Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה מרצדס 280 גוססת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשדה במושב בית שקמה - מסכנה עומדת כנראה כבר שנתיים. רכבון מתקדם במכסה תא מטען וללא פנסים קדמיים. דיברתי עם הבעלים - דורש סכום של 3500$ :shock: - לא יודע עד כמה מוצדק(לא מכיר מחירים של מרצדס). אוטו מודל 1975 + מנוע 6 צילינדר - טוענים שבמצב נסיעה. אני אישית מרחם על האוטו כי נראה שגורלו למות שם...

לידו נמצאת וגם - חולה קשה - פג'ו 304(לדעתי...) אבל עליה לא שאלתי.

מי שרוצה דרך מדוייקת - תפנו אליי, אני אכוון אותכם - זה באזור אשקלון.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אם תשאל אותי - חבל על הזמן. 3500 דולר עבור רכב במצב כזה? המדובר ברכב שאינו קלאסי ויעבור עוד זמן רב עד שיהיה, ובכל מקרה הנהג צפוי לעיכוב בכל מחסום של משמר הגבול/משטרה... (ולמי שלא הבין - "מונית של ערבים" בגרסה קצת יותר מפוארת). אם כבר, חפשו S280 משנות השישים, הדגם עם הסנפירים. הרבה יותר יפה, יותר קלאסי ולא יותר יקר...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

$3500 זה מופרז ביותר לכל הדעות לרכב הספציפי הזה אבל לא צריך להשתלח בדגם. מרצדס S class סדן לעולם לא תהיה שווה בתור רכב אספנות להשקעה , אבל אין כמוה בתור רכב יומיומי ("daily driver") או סתם לנסיעות כיף. היתה לי s class מודל 73 עליה עשיתי 90K של נסיעה יומית בהנאה רבה. אחרי שהיא עמדה (בגלל משאבת ברקס מרכזית ועצלות שלי) במשך 3 שנים גררתי אותה למוסך ושם החליפו משאבת דלק חשמלית שנתפסה והאוטו הניע במכה ראשונה.

S class זה לא מונית מוגדלת - זה ליגה בפני עצמה.

נמרוד

פורסם

במוסך שלי הייתה אחת מודל 69, וכשבאתי לבקר במוסך עשיתי סיבוב על האוטו כדי לבדוק את ההגיר שעבר שיפוץ, הרכב מדהים, נוח מאוד, הגה של אוטובוס ועץ על הדשבורד שהזכיר לי את השולחן בכיתה א'... כסאות קפיצים...

הרכב הנ"ל היה יד שניה שמור מאוד חיצונית וכשהעלית אאותו על הליפט ראיתי שיש קצת ריכבון בתא המטען...

3500K $ זה המון לאוטו כזה אפשר להביא אחת שמורה ב15K ש"ח וזה ממש כדאי

haters will hate

פורסם

אני לא מעוניין ברכב(הזה לפחות!) וגם לדעתי המחיר בשמיים אבל חשבתי שבכל זאת מישהו יתעניין. הסיבה היא שפשוט כואב לי לראות אותה מתפרקת שם ויכול להיות שהמחיר נתון למשא ומתן... זאת עדיין מרצדס!

פורסם

ח'ברה, באמת שלא התכוונתי להשתלח ב-S משנות השבעים, למרות שאני חושב שכולם יסכימו איתי שיש יותר סטייל בזו של שנות השישים המוקדמות. מה שכן, מה שהרתיח אותי זה הטירוף של מחירי המכוניות הישנות - פתאום כל מי שיש לו מכונית המוגדרת כאספנות, חושב שיש לו מציאה פראית ואפשר לסחוט כסף (ולדוגמא - וולוו 144, רכב פשוט ו"אפור" שבגלל שהוא מוגדר כאספנות הבעלים רוצה עליו 25000 ש"ח! והרכב אפילו לא במצב מזהיר! :evil: ). אבל בכל מקרה - המשיכו לחפש, ואם מישהוא מוצא איזו אלפא ספיידר שנת 69' במצב חדש ב-5000 ש"ח, שיתקשר אלי, אבל לא קולקט. צריך לחסוך, אתם יודעים... :p

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ולא נשכח שהמרצדס אפילו עוד לא אספנות... דה''ג - באמת אפשר להביא ב-15K אוטו כזה במצב נורמלי? ואם כן, אז איך ההחזקה?

פורסם

לי יש מכונה קצת שונה... 230 שנת 78. חוץ מדלק (1\9) וביטוח מה שנשאר זה ללחוץ בגז ולהנות מכל רגע - זה פשוט לא מתקלקל....

פורסם

יודעים לעשות מכוניות שימו לב שכמעט כל המרצדסים הב.מ.וו הפולקסווגנים

נוסעות טוב וניראות טוב כימעט מכל השנתונים וכל חלק שם אמנם קצת יקר אבל מחזיק מינימום 30 שנה.

הורדתי כמה "תארים" שמתיחסים לגרמנים.

עם כל הכבוד לדעותיך ביחס לגרמנים, יש דרכים יותר מעודנות להביע את זה....

בני (מנהל הפורום)

ג

• תוכן חדש...