Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופה לסופרב החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל נהג ירגיש בהבדל, במיוחד אחד שזה משנה לו, אם זה לא היה משנה זה לא היה נקודה חשובה הלא כן?

עבורי גודל תא מטען בנפחים כאלו לא משחק תפקיד, עגלת הילד פלוס כבודה משפחתית נכנסת ב6 בכיף, לא דורש יותר מזה.

איכות החומרים? פנטסטית ולא יורדת ברמה, השחור עם התפר האדום באיכות מצויינת, פשוט צריך לשחרר מהתפיסה הישנה שרק גרמני איכותי, העיצוב פנים ותחושת ה׳זרימה׳ של עיצוב הפנים זה כבר טעם אישי, רבים מעדיפים את הסופרב ובצדק, רק ששוב זה עניין של טעם אישי ולא שוני באיכות.

מערכת שמע ומולטימדיה הרבה יותר טובה מהסופרב,

מבחינת ביצועים ומנוע, ה6 היא תחושה של כיף ונמרצות בנהיגה, זרוק אותה בסיבובים ותראה, הסופרב פשוט.. לא.

ההשוואה שלי היא מול 2.0 TSI Exclusive

אם תלך לרמות הקיצון של הסופרב אני בטוח שתמצא יותר טוב, אבל זה רמות מחיר מאוד שונות ולכן ההשוואה כבר לא רלוונטית.

ההשוואה שלי היא עדיין מול פער מחיר הרבה יותר גבוה, אבל קשה למצוא מתחרות אחרות.

הs60 לוקה בחסר לעומתם, הA4 היא בחירה טובה יותר אך יקרה יותר.

סדרה 3.. אילולא המנוע הקטן, הייתה יכולה להיות חלופה נהדרת.

ושוב, נא לקחת הכול בפרופורציה, זה רק דעתי האישית כתוצאה מהניסיון האישי שלי.

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע על איזה התנהגות אתה מדבר במזדה 6 , נהגתי על הגרסה הבחירה , זוויות גלגול גדולות יותר , אחיזה פחות טובה ,

בכללי האוטו מרגיש עייף , פלסטיקים זולים , והכל פשוט מרגיש כאילו מנסה להיות פרמיום במינימום כסף , מה גם שבידוד הרעשים לא מהטובים בקטגוריה בלשון המעטה.

אין ספק שמזדה עשו דרך ערוכה , אבל הם עדיין לא שם.

אני עושה בין 25 ל 35 אלף בשנה.

2017 Type R

פורסם

קשה לי יותר מזה שלא להסכים, אך מפה והלאה זה יהיה חילוקי דעות מיותרים שאין טעם להיכנס אליהם.

אם חסכון בדלק זה שיקול מרכזי אז למה לא לשקול היברידי?

פורסם
לא יודע על איזה התנהגות אתה מדבר במזדה 6 , נהגתי על הגרסה הבחירה , זוויות גלגול גדולות יותר , אחיזה פחות טובה ,

בכללי האוטו מרגיש עייף , פלסטיקים זולים , והכל פשוט מרגיש כאילו מנסה להיות פרמיום במינימום כסף , מה גם שבידוד הרעשים לא מהטובים בקטגוריה בלשון המעטה.

אין ספק שמזדה עשו דרך ערוכה , אבל הם עדיין לא שם.

אני עושה בין 25 ל 35 אלף בשנה.

ארוכה* מצטער אך העניין נורא הפריע לי(אימא מורה ללשון , שגיאות כתיב די משגעות אותי :lol:)

פורסם
מבחינת ביצועים ומנוע, ה6 היא תחושה של כיף ונמרצות בנהיגה, זרוק אותה בסיבובים ותראה, הסופרב פשוט.. לא.

ההשוואה שלי היא מול 2.0 TSI Exclusive

לא אתייחס לכל השאר כי זה מיותר ולא אצליח לשכנע אותך, אבל להגיד שהמנוע האטמוספרי ב6 נמרץ יותר מה2.0 טורבו בסופרב זה הזוי, ומעמיד בסימן שאלה את הטענה שלך שיצא לך לנהוג בה.

אני מכיר את המנוע מצוין גם מה6 וגם מנסיון קצר בcx5, וצר לי אבל הוא לא מתקרב גם לא ל1.8 בסופרב.

פורסם

למה לא היברידי ? כי רובם פחות מרווחים , ולמשל הסונטה עושה 1/13 , לא מרשים בכלל..

ובאופן כללי ההיצע קטן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2017 Type R

פורסם (נערך)

1:13 מקבל מי שנוסע בסונטה באופן דיי עצבני.

בנסיעה כזו תקבל בסופרב 1:8.

מוכן לספק לך סונטה ולנסוע אחריך צמוד בסופרב ולהראות לך שיש פער של לפחות 3 קמ"ל בכל תוואי שתבחר.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ובכן אם זה מעניק לך נקודות אישיות אתה מוזמן להטיל ספק שגם יש שמש בשמיים אך זה לא משנה עובדות.

