Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - וולוו V40 T3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממוצע של כמעט 1 ל14 במבחן עם מנוע כזה ותיבה פלנטרית לא פחות ממדהים לדעתי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נחותה דינאמית מהמובילות...

אנחנו חייבים לעשות ביחד סיבוב משותף על הג'ולייטה 120 בכדי שתראה לי על איזה ערכי דינאמיות אתה מדבר...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התנהגות הכביש של ה-120 לא שונה מה-170.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ככה זה זקנות.

bar72, אני חושב שאתה משליך את דעתך האישית על כל רוכשי הג'וליטה.

יש המון אנשים ללא שום זיקה לנהיגה ספורטיבית או מוטוריקה שקונים את הרכב ובכיף ישקלו את הוולבו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה לא אומר את זה בהתרסה? שאלו במה האלפא עדיפה, ענו לך, אנשים שנהגו בשתיהן, שהיא עדיפה בהתנהגות הכביש. אתה טוען אחרת?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

גם אני נסעתי בשתיהן ולא הרגשתי הבדל גדול (אם בכלל) בין הוולוו לאלפא בהתנהגות ובהנאה מנהיגה.

נגיד שאני לא אובייקטיבי, לכן ביקשתי לראות מבחן דרכים שבו האלפא יותר טובה מהוולוו. לפחות מה שאני קראתי (אוטוקאר ודומיו) הוולוו טובה יותר.

פורסם

ORYO,

מה שאני אמרתי זה:

אור זה יהיה מבחן לא רלבנטי. מי ששוקל אלפא לא ישקול ברצינות t3. לא בגלל שהיא לא טובה אלא בגלל שכל אחת מנגנת על ערכים נתפסים שונים. מבחן מעניין יהיה מול גולף 150 ואודי מקבילה, או לחלופין של t4 מול סדרה 1 ו- A.

אתה הגבת עם מניפסט שמתייחס לרכבי ה- T4 וה- T5 :-) ובכלל הסכמת איתי [הדגשות למטה...] לכן לא הבנתי ממש את הפוסט.

... בגלל שאני אישית הייתי שוקל אותה (גרסת RD מול QV, או T4 מול 170), והן בגלל שממש בימים אלו קולגה מתייעץ איתי בנוגע ... כל אחד מהרכבים נותן טייק שונה על הסגמנט, אבל הסגמנט הוא אותו סגמנט. לכן לדעתי ההשוואה מתבקשת וגם מעניינת (להזכירך - דיברתי על T4, הT3 אכן בתחום אפור יותר ואני מסכים שנוטה לכיוון הגולף).

מה גם שאני מנסה להבין, אתה טוען שאת הוולבו יש להשוות לA3 וסדרה 1 אך לא אל האלפא - אז אם זה נכון, את מי שמים מול האלפא במבחן השוואתי...? הרי שאני מניח שA3 וסדרה 1. לי זה נראה קצת מוזר.

הכוונה כמובן להשוות את ה- T3 לגרסאות הכניסה של A3 וסדרה 1, שהן הקרובות במחיר אני מניח. כי מה לעשות, חייבים להשוות מחיר. לגבי האלפא, אני פשוט לא שם אותה באותה קטגוריה של רכבי יוקרה. לדעתי - שוב כתלות מחיר - צריך להשוות אותה לדגמים המקבילים של סיאט למשל, שמנסה לשדר על אותו גל של "ערכים" נתפסים. כך למשל, הג'ולייטה 170 לדעתי צרכיה להיות ברת השוואה ללאון 180 או גולף 150 (160 בעבר). בעיני, היא לא בסגמנט היוקרה, למרות שבעיני היבואן אולי כן. רוצה להשוות אותה גם ל- T3? בסדר, שיהיה. רוצה להשוות T5 לתלתן? בסדר, שיהיה. לדעתי זו לא השוואה נכונה, לאחר שנהגתי בשני הרכבים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]459708[/ATTACH]

הם לעולם לא יוותרו על כפתורי החיוג בקונסולה המרכזית. זה פשוט משגע אותי.

תא הנוסעים בדגמים החדשים יהיה דומה לזה שב-xc90.

פורסם (נערך)
גם אני נסעתי בשתיהן ולא הרגשתי הבדל גדול (אם בכלל) בין הוולוו לאלפא בהתנהגות ובהנאה מנהיגה.

נגיד שאני לא אובייקטיבי, לכן ביקשתי לראות מבחן דרכים שבו האלפא יותר טובה מהוולוו. לפחות מה שאני קראתי (אוטוקאר ודומיו) הוולוו טובה יותר.

