Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההנאה משיוט איטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחודשיים של המתנה, היתה לי מיצובישי כריזמה עתיקה ומקולפת שנגעלתי מכל רגע. הוצאתי את העצבים על הרכב, קרעתי לו את הצורה והשתוללתי בכבישים.

מאז שקיבלתי את האאוטלנדר, המובילאיי כמעט ולא היה צריך לצפצף. אני נהנה עד בלי די משיוט רגוע ושליו, לוקח פניות בצורה רגועה ועדינה ומבסוט מהחיים כמו אבא שלי עליו השלום.

הריח של הרכב החדש מטריף, הסאנרוף מאיר עלי ונותן לי תחושה שהרגשתי כשנהגתי על ג'יפ מרצדס בארצות הברית שנה שעברה. חבר הביא לי את הרכב לכמה שעות (עולה לו גרושים בליסינג) ונזהרתי לא לעשות נזק חלילה. גם אז אני זוכר את עצמי נהנה משיוט רגוע בצורה שאני לא מכיר את עצמי.

מה אתם אומרים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, סע בדרכים טובות ושמור על הרכב!

אני מקווה שאתה משייט לאט בנתיב הימני. 8)

עם שום רכב אין הצדקה להשתולל בכביש, בשום מצב. כביש זה לא מקום להוציא את העצבים.

ותעשה טובה, אל תשווה את הרכב שלך עם מרצדס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שמור על הרכב ותבצע הרצה כמו שצריך. לרכב יפני מגיע את מלוא הכבוד. דרך אגב לציין שיש לך סאנרוף זה לא כזה מפתיע ברכב חדש. הזוי שברכבים משנות ה90 ו2000 יש סאנרוף.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

בהתחלה יש הרצה וזה מחוייב המציאות, אבל בגדול - זה מסוג הדברים שמאד תלויים במצב הרוח. יש מצב רוח שבו עולים לכביש 6, שמים קרוז על המהירות החוקית ומשייטים, ויש מצב רוח קרבי יותר.

רק לא הבנתי לגבי הכריזמה - רכב ספורט מעולה שתוקף פניות אכזריות, או נגעלת מכל רגע?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פשוט , על הרכב הישן לא היה לך אכפת , גם אם יהרס בתאונה , ולכן "קרעת" אותו.

על הרכב החדש אתה שומר.

סע רגוע ובנתיב הימני , ותהנה מהחיים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בהתחלה זה ככה,גם כול שריטה נלקחת כאסון.

עם הזמן זה מתחיל לעבור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אותו דבר היה לי עם מעבר מלנסר למונדאו.

עם לנסר נסעתי 130 בכביש 6 רק שהנסיעה תיגמר מהר יותר.

עם מונדאו אני שם קרוז קונטרול על 110-120 (בכביש 4 אני שם 90 ) וככה מתגלגל עד הבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מאז שקיבלתי את האאוטלנדר, המובילאיי כמעט ולא היה צריך לצפצף. אני נהנה עד בלי די משיוט רגוע ושליו, לוקח פניות בצורה רגועה ועדינה ומבסוט מהחיים כמו אבא שלי עליו השלום.

מה אתם אומרים?

קנית אוטובוס, מה יש להשתולל איתו?8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה לא מכיר נהגים בקו 842

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מרגיש לי אוטובוס בכלל. זה לא טויטה סיינה. מרגיש לי קליל, ועם זאת יש תחושה של ספינת תענוגות.

השוואה למרצדס? ממש לא, רק דיברתי על תחושת הנהיגה שנהגתי פעם ראשונה בג'יפ מרצדס, ועכשיו חזרה אלי אותה תחושה.

פורסם

רק לא הבנתי לגבי הכריזמה - רכב ספורט מעולה שתוקף פניות אכזריות, או נגעלת מכל רגע?

נראה לי שאתה יודע את התשובה :lol:

לחבר קרוב יש מונדאו כמו של ממזרוס. בשבילו זה שיוט נעים. בשבילי זה שעמום אכזרי. כל אחד והסגנון שלו ואני שמח שפות"ש מצא סגנון שמתאים לו.

אני במאזדה אז אצלי זה גם לא נוח וגם משעמם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בהתחלה יש הרצה וזה מחוייב המציאות, אבל בגדול - זה מסוג הדברים שמאד תלויים במצב הרוח. יש מצב רוח שבו עולים לכביש 6, שמים קרוז על המהירות החוקית ומשייטים, ויש מצב רוח קרבי יותר.

נגעלתי מכל המסביב. פנים האוטו נראה שנות ה80, מבחוץ הכל מתקלף עם דפיקות פה ושם, וההרגשה הכללית שאני נוהג בתוך פח זבל (ואפילו לא מתחיל לחשוב איך לשטוף את הרכב המתקלף).

אבל כאמור, לחיצה קלה על הגז והרכב העתיק סוחב אותך ל160. חודשיים קרעתי אותו, ללא שום תקלה.

• תוכן חדש...