Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען איכותי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק.

היבואן הרשמי שלהם זה BConnect, אם קנית מהם ישירות או באחת מרשתות השיווק ויש מדבקה שלהם אז הכל בסדר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

LENYA - זה בדיוק המוצר שקניתי, מצויין טוען לי כל מכשיר כולל מייזו פרו 5 בטעינה מהירה בזמן שה WAZE עובד ושאר ירקות כמו TORQUE PRO ברקע.

Opel Adam S 2017

פורסם

http://www.ebay.com/itm/1A-1000mA-Fast-Charging-Car-Charger-for-Samsung-S4-5-6-Edge-LG-V10-HTC-M9-Nexus-/110911259519?hash=item19d2d3837f:g:mpcAAOSw37tWDoVp

יש לי אותו מעל שנתיים וחצי

עדיין מטעין כמו מיום הקנייה טפו טפו טפו

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בלקין, נילקין, שמרקין, אמאזון, מדבקות, איביי, יוטיוב...

לפני 6 שנים נתקעתי בלי מטען, נכנסתי לתחנת דלק וקניתי איזה אחד של פוג'יקום, זה הירו' עם הציור של הכלב או משהו. זה היה כזה עם תקע נפרד וכבל נפרד עם חיבור מתפרק והגיע עם סט של עוד כל מיני חיבורים.

מאז קניתי עוד 3-4 כאלה, לאוטו אחר, לאוטו של ההורים, לחבר, לשים שיהיה בתיק, כי איבדתי, כי שכחתי, כי כי כי.

עד היום, אף אחד מהם לא התקלקל, אף אחד מהם לא נקרע, לא שבק ולא נמס. הם מטעינים את הטלפון שלי גם בזמן שימוש אינטנסיבי מאוד, הם שרדו אצלי שלוש מכוניות וטיסה לצד השני של כדור הארץ (וחזרה), אצל ההורים שלי שתי מכוניות ועד היום אחד מהם זרוק אצלי בתיק ועובד מצויין כל פעם שאני מוציא אותו.

הסוד בשימוש במטענים (וכבלים בכלל) הוא שכשמנתקים, מושכים מהראש ולא מהכבל עצמו, ככה הוא לעולם לא יקרע.

טעינה מהנה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

21 מטענים לרכב. חשוב להבין שיש הבדלים בין טעינה של מכשירי אפל לטעינה של מכשירים אחרים.

http://www.hometheater.co.il/p-1.article06358.html

בעקבות הכתבה הזו קניתי אנקר, סתם שיהיה ברכב, כמעט ואין בו שימוש (פעמיים בשנה בערך).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...