Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ברומא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני טס לרומא שבוע הבא ומתכנן להשכיר רכב לנסיעה דרומה לשבוע. אשמח לקבל המלצות על חברת השכרה טובה, האם צריך להזמין מראש או להגיע לשם ולהשכיר ואיזה סוג רכב מומלץ לזוג עם מזוודות בלבד?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני השכרתי את ה 595 אבארת׳ לשבוע מhertz בתחנה המרכזית temini.. תיזהר מחברות לא מוכרות ומהונאות כרטיסי אשראי.. אני הייתי עם אישתי עם מזוודה גדולה אחת ואחת קטנה. שבוע אחרכך היינו עם הטיגואן דיזל כי הפיאט התקלקלה (איך לא?) אם יש לך אופציה להגיע לשדה תעופה תעשה את זה (יש להם מבחר גדול יותר + פחות להסתבך ביציאה מרומא עם האיזורי גביה)

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
אני רוצה להשכיר בשדה התעופה עצמו.

לך מה הכוונה הונאות אשראי? איזה יש?

Sent from my iPhone using Tapatalk

קרה לי בלונדון עם חברה לא מוכרת שגנבו את פרטי האשראי לכן המלצתי על חברות מוכרות (בשדה התעופה רק חברות עם דלפק במתחם השכרות הרכב). לגבי איטליה יש שמועות על חברה (לא מוצא את שמה כרגע) שמשכירה בזול משמעותית אבל הרכבים ברמה נמוכה ותמיד ימצאו על מה לגבות ממך אקסטרה בהחזרת הרכב בטענת נזק. אז כמו שאמרתי עצתי מניסיון לך על המוכר והבטוח במקרים כאלה. (אם יש לך אמריקן אקספרס קח איתך כרטיס נוסף של מסטרכארד או ויזה בשביל תחנות הדלק )

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

מנסיון עדיף להזמין את הרכב מהארץ, הזמנתי באוויס רכב קטן וכשהגעתי לרומא שודרגתי לרנו סניק שהיתה פשוט נפלאה..

פורסם

אתה מתכנן לשכור או להשכיר?

אם לשכור - כדאי שתציין בכמה אנשים מדובר.

אם להשכיר - אני לא בטוח בכלל שזה חוקי. תצטרך ערבונות מהשוכר, וכדאי לבדוק אם הביטוח שלך תקף עבורו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש להניח שמדובר בלשכור , לא להשכיר

מומלץ להזמין מהארץ . אני הזמנתי מחברת majore פונטו דיזל ושודרגתי במילאנו לבראבו דיזל ולא הצטערתי.

אני מקווה שאתה לא מזמין אוטומטית.

כדאי לברר מראש איפה מחזירים את הרכב. אני התברברתי שעות ליד רומא טרמיני בלילה ולא מצאתי . התקשרתי וענו לי באיטלקית

שוטרים ונהגי מוניות לא ידעו . לבסוף זה נמצא באיזה חניון צדדי עם שלט די קטן

שמעתי גם מחברים סיפורים דומים

• תוכן חדש...