Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי בעיה,אני חזיר גז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו הסיבה העיקרית לזה שעולה הרבה יותר כסף לביטוח של נהג צעיר.

סטטיסטית הם נוהגים יותר גרוע, חושבים שהם נוהגים יותר טוב וגם לא רואים בעיה במהירות, כשהם עדיין לא קוראים טוב את הכביש.

אני מצטרף להמלצה של שימוש בקרוז קונטרול במהירויות סבירות.

פורסם

לדעתי ההגבלה כ"ס שיוסי הציעה היא הדבר הכי בטוח לנהגי צעירים בנוסף יש מכוניות (פורד קא החדשה אם אני לא טועה) שיש אפשרות להכניס הגבלת מהירות אלקטרונית.

חוץ מי זה פותח השרשור שואל שאלה מפגרת לדעתי.

זה כמו שמכור לסמים כבדים יבקש עצה בפורום לאיך להפסיק לצורך סמים.

אתה נהג צעיר ולא משנה באיזה רכב אתה נוהג,אבל מספיק אבן או איזה מכשול קטן באמצע הנתיב שלך לגרום לך לסטות.

נהיגה מהירה עושים במסלולים מקצועיים ולא על כביש ציבורי.

פורסם
בגלל ילדים מתלהבים כמוך קורות תאונות... עכשיו מובן למה מלא צעירים בסביבות גילך נהרגים בדרך לאילת לרבות בכל כבישי הארץ.

שקר וכזב.

אין כמעט הרוגים בדרך לאילת, בטח שלא צעירים, בטח שלא בכבישים המהירים, כתוצאה ממהירות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בגלל ילדים מתלהבים כמוך קורות תאונות... עכשיו מובן למה מלא צעירים בסביבות גילך נהרגים בדרך לאילת לרבות בכל כבישי הארץ.

אחלה דמגוגיה. אור ירוק גאים בך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תתייחס לכל המצטדקים והמתלהמים כאן שמאחלים לך להגיע לכלא או למות, כשהם היו בגילך גם הם רצו לקרוע את האוטו של אבא.

בתכלס 160 קמ"ש בכביש 6 זה שום דבר מיוחד בקטעים מסויימים.

ביטחון עצמי זה דבר טוב כשהוא מגובה בבסיס מוצק. להאמין שאתה נהג תותח כי ככה נולדת זה לא עובד.

איך להיגמל אתה שואל? תתחיל מלראות ברשת סרטונים של תאונות לא מצונזרות.

תלך לקורס נהיגה במגרש החלקה ותראה כמה חסר אונים אתה חש בפעם הראשונה שאתה מאבד שליטה ברכב.

אתה צריך להכניס לך לראש מה יקרה כשתאבד שליטה במהירות שלא מתאימה לתנאי הדרך. כשתפנים את ההשלכות אתה תרגע.

מעבר לזה, יש את העניין הכלכלי. קנסות זה עניין יקר ושלילה זה עוד יותר גרוע, כי לנסוע באוטובוס כמו עובד זר זה טרטור גדול מאד שיגרום לך לאחר לכל מקום ולהתעורר עם הציפורים בכל בוקר.

כשתתבגר קצת זה יעבור לך. עם הרבה זהירות וקצת מזל אתה תעבור את התקופה הזאת בחיים בשלום ללא תאונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת היא שזו לא תגובה כל כך גרועה.

אני יודע שאני משלם בערך 1000 ש"ח בחודש שאני לוחץ, 1200 בחודש שאני לוחץ הרבה ו800 אם אני נוהג ממש ממש רגוע.

ברגע שאתה מרגיש את זה אתה מבין את המשמעות.

פורסם (נערך)

יוסי פרנקוס,

היא מגיעלה משתי סיבות:

1. למה ל gbguy בכלל אכפת מי ממן לפתוח השירשור את הדלק?

2. הוא מסיק שפותח השירשור הוא ילד שיושב על צוואר ההורים שלו. לא זכור לי שהבחור ציין את גילו בשום מקום בשירשור. אני הוצאתי רישיון בגיל מאוחר יחסית ואת הרכב (וכן כן גם את הדלק) מימנתי לבד. עדיין הייתה תקופה שבה הייתי "חזיר גז".

