Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 37 אלף לטווח ארוך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

מחפש רכב עד 37 אלף כמובן שאקנה אותו מחברה (אוויס,אלבר) עם הלוואה שאקח.

רוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר,וקצת בעיר.

מחפש רכב לטווח ארוך משהו כמו 5 שנים,שיהיה ידני ושיהיה יחסית חזק לנסיעות לטווח ארוך ו"שיסחב" נוסעים.

שיהיה זול בטיפולים ובביטוח ויחסית זול מבחינה דלק.

בקיצור,רכב זול לתחזוקה וחסכוני בדלק ושיהיה אמין! הכי חשוב לי אמינות ולא להכנס כל שנייה למוסך.

גם גיר אוטומט בא בחשבון.

חשבתי על כמה רכבים:

1.יונדאי i 10 2014 הצורה החדשה(הצורה הישנה אני לא אוהב) כמובן שידנית

2.סקודה פאביה ידנית

3.טויטה יאריס ידנית.

אשמח לשמוע עוד דעות חברים.

פורסם

היונדאי i10 הידנית לא ממש חזקה (אם חשבת שכן..). היא מתאימה יותר לעיר. חוץ מזה זה לא ממש נכנס בתקציב. (עולה יותר מ-40K).

טויוטה יאריס יהיה קשה למצוא כי לא נפוצה מספיק.

סקודה פאביה תהיה בחירה טובה.

פורסם
היונדאי i10 הידנית לא ממש חזקה (אם חשבת שכן..). היא מתאימה יותר לעיר. חוץ מזה זה לא ממש נכנס בתקציב. (עולה יותר מ-40K).

טויוטה יאריס יהיה קשה למצוא כי לא נפוצה מספיק.

סקודה פאביה תהיה בחירה טובה.

איך הפאביה מבחינת דלק ותחזוקה? אמינה

עוד הצעות בתקציב הזה?

פורסם (נערך)

לגבי אמינות אין לי מושג- אבל סביר להניח שאין בעיות אמינות מיוחדות בגלל שזה גיר ידני ולא ה-DSG. צריכת הדלק טובה- 13 ק"מ לליטר בנסיעה מאומצת. עוד אופציה טובה זה רנו קליאו. צריכת הדלק בקליאו בנסיעה בינעירונית 15 ק"מ לליטר. הקליאו יותר מאובזרת מהפאביה- יש בקליאו בקרת שיוט ופנסי ערפל שאין בפאביה.

הקליאו גם יותר בטיחותית. יש לה 6 כריות אוויר ו-5 כוכבים במבחני הריסוק לעומת 4 כריות ו-4 כוכבים במבחני הריסוק בפאביה.

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם
לגבי אמינות אין לי מושג- אבל סביר להניח שאין בעיות אמינות מיוחדות בגלל שזה גיר ידני ולא ה-DSG. צריכת הדלק טובה- 13 ק"מ לליטר בנסיעה מאומצת. עוד אופציה טובה זה רנו קליאו. צריכת הדלק בקליאו בנסיעה בינעירונית 15 ק"מ לליטר. הקליאו יותר מאובזרת מהפאביה- יש בקליאו בקרת שיוט ופנסי ערפל שאין בפאביה.

הקליאו גם יותר בטיחותית. יש לה 6 כריות אוויר ו-5 כוכבים במבחני הריסוק לעומת 4 כריות ו-4 כוכבים במבחני הריסוק בפאביה.

הרנו קליאו רכב צרפתי לא ממש אמין עם ירידת ערך מאוד גבוהה שקשה למכור אותו אחרי זה...עוד הצעות?

פורסם

דווקא מניסיון של חברי פורום הקליאו הידנית אמינה- למשל יש סיכום אחזקה של חבר הפורום דורשט.

עוד אופציות ? מיקרה ידנית , פיאסטה, קורסה.

יאריס תהיה ישנה יותר וכנ"ל סוויפט.

את ירידת הערך המאסיבית הם כבר חטפו , מפה זו ירידה איטית יותר.

פורסם
אהלן חברים.

מחפש רכב עד 37 אלף כמובן שאקנה אותו מחברה (אוויס,אלבר) עם הלוואה שאקח.

רוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר,וקצת בעיר.

מחפש רכב לטווח ארוך משהו כמו 5 שנים,שיהיה ידני ושיהיה יחסית חזק לנסיעות לטווח ארוך ו"שיסחב" נוסעים.

שיהיה זול בטיפולים ובביטוח ויחסית זול מבחינה דלק.

בקיצור,רכב זול לתחזוקה וחסכוני בדלק ושיהיה אמין! הכי חשוב לי אמינות ולא להכנס כל שנייה למוסך.

גם גיר אוטומט בא בחשבון.

חשבתי על כמה רכבים:

1.יונדאי i 10 2014 הצורה החדשה(הצורה הישנה אני לא אוהב) כמובן שידנית

2.סקודה פאביה ידנית

3.טויטה יאריס ידנית.

אשמח לשמוע עוד דעות חברים.

מה לגבי פיאט פונטו איוו?

• תוכן חדש...