Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אומר את דעתי, פאסאט רכב מדהים,נקודה.

לי ולמספר חברים קרובים יש מספר גלגולים שלה,לא נתקלתי בבעיה מיוחדת,במיוחד אחרי עדכוני גיר ב2013.

לגבי הירידת ערך,אתה לא זה שסופג אותה(לפי השנתונים שציינת).

איך אתה מסביר את הירידה החדה והקיצונית בתוך שנתיים-שלוש? לא ראיתי שום רכב מנהלים אחר שסופג כזו ירידה קיצונית,

חוסר ביקוש כמשומש?

חוץ מסוג הגיר ומנוע שהמליצו לי להישמר מפניו, יש עוד משהו שהיית ממליץ לי להקפיד לבדוק לפני רכישה?

פורסם

האמת היא שאין לי הסבר,אני נוהג על 2011 ,המחירון שלה 94.

אתה מכוון לשנתונים חדשים,,לא אמורה להיות בעיה בגיר אחרי העדכונים של 2013 לפי מיטב הבנתי.לא מכיר "מחלה" נוספת.אני מאוד מקפיד על בדיקות שמן ומאוד נהנה מהרכב.

הרכישה הבאה בודאות תהיה פאסאט,או פרימיום או cc

פורסם (נערך)

אני עם מונדיאו טיטניום 240 כ"ס, רכב מעולה, מרווח מאוד חוץ מהתא מטען שקצת קטן לטעמי, צריכת הדלק לא נוראית, בערך 1 ל-9 בנסיעות מעורבות (70% בתוך העיר).

מבחינת ביצועים אין הרבה מכוניות שמתקרבות אליה, מאיצה מ-0 ל-100 ב-7.5 שניות (מדדתי בעצמי עם TORQUE) ומגיעה למהירויות של שלילת רישיון בקלות :) , גיר רובוטי כפול מצמדים רטוב (לא הזבל של הפוקוס) קצת רועד ומבולבל בנסיעה במהירויות נמוכות אבל זאת מחלה של כל הגירים מהסוג הזה.

מזגן קצת חלש לטעמי אבל נסבל + שני פתחי איוורור אחוריים בקורות של הדלתות האחוריות.

מחינת אבזור, יש לה חיישני גשם ואורות, בקרת אקלים מפוצלת, תפעול קולי (שאף אחד לא משתמש בו), כסא מתכוונן חשמלית למעלה ולמטה בלבד, שלל תאי איכסון ותצוגה דיגטלית בלוח שעונים, מערכת מולטימדייה מיושנת מאוד בסטנדרטים של היום (SONY בלי מסך מגע) אבל יש לה איכות שמע מעולה (את שלי החלפתי למערכת עם מסך מגע מבוססת אנדרואיד).

האוטו מאוד יציב על הכביש ומאוד נוח לנסיעה במיוחד על הכבישים ה"איכותיים" שלנו.

בקיצור ממליץ בחום.

עריכה אחרונה על ידי yair666

• תוכן חדש...