Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - וולוו V40 T3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חד משמעית, לא.

אפילו בגרסת הבסיס שלה, הוולוו הרבה יותר נעימה ונוחה מהמרצדס, ואפילו ביצועיה טובים יותר.

אבל היא מרצדס, וזה מה שלקוחות רבים רוצים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא בדקתי, נניח שאתה צודק. הרכב מתומחר גבוה ונמכר היטב.

האם לדעתך הוא שווה את התוספת לעומת המתחרות?

לדעתי לא, ממש לא. אבל אנשים קונים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ועוד משהו, שבטעות הוספתי לציטוט של BAR72.

אם התיבות הפלנטאריות בוולוו, פיג'ו ופורד, שלא לדבר על ה ZF בב.מ.וו, הן מדגם מייצג לדור החדש של התיבות הפלנטאריות, אפשר להכריז בפה מלא שזמנן של ה DSG, TCT וכל שלל צירופי האותיות, חלף עבר.

אין בהן צורך עוד.

ברגע שצריכת הדלק אינה נפגעת, יתרון החלקות של התיבה הפלנטארית חד משמעי.

באלפא ג'וליה נראה שיש גרסה מעודכנת של ZF8, שכן מדברים על החלפות בפחות מ-100 מילישניות. כמו כן, זה ש-ZF8 נותנת בראש לרוב הדו מצמדיות זה ידוע.

יחד עם זאת, למיטב הבנתי, גיר דו מצמדי זול מפלנטרי טוב דוגמת ה-ZF8. ימים יגידו.

Chevy Camaro ZL1 10-speed auto shifts faster than Porsche PDK

פורסם

ייתכן מאוד שנתון המסירות של ה-A קלאס הוא העדות המרכזית למדיניות המחיר הרשמי והמחיר הסופי שבה נמכרת המכונית הזו.

כמו אחרונת הפונות לליסינג, מרצדס מקפידה לתמחר את המכוניות שלה מעל למתחרות (לרוב שלא בצדק, לעיתים בהצדקה דחוקה), רק כדי להציג ללקוח הנחות מפליגות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)

באופן כללי, בשוק הפרימיום נהוגות הנחות - ב.מ.וו נותנים בממוצע 5%-10% והמצב במרצדס אינו שונה בהרבה.

אם כבר, למיטב ידיעתי דווקא אאודי נותנים הנחות גדולות יותר. לדוגמא, A3 סדאן ברמת האבזור הגבוהה עולה כ-235,000 ש"ח על הכביש. בפועל ניתן לקבל אותה תמורת 195,000 ש"ח (מקרה של חבר לפני כשנה).

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם

לא בדקתי לאחרונה, אבל כאשר כן בדקתי - בשני האולמות הציעו הנחות ראשוניות של כ10k. אאודי באמת פתחו את השיחה בהנחה גבוהה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
באלפא ג'וליה נראה שיש גרסה מעודכנת של ZF8, שכן מדברים על החלפות בפחות מ-100 מילישניות. כמו כן, זה ש-ZF8 נותנת בראש לרוב הדו מצמדיות זה ידוע.

יחד עם זאת, למיטב הבנתי, גיר דו מצמדי זול מפלנטרי טוב דוגמת ה-ZF8. ימים יגידו.

Chevy Camaro ZL1 10-speed auto shifts faster than Porsche PDK

גם תיבת 8 ההילוכים ב S60 פועלת מעולה - חלקה וזריזה, ואינה פוגעת בצריכת הדלק.

לפחות ב T3, ההצהרה של וולוו על שיפור בצריכת הדלק לא נותרה על הנייר בלבד.

פורסם (נערך)

יש לי שאלה לכול אלה שקברו את התיבה הדו מצמדית.

אם קימות תיבות פלנטריות שמהירות יותר, חלקות יותר ואמינות יותר מתיבות דו מצמדית.

למה דווקא יצרני מכוניות העל, שדבר האחרון שמעניין אותם זה עלות התיבה, ברובם בוחרים בתיבות דו מצמדיות?

רשימה חלקית של מה שבדקתי:

פרארי, למבורגיני, במוו M3, פורשה, פגאני, בוגאטי, ניסאן Gt-r...

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

התיבה הדו מצמדית מתאימה יותר לנהיגה ספורטיבית, זו הסיבה העיקרית.

ברגע שהתיבות הפלנטריות יגיעו ליעילות של הדו מצמדיות, והן קרובות מאד היום, במכוניות עמממיות לפחות, הדו מצמדיות יעלמו.

פורסם

בהמשך לדבריו של חן - במכוניות-העל הדרישות שונות לחלוטין. לכן כשהתיבות הדו-מצמדיות היו בחיתוליהן ולא יכולות היו להחזיק מומנט, במכוניות-העל השתמשו בחד-מצמדיות שהיו אז בשלות והתאימו לאופי השימוש המיועד. עתה שהדו-מצמדיות הגיעו לאותה דרגת בשלות, הן נפוצות במכוניות-העל, בהן חלקות התנועה אינה דרישה כה מרכזית כמו במכונית כביש מן השורה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לגבי מכוניות על, אני חושב שזה עניין של זמן. אלפא בחרו ב-ZF8 עבור הג'וליה תלתן, למרות שיכלו בקלות לשלוף את הגיר הדו מצמדי של פרארי.

חן. הגיר של וולוו אכן טוב, אבל עדיין לא כמו ZF8.

פורסם
בפעם הבאה שתראה מישהו צעיר נוהג בכזו - תצלם ותעלה לפורום. נראה אם תמצא שניים כאלה ברצף.

ואם היא כל כך מצויינת - אוץ ורכוש לך. אני בינתיים נהנה כל פעם שאני מבקר את ההורים, מה- 240 "מתנחלים" כפי שאתה מכנה אותה, ומה- 960 שחונה לידה. אז לא, אין לי שום דבר נגד וולבו, להיפך, אבל אפשר לקבל דעות של אחרים :-) ועובדה, שעוד לא קמה הקומפקטית שלהם שזכתה להצלחה בארה"ק או בכלל (S40 הצליחה יחסית לפני עשור וחצי, אבל לא היתה ממש קומפקטית).

בעצם היחיד בפורום שרכש V40 זה ZVIT אם אינני טועה.

לפני כחודש וחצי רכשנו וקיבלנו אוטו זהה לזה שבחן חן, רק בצבע לבן.

אבא רצה וולבו וקנה וולבו (קניה אמוציונאלית, כבר אמרנו?).

אחי נוהג בו 90% מהזמן (בן 30, נוסע יום- יום הרצליה- נתניה ולפעמים ללימודים בבר- אילן).

בניגוד למרבית המשתתפים בשרשור, אין לנו נסיון רב עם מכוניות אחרות מהקטגוריה, או בכלל.

ה-V40 החליפה דודג' קאליבר 2011.

יחסית אליה, צריכת הדלק השתפרה פלאים והמנוע מרגיש נמרץ הרבה יותר- יכול להיות בגלל התיבת ההילוכים המעולה.

איכות ההרכבה, הנדסת אנוש ונוחות הנסיעה לא פחות ממעולים- פתאום כל כביש הוא אוטובאן גרמני משובח.

לפני כחודש אבי ואני טיילנו באיזור בית -שמש- לוזית- בית- גוברין (וחזרה לכפ"ס דרך כביש 4) ולא הפסקנו להתלהב- האוטו מאיץ בקצב מרשים, הן מעמידה והן בהאצות ביניים ואני ממש לא מתגרזן- חרמן- גז.

יותר חשוב מהכל- לקראת חג הפסח קיבלנו משלוח של זר פרחים עד הבית.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...