Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין על מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 2 שנתון 2009 שרכשתי מליסינג ב2011, כיום אחרי שנולדה לנו תינוקת ראשונה, אנחנו חושבים ברצינות על טרייד אין לרכב יותר גדול עם דגש על תא מטען מרווח.

אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לשני נושאים:

1) אני לא ממש בקטע של משפחתיות סטנדרטיות, שמתי עין על סוזוקי קרוסאובר שיחסית לרכבים אחרים באותה הקטגוריה נראית טוב, בעלת תא מטען מרווח, חסכונית באופן יחסי בדלק ויחסית לא מזהמת. שמתי לב שיש לא מעט רכבים כאלו על הכביש אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש סיבה לא ללכת עליו? יש פה מישהו בעל רכב כזה? יש המלצה לרכב בקטגוריה שעדיף עליו עם פרמטרים דומים (במיוחד בחסכון בדלק וזיהום)?

2) האם יש סוכנות טרייד אין מומלצת או שכדאי להימנע ממנה? מחיפוש מהיר באינטרנט נתקלתי ב: טרייד מוביל, קרסו טרייד אין, לובינסקי טרייד, אוטו דיל וכלמוביל טרייד אין בין היתר..

תודה מראש לעונים [emoji2]

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

דרך אגב לא כתבתי את זה, אבל אני לא מכוון לרכב חדש, רכב שנת 2014-2015 יספק את הצרכים שלנו באותה מידה.

פורסם

כולם בסדר. אתה יכול להוסיף את אלדן, שלמה, ליס4יו וכד' - לכולם אתה לא מאמין באותה המידה. אתה לא מסתפק בטופס הבדיקה שיציגו לך אלא לוקח את הרכב לבדיקה מטעמך.

לכולם אתה לא משאיר מקדמה עבור רכב שבדיוק נמצא במגרש אחר, "דמי רצינות" עבור שינוע הרכב למגרש אליו נכנסת.

קח בחשבון שלמרות שלא בא לך להתעסק עם המכירה של המאזדה שלך, התמורה שתישאר לך ביד במכירה עצמית תהיה גבוהה מהתמורה שידיעו לך עבור המאזדה בעסקת טרייד אין.

לגבי דגם הרכב - הסוזוקי לא כזה חסכוני או ידידותי לסביבה יותר ממכוניות אחרות. הייתי מחפש גם דגמי סטיישן של I30 או קיה סיד.

בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כולם בסדר. אתה יכול להוסיף את אלדן, שלמה, ליס4יו וכד' - לכולם אתה לא מאמין באותה המידה. אתה לא מסתפק בטופס הבדיקה שיציגו לך אלא לוקח את הרכב לבדיקה מטעמך.

לכולם אתה לא משאיר מקדמה עבור רכב שבדיוק נמצא במגרש אחר, "דמי רצינות" עבור שינוע הרכב למגרש אליו נכנסת.

קח בחשבון שלמרות שלא בא לך להתעסק עם המכירה של המאזדה שלך, התמורה שתישאר לך ביד במכירה עצמית תהיה גבוהה מהתמורה שידיעו לך עבור המאזדה בעסקת טרייד אין.

לגבי דגם הרכב - הסוזוקי לא כזה חסכוני או ידידותי לסביבה יותר ממכוניות אחרות. הייתי מחפש גם דגמי סטיישן של I30 או קיה סיד.

בהצלחה.

תודה על הטיפים לגביי הבדיקה והמקדמה, אני אזכור את זה כשיגיע הזמן.

אם היה לי יותר כסף נזיל הייתי אולי הולך על מכירה/קנייה פרטית, שמעתי גם דברים טובים על השירות של סוויץ', בכל מקרה טרייד אין זו האופציה המועדפת כרגע אבל אשמח לשמוע המלצות/ביקורות על חברות הטרייד אין הנ"ל.

לגביי הסוזוקי קרוסאובר, הוא אכן יותר חסכוני ופחות מזהם מהרכבים שהזכרת (גם יותר זול), מה גם שהם פחות הסגנון שלי באופן אישי:

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=11856&compare-version[]=11807&compare-version[]=11777

עשיתי השוואות גם מול רכבים אחרים בקטגוריה של הקרוסאובר ולא מצאתי רכב חסכוני באותה מידה באותו סדר גודל של עלות,בכל אופן אשמח לקבל לשמוע דברים טובים/רעים על הסוזוקי.

פורסם

סוויץ' נסגרו לצערנו.

לך לחברות הרשומות, לכולן, וחפש את העסקה הטובה ביותר עבורך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה צודק- הקרוסאובר של הסוזוקי הוא החסכוני ביותר ולכן אם השיקול העיקרי שלך הוא חיסכון ביום יום עדיף לך לעשות טרייד אין עליו ולהתפשר כביכול על איכות גימור חומרים, מפרט טכני ומנוע. שוב, הכל תלוי במה מתאים לך ומה אתה מחפש לכן לפי התיאור שלך כדאי ללכת על זה.

לגבי סוכנות רכב מומלצת- כולן יציעו לך הצעות דומות אבל אם כבר סוכנות שהיא אמינה , אחלה שירות ו0 בעיות (לפחות בהתנהלות שלי איתם) אז לך על אלדן בעיניין עצומות. מאיפה אתה? אני מכיר לעומק את סניף באר שבע אם אתה משם ויש לך שאלות

פורסם

היי קובי, אכן חסכון בדלק זה שיקול עיקרי, בנוסף לתא מטען גדול ועדיפות ליצרן מוכר ואמין.

חיפשתי באתר של אלדן ולא מצאתי את הרכב הנ"ל.. כרגע טרייד מוביל נראית האופציה העיקרית, אני גר ברחובות אם אתה מכיר משהו אחר רלוונטי באיזור.

• תוכן חדש...