Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר מילוי גז במוסך והחלפת וונטילים (שסתומים) שהחראים לדליפה

בוצע כמובן וואקום ובדיקה ובכל זאת המזגן עדיין לא מקרר המדחס נכנס לפעולה ואכן מרגישים בשינוי בהפעלה ללא המדחס אבל עדיין זה לא מתקרב למשהו שיכול לקרר את הרכב, אילו עוד דברים יש לבדוק??

לפי מה שאני יודע ברכב אין פילטר מזגן (סייויק קופה 96)

אז מה עוד נשאר לבדוק?

תודה לעוזרים

פורסם

זה שאתה שומע את המדחס נכנס לפעולה לא בהכרח מעיד על תקינותו, בעבר היתה לי פולו 2001, לאחר מילוי גז המדחס אכן נכנס לפעולה ונשמע תקין ורק לאחר החלפת מדחס הרכב התחיל לקרר.

אתה אומר שכן יש שינוי בטמפרטורה ככה שאני לא יודע אם המדחס נותן חצי עבודה או שמא זה משהו אחר, בכמ אני מקווה שהצלחתי לתת לך איזושהיא הארה על הנושא.

JL Audio

פורסם

אני לא מבין איך המדחס יכול לתת רק חצי עבודה

הרי אני מרגיש שינוי בטמפ בהפעלתו,

לגבי קריאת לחצים לא יצא לי לראות את זה מתבצע

ובמצב סרק ונסיעה הטמפ אותו הדבר

פורסם

המדחס בן 20? יכול להיות שכבר עייף ולא דוחס כמו שצריך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בסיויק 95, בשעונים של הלחצים הכל תקין ומראה תפוקה מלאה של המזגן,

אך עם מד טמפרטורה בתוך הרכב המזגן פשוט בשיא שלו מגיע ל-13 מעלות.

אחרי שבדקתי הכל ולא הבנתי למה התקלה, מסתבר שהברז המכני שסוגר את המעבר ליחידת חימום הפנימית בתוך הרכב, פשוט לא היה סגור טוב ברמה של 1-2 מ"מ שזה ממש כלום.

שאחרי שסגרתי את הברז ידנית עם היד בתא המנוע הטמפרטורה ברכב עם מד טמפרטורה ירד ל-6 מעלות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הייתה לי בעיה דומה בסיויק 95, בשעונים של הלחצים הכל תקין ומראה תפוקה מלאה של המזגן,

אך עם מד טמפרטורה בתוך הרכב המזגן פשוט בשיא שלו מגיע ל-13 מעלות.

אחרי שבדקתי הכל ולא הבנתי למה התקלה, מסתבר שהברז המכני שסוגר את המעבר ליחידת חימום הפנימית בתוך הרכב, פשוט לא היה סגור טוב ברמה של 1-2 מ"מ שזה ממש כלום.

שאחרי שסגרתי את הברז ידנית עם היד בתא המנוע הטמפרטורה ברכב עם מד טמפרטורה ירד ל-6 מעלות.

היכן הברז הזה בדיוק נמצא?

פורסם

לשלול את הברז מאוד פשוט, האם יש קירור יותר טוב בדקות הראשונות אחרי התנעת מנוע קר?

אם גם אז אין, זה לא הברז.

עריכה:

לא בטוח שיש לך ברז כזה. מודל 95 זה דור קודם לשלך. בערך באותם שנים יצרנים התחילו לעבור למערכות ללא ברז חימום.

פורסם
לשלול את הברז מאוד פשוט, האם יש קירור יותר טוב בדקות הראשונות אחרי התנעת מנוע קר?

אם גם אז אין, זה לא הברז.

עריכה:

לא בטוח שיש לך ברז כזה. מודל 95 זה דור קודם לשלך. בערך באותם שנים יצרנים התחילו לעבור למערכות ללא ברז חימום.

מה בכל זאת עליי לבדוק? היום בוצע גם שטיפה לרדיאטור של המזגן אין שינוי בטמפ

• תוכן חדש...