Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנב של כיסוי וונטיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו פעמים שנגיד שבועיים לא שמתי ואז איך ששמתי גנבו שוב, כלומר ממש באו לבדוק על בסיס יומיומי ובשביל זה כמובן אתה חייב לעמוד ממש ליד הרכב, זה לא משהו שאתה רואה ממרחק. בכל מקרה כרגע אני עם הכיסוי פלסטיק הפשוט לתקופה מסויימת, בינתיים שורד את הלילות...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעייה שציינתי כמובן גם באה לידי ביטוי בבעיה שהיא חמורה הרבה יותר ולדעתי די ייחודית לישראל (למרות שממש לא עשיתי על זה מחקר עולמי) והיא שרק בישראל (או גם בישראל) יראה מישהו רכב יפה, מושקע ומתוך קנאה או סתם מזה שהוא חרא של בן אדם ייקח מפתח או מסמר ויחרוץ לרכב את הצבע. הוא לא מכיר כלל את הבעלים של הרכב, זה רק מתוך רוע פנימי שכזה שאומר לו להשחית את הדבר היפה הזה שהבעלים של הרכב שומר עליו בקנאות, לעיתים די אובססיבית כמו שוודאי רבים מכם עושים.

במדינה אחרת יראו רכב כזה ויתרשמו ממנו, ידעו להעריך אותו ואולי אף יקנאו אך בוודאי שלא יבואו וייגרמו לו נזק מכוון. אתה יכול לחנות עם רכב כזה בכל מקום ולא לחשוש מוונדליזם של חארות כאלו.

כמו שידוע לכם בישראל יש תרבות רעה בכל הנוגע לדברים הללו ורבים אחרים ואתם בוודאי יכולים להבין ואולי אף חוויתם על בשרכם את זה שאתה מגיע לרכב שהשקעת בו את כל כספך ושאתה משקיע ימים כלילות בטיפוח שלו ומגלה שהשחיתו אותו בצורה שלא תמיד ניתן לתקן וגם אם ניתן זה יעלה לא מעט כסף או יגרום לירידת ערך של הרכב. פשוט כאב לב ולכן פעמים רבות אנשים נמנעים מלרכוש רכבים שמושכים את תשומת הלב למרות שגם לא תמיד זה יעזור.

פורסם

ברור. ררררקקקק בארץ זה ככה. בשום מקום אחר בעולם אין את התופעה הזאת. האנשים כאן בארץ פשוט רעים מהיסוד ובכל שאר העולם מי שעובר ליד רכב יפה ישר עושה לו ניקוי, ווקס, פלסטינה והמשקיעים גם מוסיפים איזה שיפור לרכב.

פורסם

חבר יקר

בבעיה של שכונה מטפלים כמו בשכונה.

חמישי בערב שים סט חדש ותתמקם בתצפית בחניון.

לילדים שיבואו לגנוב תשבור את הידיים והבעיה לא תחזור על עצמה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

יעזור אם הוא יידע מי זה. בתמורה הייתי לוקח מהגנב ומשפחתו את האויר מהגלגלים.

תוקעים פלסטיק הפוך בונטיל והאוויר נעלם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשבתי על פיתרון, אם יש לך טאסות ברכב אתה יכול לפרק אותן ולהחזיר בצורה שמכסה את הוונטיל. מי שמסתכל מהצד חושב שזה צמיג בלי וונטיל. כשאתה רוצה לנסוע פשוט תחזיר את זה למצב הרגיל וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^^ רעיון גרוע מאוד, כי אז הסיכוי לאבד טסה גבוה הרבה יותר , ובמקום לאבד כיסוי ונטיל שעולה גרושים הוא עלול לאבד משהו שעולה עשרות או מאות שקלים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שיאבד טסה? לפני שהוא נוסע שיחזיר אותה למקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יותר פשוט לפרק ולהחזיר מכסה של ונטיל מאשר טאסה כל פעם,

בנוסף, מה יקרה אם ישכח ? הטסה לא תשב טוב ותיפול תוך כדי נסיעה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני חושב שתגרז את הכיסוי טוב טוב וזה ימנע נגיעות מיותרות

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)
אני חושב שתגרז את הכיסוי טוב טוב וזה ימנע נגיעות מיותרות

זה רעיון מעולה - רק הייתי מבצע עם מספר שינויים

חפש משחה/ג'ל על בסיס חומצת - הכוויה הקלה שתישאר להם באצבעות תבריח אותם לתמיד מהמכסי ונטילים שלך

חפש דבר כזה ומרח מעט על המכסים

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

אני ממש לא עם טאסות, נראה לכם שבכלל הייתי מוטרד ממכסה וונטיל אם היו לי טאסות ברכב???

122b18f0d85f36e41d163e81827514c7.jpg

זה הרכב שלי.

יש לי חנייה חיצונית מסודרת בבניין, חנייה קבועה ואין קיר שצמוד אליה.

• תוכן חדש...