Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן מסיע ילדים בתא המטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמוסיפים מושבים אצל היבואן עושים את זה על רכבים שמיועדים לזה עם קבינות מודולריות.

את המושבים והחגורות לא סתם קודחים למקום אקראי בפח אלא למקומות שמיועדים לזה.

איפה בתא המטען של איביזה סטיישן יש פח שמיועד להחזיק שורת מושבים, איפה בקורות C/D יש נקודות עיגון לחגורות שנבדקו תחת עומס של תאונה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והוא בהחלט ראוי להערצה על גידול מספר רב של ילדים, עבודה יומיומית סיזיפית.

הוא הביא את זה על עצמו.

את המושבים והחגורות לא סתם קודחים למקום אקראי בפח אלא למקומות שמיועדים לזה.

לי אישית נראה שזה בדיוק מה שעושים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

איציק - השאלה פשוטה מאד: האם יש או אין תקינה למושבים הנוספים. אם יש תקינה צריך להניח שיש לה בסיס הנדסי ומשפטי, הרי היבואן לא היה מסתכן במכירת רכב שאינו עומד בדרישות, וכך גם בתי המלאכה המתמחים בהתאמת כלי רכב להסעת נוסעים או משאות.

המקרה שפות"ש מתאר שונה - נראה שכאן מדובר בהתקנה פיראטית, כזו שלא נבדקה על ידי מוסד מוסמך. אם יתברר שההתקנה תקנית צריך למחוק את מרבית הפוסטים שלי משרשור זה. בעצם, את כל השרשור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נגמר לי זמן העריכה אז אני רוצה להוסי דוגמא מלפני הרבה שנים, בעניין דומה, אם כי לא זהה: לפני כ-30 שנה רכשתי רנו 14, שלא היו לה חגורות בטיחות במושב האחורי. הוספתי חגורות שהתחברו בנקודות עיגון (חורים עם הברגות סטנדרטיים לחגורות) כדי לעגן את מושבי הבטיחות. היה מדובר בעבודה של דקות בודדות שכן היצרן הכין מראש חורים מתאימים למטרה זו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תרומתי לאידיוטיזם

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3051113&forum_id=771

הבת שלי טסה לאיטליה

מאחוריה ישבה משפחה חרדית עם 7 ילדים הגדולה בת 7 הקטן בן חודש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איזה תגובות יש שם... "פתרון לבעיית השוטרים: חלונות כהים" " חם שם כדאי להתקין מאוורר" מה שנקרא השם ישמור

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

ומפתיע יש גם כמה אנשים שאכן דואגים לשלום הילדים.

ד"א - הותפעתי שהקישור פועל בחג. היו שנים בהן אפילו בט"ל אי אפשר היה לשלם בשבת, בודאי לגלוש באתרי חרדים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

הנקודה הברורה מהפורום שבקישור היא שבטיחות הילדים נמצאת במקום האחרון בסידרי העדיפויות שם. עיקר הדאגה היא לדו"ח מהשוטר או למעבר מבחן רישוי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה מפתיע? או שרשמת את זה בציניות.

גם בפורום הזה אפשר למצוא מדי פעם הצעות לקומבינה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איזה תגובות יש שם... "פתרון לבעיית השוטרים: חלונות כהים" " חם שם כדאי להתקין מאוורר" מה שנקרא השם ישמור

והכי גרוע,

עוד בעיה שאתה עלול להפגש , היא של כל מיני אנשים "טובים" שצועקים עליך בצומת למה אתה זוק את ילדיך בתא המטען....

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Outlander שים את עצמך לרגע במושב של נהג האאוטלנדר שיצא לטיול בחול המועד.

כל מה שהוא עשה זו טעות אחת קלה ,הוא לא ציפה לברקס הפתאומי באמצע הכביש בדרך לטיול של אותה סיאט "משודרגת" .

אחרי התאוששות מההלם , הוא רואה את האב יוצא ממושב הנהג שלם ובריא, ומבין שבסך הכל תאונת פגוש לא קלה , ושאין מצב שמישהו בסיאט נפגע קשה , בכל זאת רכב מודרני עם תא מטען שיודע לקרוס ולהגן על תושבי הרכב.

רק כשהאב נופל על ברכיו בצעקות מרה , הוא מבחין בקילוח הדם שיורד מתחתית הבגאז המעוך של הסיאט.

זה לא שאנחנו "אנטישמים" וישר יורדים על החרדים בלי שום סיבה , הם נתנו את כל הסיבות שבעולם לזה .

אני באותה מידה כועס על שכני הדרוזים שמסיעים את ילדהם ללא חגורה .

מה שאותי מכעיס בכל אותם אבות השנה , שאף אחד בעולם לא דאג להכניס בהם שכל .

זה שברגע שהם עולים לכביש איתי , הם מכיניסים אותי לעולם שמלמד שכדי לנהוג בבטחה כל מה שצריך זה להתפלל איזה ברכת דרך או שתיים , ושמסכן אותי ואת בנותיי בבורותו .

בוא פה לצפון באחד החגים וסתם שב ליד הכביש , לא תאמין מה החברה האלה מסוגלים לו .

לגבי פותח השרשור .

יש כמה תחקריניות בערוצי החדשות שישמחו לקבל לידהם את הפלייר של אותו מוסכניק פושע ויחשפו את התופעה.

את אותו האבא אין מה לתבוע , אחריו לחיי ילדיו על ידיו שלו בלבד (ואיזה תפילת דרך צלחה).

כמו שאמרו פה , עוד לא הוציעו רשיון להורות במדינה הזו.

:wink:
פורסם (נערך)

הופתעתי לראות במסמך של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים : אם מסיעים 4+ ילדים מאחור אז רק 3 הראשונים חייבים בחגורה אישית ע"פ חוק. מוזר. כאלו המחוקק ידע שיש משפחות ברוכות ילדים והרשה את המצב חרף ההמלצות המקצועיות.

כל מה שלא חוקי פה זה ההתקנות הפירטיות של מושבים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

זו פרצה בחוק והיא תקפה רק במצב המאוד נדיר שבו ארבעת הנוסעים מסוגלים לשבת ישיבה ״מלאה״ על המושב.

בכל אופן, הפרצה נחסמה לאחרונה והדבר אינו מותר עוד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מה זה סובארו אבריכים?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

ליאוה סטיישן חלודה עם מדבקות של חברון מאז ולתמיד

• תוכן חדש...