Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס - פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

כפי שניתן לראות בתמונות שצרפתי, הוצאתי פולו חדשה מזה חודשיים ימים, היום שמתי לב שאחת הטבעות גומי/סיליקון סביב החיישן פשוט לא שם מה שיוצר חלל ריק ולא אסתטי וכדי שתבינו על מה מדובר יש תמונה עם טבעת ותמונה של החיישן שחסרה לו הטבעת, מאיפה ניתן להשיג דבר כזה? אם ירד גשם יכול להיות נזק?

2016-04-08 21.10.55.jpg

2016-04-08 21.11.18.jpg

פורסם

זה לא נראה כאילו חסר הגומי מסביב לחיישן,וזה גם לא הגיוני אחרת החיישן היה זז,הגומי מחזיק אותו במקום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא הבנתי.

מה נראה תקין? יש חיישן שחסרה לו גומייה ובכל השאר יש גומיות, החיישן עובד אבל אנסה לדבר עם גיל קאר שביצעו את ההתקנה לקבלת גומייה.

פורסם

אני לא רואה היכן חסרה גומיה, התמונות באיכות נמוכה יחסית. אתה רוצה שאני אבדוק אצלי ברכב איך נראים החיישנים ואצלם לך? מדובר בפולו עם חיישנים מקוריים אם זה עוזר לך.

פורסם

התמונה הימנית של חיישן אחר ברכב עם גומיה תקנית, התמונה השמאלית היא של החיישן ללא גומיה וניתן לראות כתמים שחורים או לכלוך מבפנים וחלל ריק.

בכוונה צילמתי אחד עם ואחד בלי גומיה שתראו את ההבדל.

sito - אשמח תלך לאוטו ואז תראה על איזה גומיה מדובר זה מין טבעת שמתלבשת על קוטר החיישן מסביב

פורסם

כן, צודק. גש לגיל קאר ובקש גומיה - אמור להם שהרכב הגיע במקור ללא גומיה והיא לא עפה או משהו כזה. קח בחשבון שייתכן שצריך לפרק פגוש כדי לדחוף אותה מהצד השני.

לא סובל התקנות מקומיות.

uploadfromtaptalk1460196871442.jpg

פורסם
החיישן לא זז והוא מקובע אני חושב שתפקיד הגומי זה למלא חלל ריק ואולי למנוע כניסת מים

החיישן אטום גם בלי הגומיה, והתפקיד של הגומי זה לקבוע את החיישן.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה, אגש יום ראשון ואעדכן, מקווה שלא צריך לפרק פגוש לא בא לי שיתחילו להתעסק ואולי לשרוט את הרכב ואולי גם יצטרפו רעשי רקע לחגיגה..

על פניו זה נראה גומיה שרק נדחפת פנימה ומתלבשת.

פורסם

2a92b9eff8143e891bf64014c00929b4.jpg

ככה נראים החיישנים שלך.

הם לא מוחזקים על ידי הגומי אלא על ידי דבק דו״צ מאחורה.

כנראה שבאמת נפל הגומי מסביב. לדעתי המשמעות פה היא בעיקר אסתטית אבל ייתכן בהחלט מצב שחדירת מים יגרמו לדבק לתרופף.

אם יש לך כוח להתעסק עם זה - בדוק מי המתקין וקפוץ אליו. אולי יש לו גומייה כזאת זרוקה אישפהו.

פורסם

מאוד תלוי בגישה לחיישן הספיציפי ברכב הספציפי.

אגב, אם הגומייה שלך סתם נכנסה פנימה אולי תצליח לדוג אותה עם קיסם (תיזהר מאוד לא לשרוט או לשחרר את החיישן).

פורסם (נערך)

עדכון:

נקבע לי תור היום לצ'מפיון ירושלים לשעה 14:00, הקדמתי והגעתי ב 13:30 - יצאתי ב 13:55

נציג גיל קאר בדק בלי לשאול שאלות הכניס את האוטו והשחיל את טבעת הגומי מלמטה (נכנס מתחת לרכב) סביב החיישן וזה יושב יפה מאוד!!

מיותר לציין שלא לקחו כסף והטיפול היה מהיר מאוד ובס"ה אני מאוד מרוצה - כנראה משהו השתנה בשירות שלהם לטובה!

הערה: שהמתנתי הגיע גולף חדשה שיצאה לפני 3 חודשים ובעל הגולף צעק "155 אלף שמתי על הרכב והלך הגיר...לא רוצה גיר חדש קחו את האוטו ותנו לי חדש אפילו אם אצטרך להוסיף כסף" מה יש לכם לומר? תקלה ספציפית או המחלה של DSG7?

עריכה אחרונה על ידי koko532
פורסם

זה הפחד שלי מהטכנולוגיה הלא בשלה של הגיר. אני נוהג ברב ונהנה......אבל ברגע יש כל הזמן את המחשבה שיום בהיר אחד הבום יכול להגיע.

• תוכן חדש...