Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשי הפורום היקרים.

היום בדרכי מהמכולת שמתי לב לדף שמונח על שמשת רכבי, על הדף כתוב " עשיתי רוורס ונגעתי ברכבך "קלות" " וצורף מספר טלפון. לאחר שהסתכלתי מסתבר שהשריטות הן לא קטנות כל כך. הרכב הוא יאריס 2004 שמורה היטב אך עם מספר שריטות בצבע (ירושה מהבעלים הקודם). רצית לדעת מה עלי לדרוש מהפוגע .

אציין שעדיין לא דיברתי איתו כיוון ואיני יודע להעריך את הנזק .

תודה ושבת שקטה

IMG_20160513_102244.jpg

IMG_20160513_102241.jpg

פורסם

זה שהשאירו דף עם פרטים זה כבר משהו.

לדעתי לגשת לדיטיילר שיבצע פוליש ושיתן לך קבלה על סך הסכום ולהציע את זה לבחור ששיפשף. כמו כן לא להתפרע עם פול דיטייל לרכב בסכום אסטרונומי ולבקש. לפי דעתי (איך שזה נראה) פוליש קטן באיזור, 200 ש"ח זה המקסימום.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

קודם ללכת ואז לבקש את הסכום זה לא חכם, כי הפוגע יכול לא להסכים...

הייתי ניגש למקום כלשהו להעריך את הנזק ואז מתקשר לפוגע ישר מאותו מקום, לספר לו את הערכת הנזק.

תמיד כדאי להקליט, שיהיה.

בנוגע למכה, אני מאמין שפוליש יוריד חלק נכבד מהשריטות, אבל יכול להיות עניין של צביעה במכחול באזורים מסוימים.

פורסם

אני מאמין שהבן אדם עם כוונה לתקן את מה שנגרם ( כל עוד זה סכום נמוך) אחרת לא היה משאיר פתק.

אני חושב שאלך עפ"י ש-MZN הציע .

מה שמוביל אותי לשאלה הבא ... מכירים איזה דיטלייר\ מכון שיעשה פוליש לאוטו באזור י-ם ?

פורסם

בגדול הנזק לא ניראה רציני , במידה ואין כל מאיכה או קילוף הצבע גש עם הפוגע למקום שיעשה לך פוליש על המקום הפגוע שישלם ודרוש סכום סמלי נוסף על הנסיעה המיותרת הכי הוגן .

שכן ירבו אנשים כאלה שיודעים לקחת אחריות, זה יבוא לטובת כולנו .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

ראשית תתקשר לפוגע, תוודא שהפרטים נכונים. יש כאלו שפוגעים ומשאירים פתק עם פרטים שגויים כי ראו אותם פוגעים ומחכים שישאירו פתק.

פורסם

לי זה נראה נזק מעל ומעבר לפוליש, עם עבודה רבה של מכחול. אדרבה, לך לדיטיילר כמו יעקב אלטר ותספר לנו כמה הוא רצה ממך על זה. אל תשכח גם תמונות של לפני ואחרי, זה מאוד מעניין לראות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...