אין לי מושג מתי נהגת, באילו תנאים, או מה ניסיון הנהיגה שלך. תתחיל מזה שאתה לא אובייקטיבי, כפי שזה בא לידי ביטוי בשרשור המתגלגל של הג'ולייטה שלי. ה-V40 מכונית טובה. לא נטולת חולשות, אבל טובה. אל תנסה לקשור לה כתרים לא לה, וכאלה שהיא אינה מתיימרת לקשור לעצמה, בשל מקום העבודה שלך.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
ככה זה זקנות.

bar72, אני חושב שאתה משליך את דעתך האישית על כל רוכשי הג'וליטה.

יש המון אנשים ללא שום זיקה לנהיגה ספורטיבית או מוטוריקה שקונים את הרכב ובכיף ישקלו את הוולבו.

הם יכולים לשקול אותה כבר כמה וכמה שנים... נכון למחצית 2016 המסירות די דומות. אתה חושב שהרוכשים דומים, אני חושב שלא. יש לך היום תלתן - קח סיבוב על ה- T5 ותגיד לי אם היית מחליף. גם רומן יכל לרכוש T3 או T4, ורכש ג'ולייטה. בעצם היחיד בפורום שרכש V40 זה ZVIT אם אינני טועה. לכן, אני לא אומר שהרכב לא טוב, אבל אני חושב שהקהל שונה ולכן ההשוואה לא נכונה. גם זכותך לחשוב אחרת :-)

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
ORYO,

מה שאני אמרתי זה: (ציטוט יופיע מטה)

אתה הגבת עם מניפסט ...

טוב, אתה מכופף את ידי, כי כשקוראים לפי הסדר רואים מי בדיוק הסיט את השיח P:

...

לדעתי צריך להתקיל את הT4 ראש בראש מול הג'ולייטה והA3, יכול להיות מבחן מעניין.

אור זה יהיה מבחן לא רלבנטי.

מי ששוקל אלפא לא ישקול ברצינות t3.

ואגב, בטח שאני מסכים איתך על חלק מהדברים - למה לא? אני לא מחפש להתווכח לחינם.

אתה טענת שאין טעם להשוות בין וולבו לאלפא כי XYZ, הסברתי מדוע אני חושב אחרת, סה טו.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אין לי מושג מתי נהגת, באילו תנאים, או מה ניסיון הנהיגה שלך. תתחיל מזה שאתה לא אובייקטיבי, כפי שזה בא לידי ביטוי בשרשור המתגלגל של הג'ולייטה שלי. ה-V40 מכונית טובה. לא נטולת חולשות, אבל טובה. אל תנסה לקשור לה כתרים לא לה, וכאלה שהיא אינה מתיימרת לקשור לעצמה, בשל מקום העבודה שלך.

נסעתי גם באזור אשתאול ונס הרים ויש לי קרוב ל-20 שנות נהיגה, עם המון רכבים.

תסתכל שוב בשרשור של הג׳ולייטה ותראה טוב טוב שאני ציינתי שם שהג׳ולייטה יפייפייה אמיתית.

אני ממש לא קושר לה כתרים שלא לה אלא משווה אותה לג׳ולייטה בלבד. כל-כך קל לברוח מהבקשה הפשוטה שלי לראות מבחן דרכים אחד שבו האלפא עדיפה לכיוון האישי.

אני חושב שהחבילה השלמה ביותר בסגמנט היא ה-A3.

פורסם (נערך)

קח אסף, ליטרלי המבחן הראשון שיצא לי בגוגל. תקציר: הוולבו אחרונה, האלפא רביעית.

(מזכיר לך שאני כלל לא מאלו שמעדיפים את האלפא באופן מובהק, אעפ"י שיש ברשותי אחת, פשוט אני לא מבין את הדמגוגיה הזו של "אין מבחן כזה בגלקסיה" שנפתרת ע"י דקת חיפוש...)

אגב, המבחן עצמו מוצלח בלי קשר, והשורה התחתונה שלהם די דומה לשלך (הם אמרו גולף, אבל האאודי שניה, ובתכלס לא יודע אם הייתי מכניס את הגולף למבחן הזה מלכתחילה אבל אולי זה רק אני)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הוולוו שנבחנה היא דיזל, וחלשה משמעותית משאר מתחרותיה למבחן.

בכל מקרה, הגרסה שנבחנה, ה T3 זולה מהג'ולייטה המקבילה ב 20K, ו ה T4 די מיותרת; מעטים אלו שיצטרכו יותר כוח ממה שמספק המנוע החדש, למרות שתוספת המחיר אינה מאד גדולה, אולם היא מעמידה אותה באור שונה לחלוטין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...