הסונטה לא עושה 1:13 גם אם ממש אבל ממש לא תפסיק לבעוט בדוושת הגז.

ואם הצלחת להביא למצב כזה, בסופרב ואחרות תביא תוצאה בחצי מזה.

האקורד והסונטה מרווחות ביותר, אם הסיבה זה נמרצות אז אני לגמרי יכול להבין.. רק שאין סיבה משכנעת אחרת וגם זה בתנאי ולא מדברים על האבלון או ה ls300h

פורסם
עשיתם מה-s60 סוזוקי אלטו.

מי ישמע קופסאת סרדינים בלי בגאז׳.

זה לא סופרב, אבל אל תרחמו על מי שיש לו אחת.

לקחת לי את המילים מהפה.

רכב עם בסיס גלגלים של 2.78מ׳ ואנשים שלא ישבו בו כותבים כאילו הוא סמארט במושב האחורי.

פורסם

עמדתי בפני דילמה דומה ולבסוף הגעתי למסקנה כי בתקציב של עד 200 אש"ח אין אלטרנטיבה לסונטה ההיברידית (הוזמנה בגרסת Limited).

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אף אחד לא עשה מהS60 אלטו או סמארט. הבן אדם רצה סופרב ולזה אנו משווים.

לא יודע למי בדיוק התייחסת כשכתבת ״אנשים שלא ישבו בו״ אסף, אבל כשאנשים מגיעים לפה ומבלבלים את המוח עם דעות שברור שהן לא מתיישבות עם המציאות, אפשר להטיל ספק באמינות/אותנטיות שלהם, אבל לא כשמדובר בעובדות. S60 מכונית צפופה לקטגוריה שלה נקודה, זה לא משהו שאני המצאתי (ויצא לי לשבת ולנהוג בה) אלא משהו ידוע שגם מוזכר פעם אחר פעם במבחנים שהרכב הזה משתתף בו.

לגבי הבגאז׳ שלה מדובר בבגאז׳ לא הרבה יותר גדול מלא מעט סופר מיני היום, וקטן מקומפקטיות כמו גולף ו308.

מה לעשות ו340 ליטר זה פשוט עלוב למכונית בסדר גודל כזה.

אגב, דיברתי על מרווח ובגאז׳ בלבד ולא חוויתי דעה על המכונית עצמה שלטעמי מהווה תמורה מצויינת לכסף (שוב בתנאי שמרווח זו לא דרישה).

פורסם

לגבי סונטה היברידית.

עשיתי עליה נסיעה ארוכה (405 מייל בערך). תידלקתי קצת יותר מ8 גלון. זו צריכת דלק של סביב ה1-20. 4 אנשים ברכב, מזגן, מזוודות.

נשמע שאתה ממש רוצה סופרב. אתה הולך להוציא לא מעט כסף, וכדאי שתהיה שלם עם הבחירה שלך. ממליץ לך להמתין או לקנות יד 2.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הנושא פה הוא לא s60 או מאזדה 6,

כל אחד מהם לחוד הוא רכב נפלא, הנושא הוא סופרב ולכן כל רכב שמציינים בא בהשוואה לסופרב.

מכיוון שהנטייה החזקה היא לטובת הסופרב מבחינתו או במקסימום משהו גרמני אחר, אז הייתי בוחר פאסאט cc או A4.

פורסם
אף אחד לא עשה מהS60 אלטו או סמארט. הבן אדם רצה סופרב ולזה אנו משווים.

לא יודע למי בדיוק התייחסת כשכתבת ״אנשים שלא ישבו בו״ אסף, אבל כשאנשים מגיעים לפה ומבלבלים את המוח עם דעות שברור שהן לא מתיישבות עם המציאות, אפשר להטיל ספק באמינות/אותנטיות שלהם, אבל לא כשמדובר בעובדות. S60 מכונית צפופה לקטגוריה שלה נקודה, זה לא משהו שאני המצאתי (ויצא לי לשבת ולנהוג בה) אלא משהו ידוע שגם מוזכר פעם אחר פעם במבחנים שהרכב הזה משתתף בו.

לגבי הבגאז׳ שלה מדובר בבגאז׳ לא הרבה יותר גדול מלא מעט סופר מיני היום, וקטן מקומפקטיות כמו גולף ו308.

מה לעשות ו340 ליטר זה פשוט עלוב למכונית בסדר גודל כזה.

אגב, דיברתי על מרווח ובגאז׳ בלבד ולא חוויתי דעה על המכונית עצמה שלטעמי מהווה תמורה מצויינת לכסף (שוב בתנאי שמרווח זו לא דרישה).

נפח תא המטען בוולוו הוא 380 ליטר.

תאמין לי שנסעתי בסדרה 3 ואני מחזיק s60. זוג מבוגרים יישבו בה במושב האחורי ללא בעיה.

נסעתי גם ביגואר xe והיא יותר צפופה.

בכל מקרה, אף אחת לא מתקרבת במרווח לסופרב.

מאחל בהצלחה לפותח השרשור עם הרכב שבחר.

• תוכן חדש...