Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2007 תקלה ב-ABS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום ,

המוסך שהחליף לי את הציריות אמר שהוא עכשיו החליף את הזרי שיניים רק .

וקיבלתי מהמוסך שהחליף לי את הציריות ואת הזרי שיניים עכשיו מסמך שהאוטו תקין , התקשרתי למשרד התחבורה ואמרתי ושאלתי אם המוסך דיווח על האוטו שלי שהוא לא כשיר לכביש והיא אמרה לא שהכל בסדר וביקשתי ממנה מסמך שהכל תקין אז היא אמרה שתשלח לי רישיון חדש בעלות 29 ש"ח שהכל תקין .

דרך רגב עכשיו הנורות לא נדלקות של ה- ABS והברקס מגיב הרבה יותר טוב והדוושה לא משתגעת לי .

עכשיו עוד שאלה מעצבן אותי שאני מפעיל מזגן האוטו נהיה כבד אני יודע שהנפח מנוע שלי זה 1.4 מה כל אוטו שיש לו מנוע בגודל כזה ומטה האוטו נהיה איטי עד כדי כך . נגיד משהו קנה קיה פיקנטו חדשה מנוע 1.2 שהוא מדליק מזגן אתם באים להגיד לי שאוטו שלו נהיה איטי ?

תודה לעונים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בעל פיקנטו 1.25 ואני יכול להגיד שאין איזה ירידה ממש משמעותית בביצועים

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אז איך אתה מסביר את זה שלי יש יונדאי גטס 1.4 ואני מרגיש כבדות ?

פורסם (נערך)

אני לא מכונאי ולא מתיימר להיות

נהגתי בצבא(נהג בוס) בגטס 1.4 חדשה בזמנו וגם לא זכור לי ירידה משמעותית

ברכבים מודרניים זה לא אמור לקרות(אולי הרכבים 1 ליטר אטמוספריים)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי bolenat14
פורסם (נערך)

היי לכולם ערב טוב ,

עכשיו יש לי עדיין בעיה בתאוצה של דוושת הגז חשבתי שפתרתי את זה כי אז החליפו לי את הבית מצערת וכל פעם הבית מצערת הייתה מתלכלכת לי אז החלפתי אותה , ולאחרונה אני לוחץ חזק על הדוושת גז והוא מושך ממש כאילו הוא לא מאיץ ישר עד שהוא עולה מ60 עד 80 ואפילו עד 100 לוקח לו זמן והוא עושה רעש של משיכה כזאת .

מה אתם אומרים בית מצערת החלפתי לא מזמן ?

עריכה אחרונה על ידי Eldad Tzabari
פורסם

החלפת מצערת בגלל שהקודת הייתה מלוכלכת?! מי נתן את הרעיון הזה...המוסך? ותנסה לתאר יותר טוב את הבעיה של המשיכה..האוטו לא מעביר הילוכים בזמן?

ודרך אגב...הגטס אכן מורגשת ככבדה בהדלקת מזגן. לא סתם המזגן שלה מצוין, הולא לוקח לא מעט כוח מהמנוע!

פורסם

לוחץ על הגז ממש על הדוושה והוא נכנס פנימה אבל לא מגיב למהירות בזמן ועושה רעש של משיכה כאילו הוא לא יכול להגיע למהירות גבוהה יותר בזמן שאני לוחץ .

פורסם

יש לי את האוטו יותר מחצי שנה אתה מתכוון לשמן מנוע שממלאים מידי פעם ?!

אם לא אז לא נראה לי שהוחלף מאז שיש לי את האוטו אם בכלל אבל איך זה משפיע על המהירות של הדוושה שהיא לא מגיבה כמו שצריך למהירות ושקשה לה לצבור תאוצה בכמות החוזק שאני לוחץ על הדוושה ?

פורסם

לפי התיאור שלך קיימת השהייה בהעברת ההילוכים ולכן בתור התחלה בדוק את מצבו של שמן גיר מבחינת מיפלס וצבע והחלף אותו החלפה חלקית כולל את מסנן שמן הגיר.

• תוכן חדש...