Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופה לסופרב החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסופרב סטיישן התא מטען לא הכי גדול, 3 מזוודות בינוניות נכנסו שם וגם זה בקושי, אם קיפלנו את הווילון ודחפנו עוד 2 מזוודות קטנות לא ראיתי כלום במראה האחורית.

נשמע מוזר מאוד, כי התא מטען שלו ענק והצורה שלו נוחה ביותר. אתה מדבר על הדגם הנוכחי או הישן?

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מכוון, הם בכיוון של צמצום הנפחים ההזויים של תאי המטען שהיו להם עד היום, בגלל שהם מכניסים מתחרה חדש לקטגורית הקרוסאובר, והם רוצים לדחוף את הרוכשים שנפח תא מטען היה שיקול עבורם, לכיוון הזה.

פורסם
תשים לב שבאחד מהתגובות פה פות״ש ציין שאם לסדרה 3 היה מנוע שיותר שווה את התמורה הוא היה הולך על זה..

אז נראה לי שאתם קצת יותר מדי מאדירים תכונות מסוימות ברכב ומצדיקים ללא פרופורציה.

זה רכב ראוי ולגיטימי לגמרי שלא יהיה ספק מדברי, פשוט נהיה פה ביקורתיות יתר כלפי רכבים אחרים בסגמנט שמעולים לא פחות,

כל זאת רק בכדי להצדיק את בחירת הרכב.

אל תשכחו שבסופו של דבר, כל ביקורת מוגזמת, קטילת רכבים אחר.. וכול דבר שאתם נותנים פה לטובה או לרעה, משמש כדעה לעוד המון אנשים שצופים בנושא הזה ונמצאים בדילמות די זהות. מכם זה פשוט נשמע שכל השאר.. פח, וזה רחוק מלהיות ככה.

אף אחד לא קוטל שום רכב אחר.

וההחלטה לקנות רכב, היא לא כדי להצדיק את הקניה באיזה פורום.

ולא שהאחרות גרועות..

לכולן יש מנוע עם 280 כ"ס.

5.8 שניות 0-100

מתלים אדפטיביים

בקרת שיוט אקטיבית.

התראה על סטיה מנתיב

מזגן עם 3 אזורי אקלים.

מושבים מחוממים ומאווררים

קילס מלא

ספסל אחורי עם מרווח ברכים של 2 סגמנטים למעלה

ועוד מלא תוספות שלכל המתחרות יש...

רק בתא המטען...יש יתרון קל של 100-150-200 ליטר ליטר לסופרב.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
אף אחד לא קוטל שום רכב אחר.

וההחלטה לקנות רכב, היא לא כדי להצדיק את הקניה באיזה פורום.

ולא שהאחרות גרועות..

לכולן יש מנוע עם 280 כ"ס.

5.8 שניות 0-100

מתלים אדפטיביים

בקרת שיוט אקטיבית.

התראה על סטיה מנתיב

מזגן עם 3 אזורי אקלים.

מושבים מחוממים ומאווררים

קילס מלא

ספסל אחורי עם מרווח ברכים של 2 סגמנטים למעלה

ועוד מלא תוספות שלכל המתחרות יש...

רק בתא המטען...יש יתרון קל של 100-150-200 ליטר ליטר לסופרב.

ואתה כבר מדבר על מחיר של 260 אש״ח, ועל גרסא שפותח השרשור לא דיבר עליה, ולא את זו הוא הזמין.

אבל נחמד לזרוק באוויר ולהתייחס למשהו בקטגורית מחיר שונה לגמרי.

העיקר שזה יוצא שנון. די נו, לפחות תתייחס לעניין.

פורסם
זה מכוון, הם בכיוון של צמצום הנפחים ההזויים של תאי המטען שהיו להם עד היום, בגלל שהם מכניסים מתחרה חדש לקטגורית הקרוסאובר הזה.

