Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 35,000 א' ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי חושב אולי על קיה מג׳נטיס- מנוע 2.7 (אחרי מתיחת פנים), תיבת חמישה הילוכים, מאובזר יחסית, מרווח, רכב סביר למדי.

מצאתי את זה- http://m.yad2.co.il/Cars/PrivateInfo.php?CarID=55550b0c90711c757c2c02765cc0a4c0b67&utm_campaign=m-ToAd&utm_source=Whatsapp&utm_content=Cars

לא מכיר לא את המוכר ולא את האקזמפלר הספציפי, וגם הרכב הזה קצת מעל התקציב (אבל אני די בטוח שיהיה אפשר להוריד אותו בכמה אלפים, אחרי הכל זה לא רכב עם שוק מטורף).

פורסם

הי שבוע טוב ,

תודה על ההמלצה אבל אני לא רוצה נפח מנוע כזה גדול ,עלויות דלק ביטוח וכו'

.אם כבר קיה, מה דעת החברים על קיה פורטה 2009/10 איך היא בפני עצמה ואיך ביחס לש קרוז 2011 מאובזרת ?

פורסם

מבדיקה קצרה ביד 2 , יש כמה i30 באיזור התקציב שלך.

שווה לבדוק, הייתה לנו במשפחה אחת כזאת משנתון 2008, אין לי שום דבר רע לרשום על הרכב אלא רק דברים טובים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תודה על ההמלצה

אכן הI30 זה רכב עם נתונים טובים , אבל אני מחפש רכב ממודל מתקדם ככל האפשר (2011) , בהתאם לתקציב כמובן.

בגלל השוק הטוב של I30 אני אמצא במסגרת התקציב מודל 2008 או אולי אולי 2009 עם קילומטרז' עצום.

תודה בכ"א

פורסם

הי חברים ערב טוב,

במהלך החיפושים ..אחר רכב רלוונטי ,

נתקלתי במיצובישי לנסר החדשה מנוע 1.8 מודל 2009 (קילומטראז' ממוצע 100,000)

אמנם זה ישן יותר ממה שאני מחפש וכן רמת האבזור לא בשמים בכלל ,

אבל מרגיש שלמיצובישי יש אמינות יותר מהקרוז , האם נכון ? (יש גם יתרון של בגאז' גדול ..)

אז מה דעתכם קרוז 2011 מאובזרת וק"מ נמוך יחסי , או מיצובישי 1.8 מודל 2009 ?

אשמח לתשובה מפורטת ככל האפשר .

תודות מראש

פורסם

אני בתקציב הזה קניתי גולף פלוס 2008 פשוט רכב מפנק מנוע 1400 טורבו, מרחב פנים מדהים. באמת שהוא לא נופל מפולו 15 שיש לי בבית. חסכוני בדלק בגאז ענק מודרני ואפשר למצוא ב33-35

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם (נערך)

המלצה חמה שלי סובארו b3 מנוע 2.0

בדיוק נפרדתי ממודל 2008 כי אני בחור רווק והרכב גדול עליי.

ללא ספק אחד הנוחות והמפנקות, 150 כוח סוס ומנוע בריא מאוד.

בדלק קצת פחות טובה אבל לא שונה מהרכבים שהוזכרו למעלה ונסלח לעומת כל היתרונות.

כמובן אמינה!

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי pozailov

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

צהריים טובים ,

תודה על ההמלצות

לגבי הסובארו 2008 נתוני הרכב נשמעים טוב בכללי אבל ..אני ממש מעדיף שנתון יותר מתקדם ורכב עם באגז' גדול שיהיה נוח לעגלה של התינוק +קניות מהסופר .

כנ"ל לגבי החבר שהציע גולף .

בכללי אני לא מחפש רכב לביצועים ו'פתיחות' אלא משהו משפחתי נוח .

מה דעתכם לגבי השוואה בין שברולט קרוז 2011 מאובזרת

למיציבושי לנסר 2009 מנוע 1.8 ?

פורסם
צהריים טובים ,

תודה על ההמלצות

לגבי הסובארו 2008 נתוני הרכב נשמעים טוב בכללי אבל ..אני ממש מעדיף שנתון יותר מתקדם ורכב עם באגז' גדול שיהיה נוח לעגלה של התינוק +קניות מהסופר .

כנ"ל לגבי החבר שהציע גולף .

בכללי אני לא מחפש רכב לביצועים ו'פתיחות' אלא משהו משפחתי נוח .

מה דעתכם לגבי השוואה בין שברולט קרוז 2011 מאובזרת

למיציבושי לנסר 2009 מנוע 1.8 ?

לידע המיצובישי היא בלי בגאז, השברולט מאובזרת, צריכת דלק ממוצעת סביב 1:10, כמעט ולא תרגיש בעיות סחיבה אבל בעליות האוטו מתדרדר אחורה הפתרון להעביר להילוך 1 לתת לאוטו להתקדם ולהחזיר לd, אם אתה מוצא 1 שמורה אצה מאד תהנה אני 1.87 והרכב מאד מרווח בשבילי

פורסם

אדבר בשבחי הלנסר 1.8 (ספורטבק), לא הרכב הכי מרהיב אבל בהחלט רכב מצויין,

מאובזר לא רע בכלל, כוח מספק (לאור מה שציינת), מרווח מבפנים ואמין.

בקשר לבגאז', יש לו 344 ליטר, לא גדול אבל מספיק לעגלה ועוד קצת.

יש שרשור חווית קנייה בפורום הכללי על ספורטבק בגרסת לימיטד (המאובזרת) - תחפש ותהנה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

טוב אז...

קניתי אתמול לנסר 2009 מנוע 1.8 שמורה מאוד עם 70,000 ק"מ ב40,000 ש"ח

רוצה רק להגיד תודה ענקית לכולם,

ממש כיף לראות איך שכולם מנסים לעזור בעצות ותובנות ואפילו טורחים ומחפשים בשבילך רכב ביד 2 !!!

שאלונת לסיום :

כמה עולה בערך קנייה והתקנה של מסך מולטימדיה (וויז, בולטוס וכו' ) וכמובן אם יש מקום מומלץ באזור המרכז ?

• תוכן חדש...