Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין, אבל האם אתה מקבל את אותו הדבר?

האם אותה סדנא שבונה לך את הצנרת בודקת את כל מה שבגירה ציין? או שאתה מקבל סתם חתיכת נירוסטה עם סופיות שנראית ונשמעת טוב?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע יש בזה משהו

אבל הולכים למישהו שכבר בנה המון מערכות כאלו ורצוי גם שבנה לרכב שלך...אין ספק שהוא לא עושה מחקר כמו החברות מותג

אבל אפשר לקבל רמה גבוהה גם בארץ לפי עבודות שאני רואה

פורסם

אני מבטיח לך שלכל מכרי שעשו צנרות בארץ יצא הרבה יותר יקר מלייבא מחו"ל.

תוסיף לזה את העובדה הקריטית, שצנרת מחו"ל מגיעה עם מדד דציבלים (אצל הייצרנים הגדולים) ולכן אין הפתעה במדד הרעש לאחר ההתקנה, אתה יודע בדיוק איך היא תישמע לאחר ההתקנה. כמובן שגם ניתן לקנות צנרות עם ממיר קטלטי ספורטיבי שעובר טסט.

פורסם

מצטרף לשאלה, נגיד שאני מעוניין רק בצנרת קאטבק, האם המחיר של לירן מארגונטיקס יהיה זול יותר, יקר יותר או כמו צנרת Remus Duplex? האם באמת אפשר לבוא ולהגיד שהבנייה בארץ תהיה איכותית יותר? ברור שבארץ ניתן לבחור אולי מה יהיה הצליל הסופי של המערכת ואפשר לבחור סופיות שונות (לדעתי כיום גם Remus מציעים מגוון סופיות לבחירה), אבל מעבר לכך האם מרוויחים משהו בנוסף? כי אם לא מרוויחים והמחיר לא יותר אטרקטיבי אז למה ללכת על בנייה בארץ? שוב סתם שאלות שעולות לי בראש כאחד שחושב בכיוון הזה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

בדרך כלל קיטים של חברות כמו REMUS ועוד הם מסורסים , בגלל שהם חייבים לייצר לפי תקנים מסויימים של רעש או גזי פליטה...שזה עוד סיבה שהרבה חברה הולכים על בניה

פורסם

תבדוק מחירים כולל יבוא של קיטים SUPERSPRINT למשל לאלפה תראה איזה ארגזים זה..

חבל לדבר בשמו של הבחור אולי הוא יותר זול?

פורסם

לגבי רמות של רעש אז ברור שיצרן רציני שרוצה שהמערכת שלו תהיה חוקית לכביש לא יהיה מעוניין שתעשה רעש ברמה לא סבירה, מצד שני האם אתם באמת חושבים שמערכת שהיא לא מלאה, כלומר רק קטבק באמת תשפר גם את הביצועים? אני די בספק ולכן למעט מי שבאמת מחפש מערכת שתהיה כמה שיותר רועשת (ואני לא מחפש כזו) אני עדיין מנסה להבין למה ללכת על בנייה מקומית ועוד לשלם על זה יותר כסף? אני משוכנע שגם מערכת של Remus תחזיק שנים רבות אחרי שאני כבר לא אהיה הבעלים של הרכב אז עם כל הכבוד לכל האיכויות של הנירוסטה אני מתקשה להבין למה צריך לשפוך על זה יותר כסף כאן בארץ במיוחד שכמו שציינו שיתכן שדווקא המערכת בארץ לא עברה בדיקות מקיפות ולכן אולי תעשה רעש או צליל כאילו שהביצועים השתפרו כאשר בפועל יתכן שדווקא ההיפך הוא הנכון.

פורסם

קצת הבנת הנקרא:

רשמתי שרק לירן יכול לענות כמה עולה מערכת שלו.

בנוסף רשמתי שמנסיון עם חברים קרובים, המערכות שלו יותר יקרות ממערכות מוכנות.

לא מודע לאיכות מכיוון שמעולם לא השוותי את עבודתו למערכות ביצור סידרתי.

אני קניתי מערכת פליטה מיפן, מיועדת לכוחות גבוהים ועדיין עומדת בתקן רעש מחמיר ביותר והיא לא עלתה "ארגזים".

הדוד שלי שקט מאד ודומה למקורי, אין מאושר ממני.

אגב, העבודות של לירן נראות כמו מליון דולר ואני שמעתי מאנשים שמבינים עניין שהוא אחד התותחים בארץ בריתוכים, על זה אין שום סוגייה ומחלוקת.

פורסם
לגבי רמות של רעש אז ברור שיצרן רציני שרוצה שהמערכת שלו תהיה חוקית לכביש לא יהיה מעוניין שתעשה רעש ברמה לא סבירה, מצד שני האם אתם באמת חושבים שמערכת שהיא לא מלאה, כלומר רק קטבק באמת תשפר גם את הביצועים? אני די בספק ולכן למעט מי שבאמת מחפש מערכת שתהיה כמה שיותר רועשת (ואני לא מחפש כזו) אני עדיין מנסה להבין למה ללכת על בנייה מקומית ועוד לשלם על זה יותר כסף? אני משוכנע שגם מערכת של Remus תחזיק שנים רבות אחרי שאני כבר לא אהיה הבעלים של הרכב אז עם כל הכבוד לכל האיכויות של הנירוסטה אני מתקשה להבין למה צריך לשפוך על זה יותר כסף כאן בארץ במיוחד שכמו שציינו שיתכן שדווקא המערכת בארץ לא עברה בדיקות מקיפות ולכן אולי תעשה רעש או צליל כאילו שהביצועים השתפרו כאשר בפועל יתכן שדווקא ההיפך הוא הנכון.

מסכים לגבי הקאטבק , קשה להאמין שיכול לשפר משהו...המערכת הזאת יודעת לתפקד לפי החוליה החלשה שלה ואם הדאון פייפ נשאר סטוק אז..מה עשינו בזה

ולגבי הקיטים המוכנים של החברות תשמע יש הרבה במה שאתה אומר ! טוב לקרוא דעות בשביל זה אני פה

• תוכן חדש...