תגיד אתה אמיתי? [emoji2]

מה זה השטויות האלא. אז ה660 ליטר שהם מצהירים עליו (ושגדול ב30 ליטר מהדגם הקודם) זו פיקציה?

אגב כל ביקורת שאני קורא מדברת על כך שהבגאז׳ מפלצתי בגודלו.

אם ה660 ליטר לא הספיקו לידידנו אריק פה, אני חושש מאוד שהבגאז׳ של הA6 סטיישן שהזמנו באיטליה בקיץ הקרוב על 565 הליטרים שלו אולי יהיה קצת קטן...

פורסם
זה מכוון, הם בכיוון של צמצום הנפחים ההזויים של תאי המטען שהיו להם עד היום, בגלל שהם מכניסים מתחרה חדש לקטגורית הקרוסאובר הזה.

תגיד אתה אמיתי? [emoji2]

מה זה השטויות האלא. אז ה660 ליטר שהם מצהירים עליו (ושגדול ב30 ליטר מהדגם הקודם) זו פיקציה?

אגב כל ביקורת שאני קורא מדברת על כך שהבגאז׳ מפלצתי בגודלו.

אם ה660 ליטר לא הספיקו לידידנו אריק פה, אני חושש מאוד שהבגאז׳ של הA6 סטיישן שהזמנו באיטליה בקיץ הקרוב על 565 הליטרים שלו אולי יהיה קצת קטן...

משתדל שבמרבית הזמן להיות אמיתי :)

לא ערערתי על הגודל המפלצתי של תא המטען, וגם לא דיברתי על הדגם הנוכחי כי זה כבר עובדה, לפי מה ששמעתי בלא מעט פודקסאטים ושיחות של מעצבים בקונצרן שהתארחו, זה שבדור הבא הנפחים ירדו כי הם מכניסים לשוק קרוסאובר חדש של סקודה. שוב זה רק שמועות, אבל זה מקבל בסיס ביותר ויותר פודקאסטים שונים ששמעתי שדיברו על הקרוסאובר החדש של סקודה.

אגב שוב.. אתם פשוט לא נורמליים, מה לעזאזל אתם מכניסים לתא המטען שאתם צריכים כזה נפח? אתם מעבירים לשם את הילדים אם הם מפריעים באמצע הנסיעה?

פורסם

בתור רכב יום יומי, אם אתה לא מעמיס בית אין סיבה שהתא מטען לא יספיק.

לצורכי באותו הטיול התא מטען היה גבולי מאוד.

הבעיה העיקרית לעומת רכבי 5 דלתות כמו האוקטביה, שהגובה של התא מטען נמוך יותר בסטיישן בדרך כלל.

גם בפוקוס סטיישן ליסינג שהייתה התאכזבתי מפתח ההטענה וגודל התא מטען לעומת אוקטביה 5 דלתות.

מלבד זה, הסופרב זה רכב טוב בגרסאת הדיזל וdsg6, בארץ הוא מתומחר גבוה מאוד מאוד, עושים מהרכב הזה משהו שהוא לא.

אבל זה באמת אחד הרכבים הבודדים של vag מהשנים האחרונות שנהניתי איתו.

ואני ממש לא חסיד של vag.

במחיר שהוא עולה בגרמניה יש סיכוי שהיום הייתה לי סופרב בחניה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מכניס לתא המטען ציוד צילום והרבה מאד.

טרולי ענק ל6 חצובות .

תיק צילום ענק, ועוד תיק תאורה גדול...מאד.

הכל בנחת, אחד ליד השני בלי סכסוכים ובלי "אבא , התיק דחף אותי"

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
אני מכניס לתא המטען ציוד צילום והרבה מאד.

טרולי ענק ל6 חצובות .

תיק צילום ענק, ועוד תיק תאורה גדול...מאד.

הכל בנחת, אחד ליד השני בלי סכסוכים ובלי "אבא , התיק דחף אותי"

אווץ׳.. משתתף בצערך. מה היתרון בלהיות גבר אם לא פשוט לדחוף את עצמך לאוטו עם מברשת שיניים ולנסוע?