בגלל זה זו תגובה מגעילה, כי היא סימפטום של הישראלי שדוחף את האף שלו למקום שהוא לא צריך לדחוף אותו.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

1. מה?

2. מי שפותח שרשור ככה, מתבטא ככה וחושב ככה הוא לרוב במצב הזה, צעיר שתלוי בהורים.

זה בסדר שאתה מימנת את זה לעצמך אבל בפועל, אם אתה מסביר למישהו שהעלויות של הדלק שלו יעלו אם הוא ילחץ, אולי הוא ייקח גם את זה כסיבה טובה להוריד מהירות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהודעה הראשונה הבחור רשם שהוא נהג חדש, סביר להניח שהוא בחור צעיר. זו לא בושה להיות בחור צעיר שנתמך בהורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תכל'ס המגיבים פה מתחלקים לשניים, אלה שמודים שהם לוחצים ואלה שמשקרים.

כל אחד והתרבות נהיגה שסיגל לעצמו בכביש. אתה מגדיר את ה"

דופמין" כמשהו שמרגיע ומלהיב אותך, כשבא לך מעט ריגוש אתה לוחץ.

שליטה עצמית זה דבר חשוב מאוד, ברגע שאתה נכנס לרכב תחשוב לעצמך בראש "היום אני נוסע רגוע כחוק" וזה יבוא מעצמו.

נהג טוב זה אחד שיקבל סיפוק גם בנסיעה רגועה והסיפוק יורגש בלב ולא במוח.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
פות"ש, תזכור שרוב האנשים בפורום שתומכים בהעלאת המהירות המותרת, או טוענים שהיא לא הורגת, עברו לפחות כמה הכשרות נוספות מעבר לטסט, ויש להם קצת יותר ניסיון על הכביש.

המספר עצמו הוא סתם מספר, אבל כמו שנכתב כאן, אתה בתור נהג חדש ולא מנוסה, לא תדע להתמודד עם מגוון סיטואציות שונות שאחרים כאן יכולים להתמודד איתן. לא שאני חושב שיש דרך לשכנע דרך האינטרנט, אבל תוריד את הרגל מהגז, ואם התחום מעניין אותך מספיק - לך ולמד נהיגה מתקדמת (אם כי אני גם לא בטוח שזה פרקטי לנהג עם 0 ניסיון).

הלוואי והיה אפשר להתנייד בכבישים עם קארט 2 פעימות.

כאשר הבן שלי הוציא רשיון לקחתי אותו לקורס נהיגה על מסלול בחו"ל, בקורס הוא גם "תרגל" לא בכוונה מה קורה כאשר נכנסים לסיבוב במהירות גבוהה מדי, כולל ירידה לשולים וכמעט התהפכות.

שזה קורה במסלול סגור , ברכב עם כלוב , כאשר אתה חגור עם חגורה של 4 נקודות וחבוש קסדה , ואתה כמעט לבד על המסלול , רוב הסיכויים שזה יגמר בכלום.

אם זה יקרה בכביש עם רכבים נוספים זה יגמר במעקה הבטיחות או בתוך הרכב הסמוך .

לדעתי מה שהוא למד שם בשלושה ימים , צריך לנהוג הרבה מאוד ק"מ על כביש ציבורי בכדי לקבל את הנסיון. שלא לדבר כמובן על לימוד של תנוחת ישיבה נכונה , אחיזה נכונה של ההגה , הבנה של הכוחות הפועלים על הרכב , ועוד כל מני דברים רבים .

אני יכול להעיד ממקור ראשון , בדרך לשדה התעופה הוא נהג ברכב , והיה נהג לא בטוח , שלא משתלט על הרכב , בקיצור נהג חדש.

לאחר שלושה ימים חזרנו ארצה , נכנסו לרכב וגם הפעם הוא נהג הביתה, היה מדובר בנהג שונה לחלוטין. בטוח , בקיצור עולם ומלואו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...