Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש וקס לרכב עד 100 ש״ח.

מדובר ברכב לבן פנינה.

כמו כן, אשמח לדעת מה אופן היישום וגם מה סדר הפעולות עם החומר הבאים :

גלייז

אוטם צבע

ויגיע גם הוקס. תודה רבה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ממליץ בחום על Fk1000P

ווקס שמתאים ביותר לרכבים לבנים.

זה הרכב השלישי הלבן שלי. לבן - לבן שנהב - לבן פנינה וכולם נראו מצויין בעזרתו.

חפש באיביי או בAutogeek רכשתי לפני כמעט שלוש שנים לדעתי ב 35 דולר כולל משלוח.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

הסדר הוא גלייז -שכבת בסיס שמיישמים על פח נקי למשעי, מעניק נקיון עמוק ומיסוך סווירלים.

לאחר מכן אטימה, ולאחר מכן ווקס.

אם תשאל אותי? אין טעם ליישם ווקס מעל אוטם, הרווח שלך במראה יהיה אחוזון פצפון שלא מצדיק השקעה וזמן.

ניתן למרוח ווקס מעל גלייז ישירות ולוותר על האוטם.

בשימוש עם גלייז יש עניין גדול עם נסיון וטעיה, יש חומרים שאינם מתחברים אחד עם השני.

תספר לנו מה קיים בארסנל שלך ונשדך לך מוצרים מתאימים.

(ה-fk 1000 הוא אוטם סינטטי קלאסי ומעולה, יש מעט נוחים ממנו לשימוש).

"יאללה בירי".

פורסם

הווקס של מגווירס עולה 90 שקל והוא מעולה

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

פחות עמיד זה אנדרסטייטמנט, הווקס של מגווירס יקר ולא מצאתי בו אף מעלה מיוחדת למעט יישום/הסרה נוחים.

פות״ש, השילוב שיש לך זה בידיוק השילוב שעליו הייתי ממליץ, אני מיישם את הזוג הנ״ל כבר כמה שנים טובות, והוא פשוט מוצלח ונותן תוצאה גבוהה גם מבחינת מראה וגם עמידות.

עם איזה פד אתה מתכוון ליישם את הגלייז?

"יאללה בירי".

פורסם

בהמלצתך בזמנו, רכשתי את הפד הכתום.

מרטיב אותו, ולאחר מכן סוחט.

שם x ומורח על כל הפד, אחרי זה שם 3 נקודות ומתחיל מריחה על הרכב תוך הפעלת לחץ סביר.

בין כמה וכמה פאנלים מרטיב קצת, שם שוב 3 נקודות וממשיך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

האמת שאני עושה את זה עם פד רגיל של מגווירס או האדום UFO של כימיקל, מפחיד אותי שהפד הכתום החותך יגרום לסווירלים נוספים על הדרך היות וה SRP לא באמת עושה פוליש

Opel Adam S 2017

פורסם

בגלל זה אתה עושה לו prime טוב: ההרטבה והסחיטה, ה-x בהתחלה והמריחה על גבי הפד, שלושת הנקודות, כל זה נועד להבטיח פד בטוח ומוכן לעבודה.

אל תפחד יא איבני.

ותיקון קטן, הוא אכן עושה פוליש, קל נורא - ברמת ה 0.5 מבחינת יכולת חיתוך (נועד יותר לניקיון, אבל עדיין קיים ומוחשי), יצא לי להוריד איתו שריטה שטחית מאוד מהמראה (לא מיסוך, אלא הורדה פרופר).

"יאללה בירי".

פורסם

רוב התוצאות שראיתי ברשת הם מאנשים שעשו עם מכונת DA, אבל i aint got no time for this

מה שכן הוא הסתיר את השפשוף שעשו לי מאחורה, הסתיר לגמרי, אבל עשיתי ידני.

ממליץ אותו לפני כל ווקס שהוא לא סינתטי עם פילרים?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מת על ה SRP מאז שגיליתי אותו בפורום תודות למר שיפופו

עכשיו רק נשאר לי לקנות חדש כיוון ששלי התקלקל לצערי, כנראה שלקחתי אחד עם הנוסחה הפגומה שהופכת ממש נוזלית כמו מים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...