Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה פרמסי 2005 , 2000 סמ"ק, יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתלבט האם לקנות את הנ"ל בכותרת ההודעה, הסיבה שיש לי 3 ילדים קטנים ב"ה.

אז ככה ראיתי ונסעתי על הרכב.

החסרונות שעלו:

א) מנורה קדמית צד שמאל שרופה (האם יכולה להיות בעיה חמורה יותר מאשר סתם להחליף נורה?)

ב) הבעלים אמר לי שיש נזילת שמן מנוע, ושהמוסכניק שלו אמר שזה מה"אטם" ותיקון כזה עולה 200 ש"ח.

ג) דלת אחורית צד שמאל, הנעילה והפתיחה המרכזית לא תקינה, ולכן צריך לנעול או לפתוח ידני.

ד) בזמן נסיעה כאשר לוחצים חזק על הברקס שומעים קצת חריקות.

חוץ מזה הכל סבבה, קילו-מטראז' = 186,000 קילומטר.

הרכב מטופל במים ירוקים לרדיאטור, הבעלים הראו לי טיפולים שהם עשו בשנת 2015, 2013 ,עושה טיפולים בזמן, הרכב היה אצלו 5 שנים בערך.

לא עבר תאונה.

המחיר שהוא רוצה - 19,000 ועוד הוא גמיש.

הבנתי שלרכב הזה אין שוק.

אז כמה שאלות לכם בבקשה:

א) עד כמה אפשר להוריד את הבעלים במחיר?

ב) האם הרכב הזה אמין או שאצטרך כל חודשיים להיות במוסך?

ג)אם עוד 3-5 שנים ארצה למכור אותו האם אני אפסיד הרבה?

ולכל הערה אני מוכן להקשיב,

תודה רבה,

יובל.

פורסם

מה עם טיפולים ב2014? 2012? 2011? הרכב אצלו 5 שנים.

אם אין היסטוריית טיפולים מסדורת - לברוח.

א. אם אין שוק אז אפשר להוריד עוד, בוודאי אם ימצאו תקלות בבדיקה.

ב. בהנחה שהוא קיבל תחזוקה טובה לא אמורות להיות בעיות, אבל צריך לקחת בחשבון שבתקציב הזה לרוב הרכב לא יהיה מושלם ויהיו תקלות.

ג. לא, אין לרכב עוד הרבה לאן לרדת.

נשמע למען האמת רכב מעט מוזנח. הייתי מנסה למשוך את התקציב מעט כלפי מעלה ולקנות דאצ'יה לוגאן MCV או פורד פוקוס סטיישן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני באמת לא יודע, הוא הראה לי כמה קבלות של טיפולים ממוסך מסויים,

עד כמה צריך להיות היסטוריית טיפולים מסודרת?

ואין לי לאן למשוך את התקציב למעלה.

מה שכן, כיון שיש לי 3 ילדים קטנטנים (שהגדול בן 3 וחצי בערך), אני יודע שאנחנו נצליח להסתדר גם במשפחתית רגילה לפחות לשנתיים שלוש הבאות,

ובמשפחתית רגילה אמנם פחות נוחות לכולם, אבל בהחלט חיסכון בדלק כלפי הפרמסי ה"בזבזנית" כמו שקראתי.

וזו גם ההתבלטות שלי,למי שמבין אותי.

ובכלל למה צריך לקנות מיניואן? ניחא, אם יום יום נוסעים 5 מבוגרים ברכב, אבל אם לא, למה צריך בכלל ללכת לכיוון של מיניואן?

זה נכון הצידוד הזה?

תודה רבה,

יובל.

פורסם

א) מנורה קדמית צד שמאל שרופה (האם יכולה להיות בעיה חמורה יותר מאשר סתם להחליף נורה?)

ב) הבעלים אמר לי שיש נזילת שמן מנוע, ושהמוסכניק שלו אמר שזה מה"אטם" ותיקון כזה עולה 200 ש"ח.

ג) דלת אחורית צד שמאל, הנעילה והפתיחה המרכזית לא תקינה, ולכן צריך לנעול או לפתוח ידני.

ד) בזמן נסיעה כאשר לוחצים חזק על הברקס שומעים קצת חריקות.

למה לא תבקש ממנו לתקן על חשבונו את הליקויים?

המנוע והגיר מגלים אמינות טובה אם מטופלים במיוחד בחלפים מקוריים.

מאזדה טיפוסית! לטוב ולרע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז צריך לבדוק מה עלות התיקונים והם צריכים להחליט ביניהם מי יספוג את העלות וכמה (יש מוכרים נגיד שיסכימו לספוג הכול, יש כאלו שיגידו חצי חצי וכו').

אם אין כיסאות בטיחות אז משפחתית יכולה להיות בסדר, אבל עם כיסאות בטיחות הייתי מחפש משהו מרווח יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה שהוא יסכים להשקיע כסף ובסוף לא תקנה ? יש מוכרים שלא בא להם כבר להתעסק ומוכנים להוריד במחיר

כי מוכרים רכב תקין במיוחד שעלות התיקונים נמוכה.

זה שהוא לא מתקן בעיות פשוטות דווקא יוצר אצלי חשד שהן לא באמת פשוטות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...