Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנב של כיסוי וונטיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד יכול לטעון שהיה ברכב קצר ושזו לא אשמתי...לעצם העניין נראה לי טכנית עניין בעייתי לעשות אותו לא? צריך איזה חומר שבמגע עם העור החשוף יעשה כוויה יפה באצבעות ורק לזכור ללבוש כפפות כשאני בא למלא אוויר בגלגלים

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במדינה הזאת לא בטוח שלא תגיע למשפט על זה שחישמלת אותו כאמצעי הגנה נגד גניבות.

מה זה לא בטוח שלא תגיע? בטוח שתגיע!

אני תמיד יכול לטעון שהיה ברכב קצר ושזו לא אשמתי...לעצם העניין נראה לי טכנית עניין בעייתי לעשות אותו לא? צריך איזה חומר שבמגע עם העור החשוף יעשה כוויה יפה באצבעות ורק לזכור ללבוש כפפות כשאני בא למלא אוויר בגלגלים

אין שום קצר שיכול להגיע לוונטילים ולחשמל אנשים "בטעות". ולצורך העניין אני בתור אבא, אם מישהו היה מחשמל את הילד שלי בגלל שהוא שובב וגונב לו וונטילים מהאוטו הייתי תובע אותו בבימ"ש וממרר לו את החיים ולא עוזב אותו עד שהבן אדם יהיה על הרצפה בוכה וזה עוד רק בצד החוקי של העניין שלא נדבר מה הייתי עושה לו שלא בקטע החוקי.

רוצה פתרון אמיתי? שים מצלמה. כמעט בטוח שזה איזה ילד של שכן או מישהו אחר שאתה מכיר. ואם באותו יום שאתה שם גונבים לך אז זה אמור להיות מאוד מאוד פשוט לתפוס אותם.

פורסם

כנראה לא הבנת, אני שם כיסויי וונטיל יותר איכותיים מאלומיניום, שעולים לי לפחות 20 ₪ לרבעייה, לעיתים גם כפול. ברור שהם יותר אטרקטיביים לגניבה, העניין שגם את הכיסויי פלסטיק הכי פשוט וזבל שיש שעולה גרוש וחצי גונבים ולכן אני מדגיש שבגניבה שלהם אין היבט של ערך כלכלי, זה כאילו נעשה כדי לעצבן אותי סתם. אני חוזר ואומר שאני שכן טוב, לא מסוכסך עם אף אחד, משפחה שקטה ולכן לא ברור הקטע הזה.

לגבי הרעיונות עם המצלמה, היכן בדיוק אני אמור למקם את המצלמה, הרכב לא חונה לי מתחת לחלון של הדירה. על איזו מצלמה מדובר והאם היא צריכה לעבוד כל הלילה כדי לקלוט את הגנב? האם יש מצלמות שמתחילות לצלם רק כשהן מזהות תנועה בכיוון שאליו הן מכוונות? אני הרי לא אתחיל להשתגע ולקנות מצלמות ריגול מתקדמות במאות או אלפי שקלים.

פורסם
מה זה לא בטוח שלא תגיע? בטוח שתגיע!

אין שום קצר שיכול להגיע לוונטילים ולחשמל אנשים "בטעות". ולצורך העניין אני בתור אבא, אם מישהו היה מחשמל את הילד שלי בגלל שהוא שובב וגונב לו וונטילים מהאוטו הייתי תובע אותו בבימ"ש וממרר לו את החיים ולא עוזב אותו עד שהבן אדם יהיה על הרצפה בוכה וזה עוד רק בצד החוקי של העניין שלא נדבר מה הייתי עושה לו שלא בקטע החוקי.

רוצה פתרון אמיתי? שים מצלמה. כמעט בטוח שזה איזה ילד של שכן או מישהו אחר שאתה מכיר. ואם באותו יום שאתה שם גונבים לך אז זה אמור להיות מאוד מאוד פשוט לתפוס אותם.

אם לא הבנתם הרעיון לחשמל את הוונטיל היה סתם הלצה, נראה לכם שאני באמת מתכוון לעשות משהו כזה, למה פשוט לא לעשות מארב עם רובה צלפים מרחוק ולהרוג את הגנב. נו באמת, אני לא מחפש לפגוע בגנב, אלא לגרום לו להפסיק עם השטות הזו שסתם מעצבנת. אם הייתי מחפש לפתור זאת בדרכים אלימות הייתי תופס אותו בעצמי ודואג לכך או שולח לשם כך מישהו מטעמי אבל אני בוודאי לא מתכוון לפעול בדרך שכזו. אני רק מנסה להיכנס לראש של הגנב כדי להבין למה הוא מסכן את עצמו לגנוב כיסויי פלסטיק שלא שווים כלום. הרי אם הייתי ערס סיכוי טוב שהוא היה נופל קורבן למארב שלי שהיה מסתיים בצורה שהייתה בוודאי מאוד לא סימפטית עבורו.

פורסם

אני קניתי גם כיסויי ונטיל יפים בצבע אדום,

שמתי אותם והלכתי לעבודה [בהסעה], אחרי חצי שעה אמא שלי ירדה עם הכלבה וראתה ילד שמנסה לגנוב אותם,

איימה עליו קצת והוא ברח,

כשחזרתי מהעבודה הם כבר לא היו.

