Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנעה קשה !!! מה הסיבות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גולף 2001 ? איזה מנוע?

איך נפתרת בעית ההתנעה?

האם היא נפתרת מאליה אחרי זמן מה? ואם כן אז כמה זמן?

האם נגיעה בדוושת הגז פותרת את הבעיה?

האם אתה שומע את הסטרטר מנסה ולא מצליח ?

האם קורה שהמנוע מתחיל הסתובב ואז נכבה?

פורסם
גולף 2001 ? איזה מנוע?

איך נפתרת בעית ההתנעה?

האם היא נפתרת מאליה אחרי זמן מה? ואם כן אז כמה זמן?

האם נגיעה בדוושת הגז פותרת את הבעיה?

האם אתה שומע את הסטרטר מנסה ולא מצליח ?

האם קורה שהמנוע מתחיל הסתובב ואז נכבה?

מדובר בגולף בעלת מנוע 2 ליטר.

התופעה המתוארת היא לא חוסר התנעה, או קושי, אלא פשוט זמן רב בהפעלת המתנע לעומת מכוניות דומות אחרות.

הבעיה גם לא נשמעת רצינית כלל - מכיוון שהיא מתוארת כהפעלת המתנע למשך כשניה, בעוד שלגולף אחרות יש צורך בחצי שניה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אין לי ניסיון בגולף ואני לא מומחה בתוכנות ניהול מנוע, אבל מניסיון עם כמה כלי רכב מוזרקים, סביר שישנו שינוי בוורסיית התוכנה בין הרכב של המתלונן ובין דגמי גולף אחרים המותנעים מיד. בלנטיס למשל קיימת הבעיה שאם סטרטר קצר מדי לא התניע את המנוע, הסטרטר הדרוש לניסיון נוסף הוא ממושך מאד. אם לעומת זאת סוגרים סוויץ', אפילו לזמן קצרצר ומנסים שוב, ההתנעה מיידית. זה נשמע לי לא יותר מאזשהו איפוס של פרמטרים לתוכנה, כלומר תכנון לקוי של התוכנה מלכתחילה. בכלי רכב אחרים שלי תופעה זו לא קיימת.

יוסי

פורסם

הבעיה שלך היא כנראה מצערת מלוכלכת

אני משער שהרכב עבר כ50000-60000קמ וישנה הצטברות של פיח בתוך המיצערת מה שמחייב ניקוי וכיוון מיצערת וכמובן שיחזור הגדרות יצרן מקוריות!

צור איתי קשר בפרטי אשמח לעזור לך .

פורסם
פורטו לך מס' סיבות, גש למוסך VW מורשה ע"מ להתחבר למחשב לדיאגנוזה ולכסות את כל האפשרויות.

כדברי שמר ידידי, הסיבה יכולה להיות נעוצה במצבר/מתנע חלש, בעיית טעינה, תזמון הצתה לוקה בחסר, תזמון שסתומים לקוי (קפיצת שן ברצועת הטיימינג), או חיישנים לא תקינים של מע' ההזרקה.

בכל מקרה, אנו לא נספק לך את התשובה בצורה מספקת - אין אנו נביאים.

לכן, גש למוסך VW ייעודי, או למעבדת מע' מחשוב והזרקה ברכב, התחבר למחשב ותדע את כל התשובות.

בברכה,

שחף בן צבי.

אמרתי כבר שהאוטו התחבר למחשב - לגבי מחשב הכל תקין וטיימינג נבדק גם כן דרך מחשב !

לגבי מצבר חלש - שאלתי ב VW אמרו לי נבדוק - ולא בדקו (האוטו היה שם בטיפול ובמקרה שאלתי)

אנסה ניקוי מצערת !!.

לגבי הרעידות הקטנות - ממה זה יכול להיות כשאני ב D -

בדרך כלל מכוניות חדשות אם האוטו ב D או ב N - זה אמור להיות מורגש אותו דבר !

כשאני שם ב D. אני מרגיש מין רעידות כאלה בודדות שמורגשות כל כ 10 15 שניות אחת או שתים רצופות וזה חוזר כל כמה שניות !

וזה קרה רק אחרי שהחלפתי פלאגים ! מקוריים של BOSCH !!! מה זה יכול להיותתתתתתת

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

רעידות - כמעט בכל אוטו אוטומאטי תיתקל ברעידות. הדבר נובע מירידה בממש 50 סל"ד בסרק...

הדבר גם נובע מפלסטיקה רופפת, ומייצר רעשים מעצבנים.

יש לנו פוקוס 2001 וגם שם יש רעידות בעמידה ברמזורים מכיוון הפלסטיקה הקדמית. אני משער שזאת הבעייה אצלך.

תבדוק אם הפגוש הקדמי יושב טוב בקצוות, ואם כן תחפש מקומות שהם הרעש יכול להגיע....

בענין ההצתה המאחורת טיפה, יכול להיות שהדלק שלך קצת מלוכלך. בכל מקרה, אני מציע לדחות בכל תוקף את הרעיון של תזמון לקוי ואפילו פלאגים עייפים, ובטח ובטח שאת נושא תזמון ההצתה. הרי זה אבסורד - למה לעזאזל שיהיה בגולף הנ"ל מפלג?!

מזמן עברנו כבר ל-CDI...

תזמון לקוי? לא נראה לי שיש עד כדי כך שחיקה במנוע, למרות שידוע לי שמנועים עומדים הרבה זמן בלי הנעה הם יוצאים מאיפוס קצת, יכול להיות שזאת הבעיה.

בכל מקרה מדובר על גולף שנת 2001 להזכירכם, ואלא אם כן פותח הת'רד הוא בעצם נהג מונית שמשתמש בגולף הסיפור אחר לגמרי....

