Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אייגו שנתון 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אשמח לייעוץ בנוגע לטיוטה אייגו שנתון 2013, יד 1 פרטית שנסעה 50K ק״מ.

איך הרכב מבחינת אמינות ?(אני סטודנט ואין לי כסף ו/או זמן לשהות במוסכים)

נ.ב

האם הגיר הרובוטי הוא אותו אחד שנמצא בקורולה?

בתודה מראש,

דור.

פורסם

הרכב הוא זהה אחד לאחד מכאנית לסיטרואן C1 ופיג'ו 107 שכנראה יהיו זולות ממנה משמעותית בזכות "לוגו" פחות מבוקש בארץ.

מכונית אמינה בסך הכל הגיר הרובוטי קונספטואלית עובד כמו הגיר של הקורולה בזמנו אבל דגם אחר לא לכולם נוח צריך לנהוג ולראות(כמובן שנדרש לבדוק את מצב הקלאצ' של הרכב לפני הקניה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לאביו של חבר הפורום YULIANX הייתה 107 זהה מכאנית, תציץ פה- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?599470-C1-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99/page2.

עיקרון הפעולה דומה לגיר שהיה בקורולה הרוביטית, אבל לא יודע אם המאכניקה זהה.

בדוק גם את המתחרות- סיאט מי/סקודה סיטיגו, קיה פיקנטו/יונדאי I10 (שמגיעות עם גיר פלנטרי).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אם זה הגיר של הקורולה אבל הגיר הרובוטי באייגו/107/c1 עדיף בהרבה מהגיר של הסיטיגו והמיי. בכל אופן עדיף לך לחפש 107 או c1 בגלל שמדובר באותו הרכב והמחיר יהיה זול משמעותית.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דבר נוסף בפיגו וסיטרואן יש גם מד סלד,באייגו אין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על היענות !

1. הפיקנטו קטנה במרווח ראש (אני 1.90) מאמין שi10 כנל כי זה אותו רכב

2.c1 ו 107 לא לטעמי מה גם שטויטה שומרת על הערךנוסחירה יותר (כך לפחות זה נראה בשוק הישראלי, דעתכם?)

3. מה דעתכם על אלטו? נותנת פייט לאייגו ?

תודה מראש,

דור.

פורסם

1. תלוי איזו I10 ,החדשה מרווחת יותר מהפיקנטו.

2. מבדיקה ביד 2 , האייגו וה107 נמכרות במחירים דומים והC1 פחות.

3. יתרון של תיבה אוטומטית לעומת רובוטית, חסרון של מנוע רוטט ופחות חסכונית.

אני רואה באזור המחירים שלהן שנכנסות מכוניות כמו ניסן מיקרה ומיצובישי ספייס סטאר עם גיר רציף ויותר בטיחות, שקלת?

פורסם

גם האייגו רועדת בעמידה בצורה מורגשת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיקרה ניסיתי אך זה דרש לרשת בשנתונים ל11-12 . אבדוק את הספייס סטאר.

אשמח לעזרה בנושא אחר,

ראיתי עכשיו טויטה אייגו שהיסטוריית טיפולים הוחלף טמבון אחורי + עמוד א.ש (אחורי שמאל?)

האם עדיף להתרחק?זה פגיעה בשאסי?

תודה!

• תוכן חדש...