Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמני הגעת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישה לתשלום באה מהיבואן, היא אמורה לבוא לאחר שהרכב על הרצפה בנמל.

תשאל למה

כי האוניה יכולה לטבוע...

לפני שהאוניה נכנסה לנמל, לא ניתן למיטב ידיעתי להפיק רשימון יבוא ולשלם את המיסים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

ככה זה, גם אני הזמנתי אוקטביה 1.8tsi לפני חודש לאישתי, לשמחתי היה רכב בארץ, העברתי את מלוא הסכום ביום ההזמנה 11.04, נציג המכירות אמר שזמן המסירה יהיה תוך שבוע,לקח להם חודש "התקנות מקומיות" ועיקובים כאלו ואחרים, אך מן ההגינות לציין שבפסח משרד הרישוי היה סגור ולא ניתן היה להפיק רישיון, הרכב אמור להימסר לנו ביום ראשון הקרוב

עריכה אחרונה על ידי אורן שרותי רכב
פורסם
ניקח דוגמה את הGTI עם המתלים האדפטיביים והחיישנים המקוריים, יכל לשלם להם את הסכום ולומר "זהו עכשיו לפי החוק אתם חייבים לי רכב תוך שבועיים, תתפוצצו"?

לא יקחו ממך כסף עד שהאוטו לא בארץ. אם מדובר ברכב הזמנה מיוחדת, יתכן שיקחו מקדמה גדולה יותר מהרגיל כך שאם תתחרט יוכלו למכור את הרכב לקונה אחר ללא הפסד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
ככה זה, גם אני הזמנתי אוקטביה 1.8tsi לפני חודש לאישתי, לשמחתי היה רכב בארץ, העברתי את מלוא הסכום ביום ההזמנה 11.04, נציג המכירות אמר שזמן המסירה יהיה תוך שבוע,לקח להם חודש "התקנות מקומיות" ועיקובים כאלו ואחרים, אך מן ההגינות לציין שבפסח משרד הרישוי היה סגור ולא ניתן היה להפיק רישיון, הרכב אמור להימסר לנו ביום ראשון הקרוב

אצלך יש לפחות סיבה הגיונית.

קיבלת פיצוי בגלל החריגה מ3 ימי עבודה + שבועיים?

• ספונסר פורום
פורסם
^^^ 50 אחוז הנחה מקבלים אם תבקש יפה, גם אם הרכב היה מגיע בזמן.

זה הסיבה לסמיילי הצוחק.. ובכלל כבעלים של מוסך, זה לא ממש רלוונטי לגבי.

פורסם

ניקח דוגמה את הGTI עם המתלים האדפטיביים והחיישנים המקוריים, יכל לשלם להם את הסכום ולומר "זהו עכשיו לפי החוק אתם חייבים לי רכב תוך שבועיים, תתפוצצו"?

בהזמנה מיוחדת יש נספח עליו מחתימים את הלקוח ובו כתוב שזמן ההגעה המשוער הוא כ- 5 חודשים והערה שלא ניתן לבטל את ההזמנה (חוק ביטול עסקה של 14 יום לא תקף כאן).

המקדמה היא 10% מערך הרכב או 15K ש"ח - אני שילמתי מעל 15, הם הזדרזו לפדות את השיק תוך שעתיים גג ורק יום לאחר מכן עשו תקינה לרכב במשרד התחבורה.

היבואן לא רצה לקחת את כל הכסף אלא רק מקדמה במקרה הזה.

פורסם

לא מעודד במיוחד, אבל אפשר להבין אותם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה פשוט לא נכון.

אני קניתי ספארק לאשתי. הזמנתי ב 15.4, שילמתי ב 17 וב 27 (יום רביעי לפני חג שני) קיבלתי את האוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בין ה 17 לחודש ועד ל 21 לחודש אפריל המכס עבד כרגיל וגם משרד הרישוי

אז אצל אחד תקתקו ואצל השני מזמזו.

ואכן בחופשת הפסח משרד הרישוי לא עבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרישוי של רכבים חדשים לא נעשה במשרד הרישוי. הרכב שלי נרשם ב 24.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה זאת אומרת אסור להם לקחת כסף? כמה פעמים שילמתי יותר ממחצית וחיכיתי כמו טאטאלה. את הרכב של אשתי הזמנתי בספטמבר, שילמתי בנובמבר ומכיוון שלא רציתי למשוך בדצמבר, קיבלתי בינואר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...