Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני למשפחה עד 95K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט לא קשה למכור?

[לפני הרבה שנים הייתה לי פיאט טמפרה - בילתי יותר מידיי זמן במוסך, וגם היה מאוד קשה למכור אותה]

פורסם
רואה שלא רשמו לך עד עכשיו, תפסול את הפיאסטה עקב גיר לא אמין.

תודה על המידע! היה לי פוקוס עם גיר נוראי, אם זה ככה גם בפיאסטה, היא נמחקה מהמפה.

פורסם

מה לגבי 208? לדעתי רכב שיכול לענות על הדרישות שלך. היא לדעתי עדיפה על יאריס, קורסה ואחרות שציינת

פורסם
פיאט לא קשה למכור?

[לפני הרבה שנים הייתה לי פיאט טמפרה - בילתי יותר מידיי זמן במוסך, וגם היה מאוד קשה למכור אותה]

הזמנים השתנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך אפשר לדעת השתנו או לא השתנו, כאשר טיפו נמכר כמה חודשים בלבד?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הקליאו סטיישן מפורסמת במוטודיל במעט פחות מ-97K.

בין ריו ל-I20 אין הבדלים תהומיים. היונדאי נאה יותר. הקיה הרגישה לי מרווחת יותר. יחידת ההנעה זהה ובשתיהן האבזור בדגם הבסיסי שנמכר ב-0 ק"מ לא עשיר במיוחד.

אם משומשים גם בעניין אז הייתי בודק את טויוטה ספייס וורסו. רכב קומפקטי אבל מרווח באופן מפתיע וכבונוס הוא גם דיי חסכוני.

פורסם
אני חושב שההנחה על היאריס לא מספיק גדולה כדי להצדיק רכישה ב-0 ק"מ אבל אולי זה רק אני.

רנו קליאו סטיישן נשמעת מתאימה לדרישות וגם מוצעת בהנחה נאה. גם קיה ריו סדאן.

הקיה ריו לוקחת לדעתי. אי אפשר להשוות את השם, אמינות, ערך שוק וכדומה בין הרנו לקיה. קיה לוקחת בהפרש גדול

פורסם
איך אפשר לדעת השתנו או לא השתנו, כאשר טיפו נמכר כמה חודשים בלבד?

אני לא מדבר על הסחירות אלא על אמינות.

נכון שהיא חדשה,אבל אם להסתכל על הדגמים אחרונים של פיאט,זה כבר לא רכבי מוסכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל העוזרים והמשיבים. מצטער שלא עניתי בזמן - יצאתי לנסיעה לחו"ל.

רציתי לעדכן שהזמנתי היום רכב i25 מנוע 1600. מן הסתם יהיו לי בהמשך שאלות לגבי הרכב...

פורסם

יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

בחרת נכון. היונדאי עדיפה על הקיה המקבילה בזכות האופציה למנוע 1600 שלא קיים בריו.

הרכב מרווח ובעל תא מטען ענק.

אמין מאוד וחסכוני בתחזוקה.

המכירה העתידית עלולה להיות קשה בגלל הצפה של רכבים יוצאי ליסינג (אבל ביננו, אין שוק היום לשום רכב...).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...