Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התנגש בי רכב מאחור.

האשמה היא שלו.

כיצד עליי לפעול?

האם אני יכול ללכת לאיזה מוסך שאני רוצה, ואחר כך לדרוש תשלום לפי קבלה מהביטוח/ מהפוגע?

האם אני צריך לערב קודם כל ביטוח?

האם אני צריך לחכות שבעל הרכב הפוגע יחליט האם הוא רוצה לערב ביטוח?

תודה

פורסם

ככל הידוע לי מערבים ביטוח רק אם הנזק גדול יותר מההשתתפות העצמית,או לחילופין אם הפוגע לא משתף פעולה.

אחרת אין טעם להפעיל..

אתה יכול ללכת לכל מוסך בעיקרון שים לב שההבדל במחיר הוא גדול בין מוסכי פחחות ולא תמיד ההבדל מוצדק.

אין לי כמעט ניסיון אז ייתכן ששכחתי משהו...

Sent from my U7 using Tapatalk

פורסם

עדכון- הנהג הפוגע רוצה שאפעיל את הביטוח (כך הערכתי- הפגוש האחורי קצת נשבר וסביר שעלות החלפתו תהיה כמה אלפי שקלים).

מבחינתי- מה כדאי- לפנות לביטוח המקיף שלי או לביטוח שלו (לאור אשמתו- יש בכלל הגיון לפנות לביטוח שלי?).

ככל ואפנה לביטוח שלו- מי קובע באיזה מוסך זה יתוקן? אני או הביטוח?

כמה זמן כל הסיפור הזה צריך לקחת?.... הבעיה היא לא קשיי נזילות, אני יכול לשלם כמה אלפי שקלים ולחכות להחזר מהביטוח- סתם מעניין אותי לדעת כמה זמן צפויה להימשך הסאגה הזאת.

פורסם

אשמח לעזרה.

לתחושתי אני בתחילו של מסע די ארוך ומתיש של ריבים ותביעות מול הביטו של הפוגע.

האם עליי קודם לפנות לביטוח של הפוגעו קוד להזמין שא פרטי שיעריךא עות הנזק?

פורסם

מיידע את הביטוח שלך ( לא תובע אותם ) על התאונה

לוקח שמאי שלך, מתקן במוסך שלך.

משלם להם בשיקים ל 60-90 יום.

פונה לפוגע /לחברת הביטוח שלו ומבקש את התשלום עבור הנזק + עלות השמאי

קיבלת יופי, לא קיבלת, תובע בבית משפט לתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה.

למה אני צריך ליידע את הביטוח שלי? אם אני מבין- הם מחוץ ללופ.. (או שזה בגלל הסיכון שבעתיד הפוגע/הביטוח שלו לא יחזירו לי את הכסף ואז הביטוח שלי יכנס לתמונה...).

כמה בערך עולה שמאי פרטי?

פורסם

הביטוח שלך בתמונה כדי למנוע ממך הפתעות בהמשך הדרך

אולי פתאום הנזק יהיה גבוה מהרצון שלך לשלם עליו ולהמתין ל"חסדי" הפוגע, אולי פתאום הפוגע יחליט שאתה הוא האשם ויתבע ממך גם את הנזק שנגרם לו.

שכ"ט שמאי , תלוי בנזק שנגרם לך, 400-1000ש"ח ( שוק חופשי )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש הבדל אם אתה יכול ומוכן לשלם נזק מכיסך ואח"כ לתבוע החזר מהביטוח או תיקון רק ע"ח ביטוח.

תהליך באופן כללי:

1. פונה לשמאי לקבל דוח המפרט נזק + עלויות תיקון.

2. פונה למוסך לתיקון הרכב ובמקביל פונה לביטוח עם דוח שמאי.

אם אתה יכול ומוכן לשלם את העלויות מכיסך, ואח"כ לקבל החזר מהביטוח - זה המצב העדיף.

ככה אתה הלקוח והאינטרס שלך מקבל חשיבות.

חיסרון - יתכן וחברת הביטוח לא תהיה מוכנה לשלם את כל הסכום, ותצטרך להגיש תביעה בבימ"ש.

אופציה שניה - להיעזר בשמאי + מוסך מטעם חברת הביטוח.

חסרון - הלקוח היא חברת הביטוח, ולא בהכרח תקבל שמאות/ תיקון באיכות מקסימלית.

• תוכן חדש...