Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן לא כולם מתחברים לגיר הרציף . איכות הפלסטיקים סבירה ועונה על הצרכים .

האמינות היא שם המשחק וסוזוקי משתמשים ברכיבים מוכחים שעבדו ברכבים קודמים והוכיחו את עצמם .

לי יש גיר ידני , צריכת דלק נהדרת , סחיבה טובה - אני נוסע הרבה לירושלים - 5 אנשים .

אי אפשר לצפות שהחבילה תהיה 100 אחוז אבל אם מתפשרים מעט מקבלים רכב אמין , בלי מחלות ילדות

וגירים בעייתיים . תא המטען נהדר , המושבים מרווחים הסאונד נהדר ובסך הכל האוטו עושה את העבודה .

במחיר הרכב שאינו גבוה אתה מקבל תמורה נאותה .

5555.JPG

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם

הבגאז' סטנדרטי לרכב משפחתי. לא בגודל של סטיישן שארוך ב-20 ס"מ. ל-SX4 סדאן שעברה לבן שלי בגאז' יותר גדול.

אני מתרשם שתיבת ההילוכים לא בעיתית, לא סובל מסל"ד גבוה בהשואה למכוניות עם גיר פלנטרי שבהן אני נוהג. הדבר היחיד שמפריע הוא ירידה בהילוך 4 שגורמת קצת ויברציות.

מבחינת נוחיות - עניין של הרגלים. אני רגיל לנוקשות היפאנית, אתמול המשפחה שלי קבעה שהספסל האחורי קצת יותר נוח לשלושה מבוגרים בהשואה ל-SX4. לא מדדתי עם סרגל. מבחינת רעשי רקע - מחלה של סוזוקי, הקרוסאובר היא הסוזוקי השביעית במשפחה, לא פחות ולא יותר רועשת מהאחרות.

מערכת מולטימדיה - נכון שללא מסך מגע, אבל מנסיון קצר עם מסך המגע של הקקטוס אני מעדיף כפתורים מיכאניים. מקל עלי להתרכז בנהיגה. יש BT ויש USB.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אכן לא כולם מתחברים לגיר הרציף . איכות הפלסטיקים סבירה ועונה על הצרכים .

האמינות היא שם המשחק וסוזוקי משתמשים ברכיבים מוכחים שעבדו ברכבים קודמים והוכיחו את עצמם .

לי יש גיר ידני , צריכת דלק נהדרת , סחיבה טובה - אני נוסע הרבה לירושלים - 5 אנשים .

אי אפשר לצפות שהחבילה תהיה 100 אחוז אבל אם מתפשרים מעט מקבלים רכב אמין , בלי מחלות ילדות

וגירים בעייתיים . תא המטען נהדר , המושבים מרווחים הסאונד נהדר ובסך הכל האוטו עושה את העבודה .

במחיר הרכב שאינו גבוה אתה מקבל תמורה נאותה .

[ATTACH=CONFIG]457365[/ATTACH]

תגובה נהדרת ותמונה עוד יותר.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

עוד ערימה של קביעות לא מבוססות.

לא ענית לשאלה, מאיפה הסקת את כל שכתבת? האם נהגת ברכב הנ"ל? אם כן, אז כמה?

אגב, דווקא יש דיבורית בלוטוס' נשלטת מההגה (לפחות בדגמי 2015).

ה"פלסטיקים" רחוקים מקטוגריית פרימיום, אך אינם נופלים בשום צורה מהמתחרים

בקטגוריה.

כן אני נהגתי ברכבים האלה. בזמני הפנוי אני עושה נסיעות מבחן כמעט לכל רכב.

בתוספת קטנה של 4,000 ש"ח הייתי מעדיף את הויטארה שהמנוע בה מרגיש בפועל יותר חזק ויותר "זורם" מבקרוסאובר. וגם הגיר מקסים בויטארה

פורסם

אני לא הרגשתי שהגיר בעייתי בקרוסאובר בנסיעת מבחן. מגיב קצת לאט אבל סביר בהחלט. לכיוון הסיד סטיישן אני הולך בעיקר בגלל הגודל ואפשרות רכישה של רכב חדש ב 105 אלף מליסינג (כאשר קרוסאובר בן שנתיים עולה 90 וקצת).

וגם רצפה שטוחה בתא המטען עם מושבים מקופלים ואפשרות לישון ברכב חשובה עבורי (מה שכנראה אצטרך כשאשתי תראה את חשבון הבנק שלנו לאחר הרכישה).

פורסם

במקומך הייתי נזהר מביקורות כמו של kingoftheroad123 המבוססות על

נהיגה "ברכבים האלו" של דקות ספורות בנסיעת מבחן ושמסתכמות

ב"זה לא רכב משהו משהו . לדעתי הוא קצת מיושן והגיר מעצבן."

שכן (בד"כ) לא הרבה עומד מאחוריהן. במקום זאת, תעדיף חוות דעת של אנשים

שמחזיקים ברכב כזה, נוהגים ונוסעים בו.

ולא, אני לא כותב זאת בגלל שהביקורת שלו שלילית - אינני עובד או קשור למכירת סוזוקי,

ולמען הסר ספק גם לא רואה את הקרוסאובר שלנו יוצאת למכירה בשנים הקרובות, כך שאין לי

שום אינטרס.

אגב, לגבי הוויטארה, יצא לי לשבת בה - למעט זה שלדעתי היא נראית טוב יותר מהפרונט (עניין

סובייקטיבי כמובן), לא ראיתי שום יתרון (ואם כבר אז להפך).

פורסם

יש לי רכב כזה 2x4 מליסינג, עבר כבר 120k ללא בעיות

לרכב יש מירווח גחון לא רע הרבה יותר טוב מפרייבט סטנדרתית דבר שנותן עבירות לא רעה בשבילים

אני נוסע הרבה בשבילים בגלל התחביב שלי וחד משמעית לרכב יש עבירות טובה יותר מפרייבטיש לי גם גיפ ותאמין לי שאני יודע מה זה עבירות

אם אתה רוצה יותר עבירות קח את הדגם 4x4 שייתן לך עבירות גם בשבילים חוליים

עצה שלי אל תקנה רכב מליסינג

לסיכום רכב לא רע חסכוני בדלק אצלי הממוצע 14 לליטר ואני לא נהג עדין

אני ממליץ בתור פרייבט

Sent from my SM-T530 using Tapatalk

פורסם

בסוף הזמנתי סיד סטיישן דיזל מליסינג 0 ק"מ (דרך מוטודיל שקישרו אותי ל lease 4 you).

דגם 2016 (עם תיבה DCT 7, מקווה שהיא לא תפתיע אותי לרעה).

נכון שאני די מוותר על עבירות, אבל העובדה שבקרוסאובר יש תא המטען קטן יחסית וגם שאין עליו כרגע שום מבצע הכריעה.

אני גם מניח שקיה בנסיעה יום-יומית תהיה מהנה יותר.

• תוכן חדש...