נשמע מייגע. רק מלראות את המיליון תיקים של אשתי ולהעמיס אותם לאוטו אני מרגיש רע, קל וחומר אם הם היו שלי.

אבל שוב.. צורך מיוחד וספציפי שכזה, כבר מביא אותך לשיקולים אחרים בבחירת הרכב.. שאגב, סטיישנים\וואגנים יפתרו לך בצורה מעולה, כי הרי תמיד תמצא את עצמך במצב שבו אתה מוצא את עצמך עם יותר תיקים מבשנה שעברה כי פשוט זה טיול ארוך יותר\מצריך יותר דברים.

אז כמה נפח זה באמת מספיק? אני משתדל למדוד רכב על פי השימוש היום-יומי שלו, ולא על פי משהו נדיר. אצלך נסיעות צילום זה כנראה דבר שגרתי יותר אם יש לך כזה כמות של ציוד.

פורסם
הבעיה העיקרית לעומת רכבי 5 דלתות כמו האוקטביה, שהגובה של התא מטען נמוך יותר בסטיישן בדרך כלל.

גם בפוקוס סטיישן ליסינג שהייתה התאכזבתי מפתח ההטענה וגודל התא מטען לעומת אוקטביה 5 דלתות.

לא הבנתי מה הבעיה בזה שגובה הרצפה נמוך? לרוב פתח הטענה נמוך הוא נוח יותר.

הפוקוס זו בטח לא דוגמא לסטיישן מרווחת. תא המטען שלה מכיל כ470 ליטר, משמעותית פחות מהאוקטביה (גם הרגילה וגם הסטיישן).

פורסם (נערך)

פחות מקום, וגם מפריע לשדה ראיה.

בסופרב שמתי מזוודות בגובה של החלון האחורי, יש מצב שבבלימה הייתי מוצא מזוודה בתוך הראש שלי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ואתה כבר מדבר על מחיר של 260 אש״ח, ועל גרסא שפותח השרשור לא דיבר עליה, ולא את זו הוא הזמין.

אבל נחמד לזרוק באוויר ולהתייחס למשהו בקטגורית מחיר שונה לגמרי.

העיקר שזה יוצא שנון. די נו, לפחות תתייחס לעניין.

למעט הכוח זו בדיוק הגרסה שעליה מדובר.

וכל התוספות שהוא ציין אכן נוכחות בדגם שהוזמן.

ואשמח אם מישהוא באמת יכל לתת במחיר דומה אלטרנטיבה שמביא תמורה דומה , לצורך העניין אפשר אפילו לעזוב בצד את גודל תא המטען.

L&K מנוע 2.0 220 כ"ס DSG 6.

מתלים אדפטיביים.

בקרת שיוט אקטיבית.

התראה על סטיה מנתיב.

מזגן עם 3 אזורי אקלים.

מושבים מחוממים ומאווררים (עור מלא).

קילס מלא.

ספסל אחורי עם מרווח ברכים של 2 סגמנטים למעלה.

מצלמה אחורית כולל חישנים קדימה אחורה + התראה על שטחים מתים.

מערכת שמע 10 רמוקלים כולל מגבר וסאב.

5 כוכבים במבחני ריסוק (9 כ"א).

תא מטען שנפתח ונסגר לבד (כולל פאדל של בתיחה בלי לגעת ברכב בכלל).

ועוד כל מיני דברים קטנים כמו גג שמש , תא כפפות ותא אמצעי מקוררים וכו..

צרכית דלק אמיתית של כ 1-12 משולב.

בידוד רעשים , איכות חומרים.

לגבי מאזדה 6 , בפני עצמו הרכב הוא לא רעה סה"כ , אבל אין מקום להשווא לדעתי , אחרי נסיעת מבחן עליו בגרסה הבחירה יצאתי די מאוכזב ביחוד אחרי נסיעה בסופרב.

2017 Type R

• תוכן חדש...