בקיצור ילדים חארות תמיד יהיו,

ישנם כיסויים באייבי עם נעילה כמו פה: http://www.ebay.com/itm/Antitheft-Car-Wheel-Tire-Tyre-Valve-Stem-Air-Cap-Cover-FOR-VW-Volkswagen-4PCS-/321723024874?hash=item4ae82fc5ea:g:49wAAOSwniRWOLs1&vxp=mtr

ישנם גם כיסויי אלומיניום רגילים כמו שקנית באייבי בפחות מדולר,

20 שקל זה מוגזם מאוד.

Seat Ibiza FR

פורסם

אני גם לא חובב ונטילים פשוטים אז קונה בדרך כלל באיביי משהו פשוט שלא בולט מדי אבל לא הרגילים מפלסטיק, כל פעם שאני מגיע להורים של אשתי לקריית מלאכי אני שם לב שנעלמים לי ונטילים, אשכרה הרכב היה מטונף, הטסות שחורות, הונטילים שחורים ומישהו בא ופירק שניים, עוד עשו את זה מהצד של המדרכה ולא מהצד של הכביש, מה גם שניתן היה לראות סימני אצבעות על הלכלוך של הטסות.

אני רוצה להאמין שזה ילדים שלא קיבלו חינוך בבית ולא מישהו מבוגר... מה גם שכבר הפסקתי להתעצבן מזה.

ברכבים הקודמים אגב הייתי מזמין עם בורג בטחון אבל זה פשוט היה מעצבן אותי במילוי אויר!

היום שני גלגלים בלי ונטילים ושניים עם פלסטיק פשוטים...

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני חושב שלתקופה מסויימת כדאי לך להרגע.

אם תתפוס את הילד הזה, שום דבר טוב לא יצא מזה זה בטוח.

הורה של ילד שגונב יהיה לא פחות גרוע מהילד רוב הסיכויים ואם הילד נטפל לכיסויי הונטילים שלך, אחרי שתתפוס אותו פעם אחת - לך תדע למה הוא יטפל בפעם הבאה.

אני מציע שתסיר את כיסויי הונטילים לתקופה מסויימת - ארוכה יחסית ולאחר מכן תנסה להחזירם.

אם יגנבו שוב ואתה מחליט שאתה כן רוצה לטפל בבעיה אז אתה תצטרך לתפוס אותו על חם כאשר העצה הכי טובה שאני יכול לחשוב עליה זה לצלם אותו בלבד ולקלוט את הפנים שלו היטב ולאחר מכן לזהות אותו ולבסוף לטפל בבעיה דרך ההורה, בדיבור בלבד.

אבל שוב, רוב הסיכויים שילד שגונב חונך ע"י הורה שסט הערכים שלו יותר גרוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפותח העץ אתה לא חייב מצלמה קבועה קח מצלמה של רכב DASHCAM תחבר אותה לסוללת גיבוי של טלפון ושים ברכב עם המצלמה לכיוון אחד הצדדים אם יש לה אפשרות של צילום רק כשהיא מזהה תזוזה בכלל טוב

לילה-שניים ואתה מוצא את הגנב

החומר שמגרד כמו זה שנמצא על הארונות חשמל

על מה אתה מדבר?

פורסם

אנתרקס

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

על מה אתה מדבר?

על הארונות חשמל שנמצאים ברחובות ומקומות ציבורים שמים כמו שיערות קטנות מתכת/זכוכית שבמגע עם זה זה דוקר ואז נורא מגרד.

פורסם
על הארונות חשמל שנמצאים ברחובות ומקומות ציבורים שמים כמו שיערות קטנות מתכת/זכוכית שבמגע עם זה זה דוקר ואז נורא מגרד.

wat?

זה אמיתי או אתה מסתלבט?

פורסם
אני מנסה לא להתייאש ולהרים ידים אבל ללא ספק מדובר בילדים מפגרים ועדיין למה לגנוב לי את הכיסויי מהפלסטיק השחור הפשוט ביותר ולא מרכבים אחרים? אפילו בדקתי שכאשר אני לא שם נניח שבוע שום כיסוי על הוונטיל הם לא גונבים מהרכב שחונה ליד שלי שעליו כן יש את כיסוי הפלסטיק הזול, כלומר מסיבה כלשהי הם עושים את זה רק לרכב שלי ולא לרכבים שחונים ליד, תאמין לי שבדקתי זאת. מסיבה זו זה נראה לי כמו מישהו שמסיבה כלשהי עושה לי דווקא, אולי בגלל שאני מטפח את הרכב שלי אבל זו לא פרארי, כולה סיאט לאון.

יש מצב שאתה היחידי בבניין שאין לו ילדים משלו? :) ובגלל זה כל הילדים של השכנים גונבים לך אבל לא גונבים מהרכבים של האבות (או האימהות שלהם)

פורסם

אני מנחש שהעניין עם הארונות הוא שחלקם עשויים fiberglass ועם הזמן הם קצת מתבלים (שחיקה טבעית של רוח וגשם) ואז מגע איתם באמת משאיר סיבים לא נעימים.

בעבודה השתמשתי פעם בארון קטן כזה שנרכש מ"אר-כה" והם מגדירים אותו כ"ארון בזק" והוא היה עשוי מ-fiberglass. לא אהבתי להגיע אליו לתחזוקה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...