Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפסיק להתקשר לאוטוגלאס ‚ מי שצריך לדאוג לך זה AIG והם צריכים לטזז מול אוטוגלאס ‚ אני לא עורך דין אבל ניראה לי שיש פה עילה לתביעה לא ?

אני כבר איזה שבועיים מדבר רק עם AIG.

אמרתי להם שאחרי פסח אני תובע אותם(בתי משפט סגורים בחגים)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך תקנה את השמשה בצ'מפיון

תקן

ודרוש את התשלום מחברת הביטוח "הנאלחת" שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לך תקנה את השמשה בצ'מפיון

תקן

ודרוש את התשלום מחברת הביטוח "הנאלחת" שלך.

שמשה עולה 6400 ללא עבודה.

אם הייתי בטוח שהם ישלמו, הייתי עושה את זה.

פורסם

כשדיברתי עם דודו מאוטוגלס הוא בכלל לא רצה מספר רכב. ישר אמר הגולף מרעננה ... בתהליך הזמנה בים. הם לא הזמינו מהיבואן כי יש להם דרכים זולות יותר להשיג את השמשה בדרך הים. ואז לביטוח מכריז על מחיר יבואן אבל ההבדל בפועל הוא רווח פרטי למוסך. ישראבלוף . אתה הבנת את זה ברוך ?

מוסכים מורשים גם עובדים ככה. הם מקבלים חלפים מקוריים בהנחה אבל בקבלה יופיע מחיר מלא לצרכן.

מצב בעייתי : אם הביטוח מאפשר ,אני הייתי משאיר את הרכב באוטוגלס ומבקש רכב חלופי . אז פתאום גם ל AIG יש מה להפסיד בכל יום שעובר.

פורסם
אני כבר איזה שבועיים מדבר רק עם AIG.

אמרתי להם שאחרי פסח אני תובע אותם(בתי משפט סגורים בחגים)

אתה מדבר עם מוקדנית, בדרג הכי נמוך.

מבחינתה - אתה יכול לתבוע את החברה. ממש לא מזיז לה.

אתה צריך לפנות לדרגים מעליה (נציב פניות ציבור או משהו כזה. אל תתבייש גם לחפש איך להגיע למנכ"ל) - שווה להתאמץ ולהפעיל עליהם לחץ עכשיו ולקבל פתרון מיידי ולא לחכות עד שהתביעה תגיע לדיון (תלוי בלחץ בבית המשפט - המתנה לדיון יכולה בקלות להגיע ל-6 חודשים ואפילו יותר).

פורסם
אתה מדבר עם מוקדנית, בדרג הכי נמוך.

מבחינתה - אתה יכול לתבוע את החברה. ממש לא מזיז לה.

אתה צריך לפנות לדרגים מעליה (נציב פניות ציבור או משהו כזה. אל תתבייש גם לחפש איך להגיע למנכ"ל) - שווה להתאמץ ולהפעיל עליהם לחץ עכשיו ולקבל פתרון מיידי ולא לחכות עד שהתביעה תגיע לדיון (תלוי בלחץ בבית המשפט - המתנה לדיון יכולה בקלות להגיע ל-6 חודשים ואפילו יותר).

דיברתי עם

פניות ציבור.אמרו שתיק בטיפול מנהלץ זהו. אותו תשובה כמו מוקדנית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביום ראשון האחרון(01.05.2016) התקשרו מAIG(זה פעם ראשונה שהם התקשרו ולא אני) אמרו ששמשה מגיעה עוד יומים... נראה כמה שבועות זה יקח עוד.

שמשה הזמנתי ב 23.02.2016

פורסם

היום עוד פעם דיברתי עם אוטוגלאס. עדיין אין להם תשובות!!!

אני לא יודע מה לעשות. מי יכול לעזור לי?

האם מישהו מכיר עורך דין טוב שמתעסק עם דברים כאלו?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השמשה התקינו ביום שישי 13.5.2016.

הזמנה עשיתי ב 23.2.2016. בקיצור חיכיתי 81 יום! לא קיבלתי שום הסבר למה זה לקח הרבה זמן ולא שום התנצלות.

כל מי שעושה ביטוח ב AIG(עובד רק! עם אוטוגלס) פשוט תדעו עם מי אתם מתעסקים ותהיו מוכנים לזה...

אני אישית מחליף חברת ביטוח כשנגמר לי חוזה(עוד חודש) ולא אתן לעשות טעות כזאת למי שאני מכיר.

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור לי פה בפורום.

• תוכן חדש...