Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותנו ליאנה 2006 glc (לא יודע מה ההבדלים עם ה dl לדעתי זה בכלל gl). משמש את אשתי כרכב שני במשפחה.

יתרונות - ישיבה גבוהה יחסית למשפחתיות, אמינות מוחלטת - נכנסת למוסך רק לטיפולי 10 אלף., מזגן מקפיא ומהיר, צריכת דלק סבירה. מרווח סביר בשורה השניה,

חסרונות - תשכח מכל הנאה בנהיגה. הגה קל מנותק, מרגישים שיבושים, מהמורות, פסי הרעדה במהירויות גבוהות המנוע רועש למרות שהסלד נמוך ויש למנוע כוח. במהירויות גבוהות ורוח צד האוטו מתנדנד מעט...איכות חומרים בינונית.

שורה התחתונה - אחלה אוטו.... בשביל המחיר והק"מ הנמוך להפליא, תתן לך אחלה תמורה רק אל תצפה ממנה להרבה יותר מלהביא אותך מנק א לנק ב.

לגבי מחירון: כנס ליצחק לוי באיטנרנט ותראה: http://www.winwin.co.il/Cars/Mehiron/Lobby/CarPage.aspx

יש לך 10 חיפושים חינם... לפי מחירון יד 2 המחיר שהציעו לך הוא מעל המחירון (שעומד על 22400): http://pricelist.yad2.co.il/search.php?CarType=1&Manufactur=43&CarModel=5702&Year=2005

למרות נתוניו המעולים של הרכב המנוע אני בדעה שניתן לקנות רכב יד 2 במצב מצוין כמו שהציעו לך, במחיר מחירון ולא מעליו. המחירון הקובע בשוק הוא של יצחק לוי ותעבוד לפיו - זו לפחות דעתי.

כמובן שכדי להבין את כדאיות ההצעה יש לקחת בחשבון: פחחות, תאונות, מצב מכני, ספר טיפולים וכו - על פניו יד ראשונה ו 50 אלף קמ למודל 2005 - מציאה!

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

אין דבר כזה ליאנה DL.

לא הגדרת צרכים.

מדובר ברכב בסיסי, אמין, עם נטיה לתגובה איטית ללחיצה על המאיץ.

לא יודע מה מחירו בשוק, וכמובן שצריך לבדוק מה מצבו של האקזמפלר הספציפי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה דורון,

הרכב ישמש נוהגת לא צעירה אך עבורה זה יהיה הרכב הראשון שלה והצרכים שלה הם בדיוק עבור לגשת מנקודה אחת לשניה,

כנראה אני לא שמעתי טוב בשיחה ולכן רשמתי DL, בכל אופן ומכוון שאני יודע ומכיר את המוכר אישית אני אמליץ לרוכשת כן לקנות עם בדיקה כמובן וניסיון להורדת מחיר לאיזור המחירון,

תודה חברס על העזרה,

פורסם

הרכב הזה תפור לאנשים מבוגרים. הכניסה והיציאה לרכב קלים בגלל גובהו היחסי. אין מרחק גדול בין החלון, הדשבורד והמושב.

הרכב שאני מחזיק הוא של אמי ז"ל שהיתה גם היא נהגת מבוגרת, נמוכה בגובה, נסועה נמוכה - הרכב היה תפור עליה.

בדקת את המחירון של יצחק לוי? (זהו המחירון הקובע כמקובל בשוק) כמה הוא רחוק מההצעה? האם הרכב נקי מפגיעות שלדה ותאונות מהותיות?

אם אתה מכיר את המוכר אישית, ונתוני הקילמטרז אמינים, יד ראשונה - נשמע עסקה מעולה.

לדעתי, אם יש לך מוסכניק שאתה סומך עליו - גש עם המכונית למוסך יכול להיות שתוכל לחסוך בדיקה במכון.

פורסם

לפי התאור שלך הרכב תפור על הנהגת, אם היא אכן זקוקה לרכב בגודל זה.

במשפחה שלי עברו 3 ליאנות, אחת מהן 2005 (בליסינג) וכולן הראו אמינות מופתית. ב-2005 לוח המחוונים רגיל, לא הדיגיטלי המזור שהיה בדגמים המוקדמים.

עכשיו נותר לך רק לודא שהרכב אכן "נקי" מתאונות והפתעות אחרות, ושאכן טופל כראוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...