Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון / מיקרה / יאריס ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלןן, אני רוצה לקנות רכב חדש (מיד 2 / ממגרש לדוגמא) ואני מתלבט מה עדיף -

דייהטסו סיריון?

ניסאן מיקרה?

טויוטה יאריס?

ההתלבטות היא מבחינת אמינות, צריכת דלק, תקלות וטיפולים במוסך (פחות חשוב לי נוחות וגודל באגז').

הרכב שאני מחפש הוא בין השנים 2008 ל-2010 ככה, לא אחרי (גם בגלל תקציב).

משהו נוסף - הבנתי שברכבים קטנים מסויימים הולך ראש מנוע מנסיעות ארוכות ו"קשות",

כמו ירושלים (בגלל העליות) וכל זה.. זה יכול לקרות גם ברכבים האלה?

תודה :)

פורסם

ליאריס בשנים האלה יש גיר רובוטי חד מצמדי שלא כולם מסתדרים איתו או לא אוהבים את אופן תיפקודו. לכן סיריון עם אותו מנוע וגיר אוטומטי עדיף.

למה מהמגרש? תחפש מפרטי, יש די הרבה סיריון בלוח יד 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי הסריון עדיפה על היאריס מבגלל יתרון הגיר האוט'. למרות שאם אתה מתרגל לגיר הרובוטי המוזר של טויוטה אתה תקבל צריכת דלק טובה יותר. המייקרה מאוד סתמית לדעתי.

לגביי המנוע הקטן, התאוריה שרשמת נכונה לשנות ה80 אולי. למנוע של מכונית מודרנית אין בעייה עם נסיעות ארוכות בכלל.

פורסם

א. כל רכב תקין ושמור, ממש כל רכב, בכל גודל מנוע, בכל גיל, יגיע לכל מקום בלי בעיות.

ב. טויוטה, למרות שהיא מכונית מצויינת אני לא ממליץ לקנות, פשוט מכיוון שהטויוטות יקרות משמעותית לעומת מכוניות מקבילת.

ג. דייהטסו סריון היא בהחלט כיוון מצויין, כך גם המיקרה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...