ואם ההתנעה קצת ארוכה, תתרגל, כל עוד המנוע נשמע לך בסדר גמור ועם טונים רגילים, תתרגל.

מדובר על גולף שנת 200

פורסם

לגבי הפגוש הקדמי

מחובר היטב

הרעידות שאני מרגיש זה כאילו מישהו דוחף את הרכב ! זה מורגש כאילו מפסיק להגיע דלק וחוזר לשבריר שניה !..

ואיןם סתימה !.

החפלתי פלאגים - היו 3 אלקטרודות - שמתי אחת! זאת יכולה להיות סיבה ? או לא !לגבי ה 50 סל"ד !!!

יש מצב כי אם אני מסתכל מקרוב על השעון טורים

ממש מקרוב

הוא לא תקוע 100% במקום! יש תנועה למעלה למטה אבל ממש מקרוב רואים את זה !

מציין שהרעש לא היה !!! והאוטו לא עבר תאונות (פלסטיקה לא במקום) !!

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
לגבי הפגוש הקדמי

מחובר היטב

הרעידות שאני מרגיש זה כאילו מישהו דוחף את הרכב ! זה מורגש כאילו מפסיק להגיע דלק וחוזר לשבריר שניה !..

ואיןם סתימה !.

החפלתי פלאגים - היו 3 אלקטרודות - שמתי אחת! זאת יכולה להיות סיבה ? או לא !לגבי ה 50 סל"ד !!!

ממש מקרוב

שמע יש לי אותה בעיה ברכב (audi a4 96 ידני) בדיוק ולצערי החליפו בו מצערת ופלגים וסטרטר ואלטרנטור וחיישן חמצן ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר עכשיו והבעיה לא! נפתרה אז אם אתה מוצא פיתרון לבעיית הרעידות אשמח מאוד אם תכתוב אותה פה

ד"א מספר אנשים יעצו לי לבדוק את תושבות המנוע דבר שעוד לא הספקתי לעשות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בעיית הרעידות קיימת כמעט בכל רכב אוטומטי

בכמעט כולם זה התושבת של הגיר ש"היתרכחה" מעט במשך זמן עבודת

אין לך כל סיבה להיתרגש מבעיה זאת כי זה ממש דבר שולי!

אני מבין שאתה רוצה שהכל יהייה "ספץ" ב 100 % אבל אם ככה תיצתרך להחליף כל דבר .

ובקשר לתזוזת המד טורים

גם אצל אבא שלי אוטו שנת 2005 המד עולה ויורד מעט אבל זה ממש כלום

ואני לא חושב שמנוע יכול לעבות "עגול" ב 100 %.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

שאני יבין אתה שובר את הראש בגלל התנעה קשה??? אמרת שזה קרה אחרי ששמת מערכת... מספיק ששמת מגבר שצורך יותר מ1000 וואט אתה כבר מעמיס על האוטו ואתה אמרת ששמת שני מגברים??? כנראה שהאלטרנטור שלך התחיל כבר לעבוד שעות נוספות כדי לספק למצבר שלך אתה מתח הרצוי זה יכול להתבטא אצלך גם בשריפה של האלטרנטור אחד הסימפטומים שיהיו לך זה שהאורות שלך יתחילו לרצד לך עם כל מכת באס שתשמע במערכת בנתיים יש לך התנעות קשות כי האוטו נאבק כדי לשמור על המערכת החשמלית כמקודם... זה אומר שהוא משקיע יותר לכן מצבר מתרוקן מהר מידי

לסיכום

לפי דעתי אתה לא צריך להפעיל מערכת באוטו שלך בלי שהאוטו מונע...

שנית כל יש לי תחושה שקבל יעזור לך פלאים... תיגש לבחור שהתקין לך את המערכת ותשאל אותו לגבי קבל

שום ניקוי של חיווטים חדשים ושטויות בנוסך לא יעזור לך כי אתה בעצמיך אמרת שהדבר התחיל להיות אחרי שהתקנת מערכת...

בתקווה שהדבר יעזור...

תחזור לדווח על התוצאות

פורסם

ושמתי לב גם שרשמת שיש לך רעידות - זה נובע מטורים נמוכים תיגש למוסך שיגבירו לך טיפה את הטורים אם הרעידות עד כדי כך מפריעות לך

אפילו שאני חושב באוטו חדש יחסית כמו שלך לא צריכה להיות בעיה ושהבעיה היא אצלך בראש (לא מעליב או משהו) פשוט נראה לך שהאוטו לא כמו אצל אחרים או משהו ואיך שאני מכיר גולפים אחרים זה אצל כולם כך העברה בין ניוטרל לדרייב מלווה במין רעידה קטנטונת

פורסם
לגבי הפגוש הקדמי

מחובר היטב

ואיןם סתימה !.

ממש מקרוב

בזמן הרעידות האם המזגן פעל ?? או שהרעידות הם ללא מזגן ?? (מדחס פועל)

JDM :twisted:

פורסם

לגבי הרעידות , זה קורה לך כאשר אתה עוזב את הברקס אתה שומע משהו מוזר או שסתם האוטו מונע,

ולגבי ההנעה לא אמור לקחת לאוטו 2 שניות להניע אצלי הוא מניע ישר, יכול להיות שזה בגלל הסאבים שאמרת , אולי באמת קשה לו לספק את כל המתח בזמן קצר...

תנסה לשים קבל במערכת (או שיש לך כבר) זה אמור לאגור מתח ולעזור לך בהנעה אתה בטוח יודע מזה.

• תוכן חדש...