Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתחיל מזה שאני לא כזה מבין במולטימדיה ברכב, אז אשמח אם תתנו לי חוות דעת על הרמקולים והרדיו-דיסק שבחרתי.

ראשית יש לי התלבטות בין שני אלו

(המחיר הוא זהה לשניהם, אך לא מצאתי הבדל בינהם)

רמקולים:

1. Pioneer TS-A6975R 6X9

http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=15493

2. Pioneer TS-A6975S 6X9

http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=14674

רדיו דיסק:

Pioneer MVH-X175UI

http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=16379

תודה רבה.

פורסם

ברוך הבא לפורום אודיו,

בוא נתחיל בהתעלמות מוחלטת ממה שרשמת מעלה ונעשה איפוס, נקודת התחלה חדשה לגמרי - ריק.

מה התקציב שלך?

אילו סגנונות מוזיקה אתה שומע בד"כ?

מה אתה מחפש ממערכת הסטריאו שלך? - יותר לכוון של איכות ועוצמה רגועה או שאתה פשוט רוצה לשמוע חזק והאיכות פחות מעניינת אותך?

בתקציבים נמוכים אי אפשר לקבל את שניהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
ברוך הבא לפורום אודיו,

בוא נתחיל בהתעלמות מוחלטת ממה שרשמת מעלה ונעשה איפוס, נקודת התחלה חדשה לגמרי - ריק.

מה התקציב שלך?

אילו סגנונות מוזיקה אתה שומע בד"כ?

מה אתה מחפש ממערכת הסטריאו שלך? - יותר לכוון של איכות ועוצמה רגועה או שאתה פשוט רוצה לשמוע חזק והאיכות פחות מעניינת אותך?

בתקציבים נמוכים אי אפשר לקבל את שניהם.

אוקיי,

תקציב אין לי בעיה להשקיע עד 1,000 ש"ח (כולל עבודה).

-בדרך כלל אני שומע היפ-הופ וראפ, אני מעדיף שתיהיה איכות ולא כאב ראש של פיצוצים מאחורה, אבל שיהיה גם חזק וסאונד נקי וטוב.

תודה רבה

הוא כבר ביקר פה. זה המשך לזה ובקשת יעוץ לציוד ספציפי יותר. אלא אם משהו השתנה בהתייחסות/בתקציב.

היי טום,

התקציב השתנה, ואשמח לקבל שוב חוות דעת :)

תודה לך על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי BoomWuk
פורסם

ביררת עלויות התקנה?

בשרשור הקודם התייחסתי לצורך במסגרת שבארץ תעלה כ-300 ש"ח.

התייחסתי גם לסוג הפאנל אצלך שאולי דורש העברת כפתורים ו"סיבוך" נוסף שסביר יוסיף לעלויות. ביצעת חיפוש בהקשר זה כפי שיעצתי אז?

האם הר"ד שבחרת עונה לצרכים שלך?

האם יש לך מחשבה עתידית לשדרוג בדמות הוספת מגבר וכד'? אם כן, כדאי לשקול רכישת מכשיר עם שתי זוגות יציאות למגבר.

האם האפשרות של דיבורית BT שמאפשרת גם הזרמת מוזיקה לא מושכת אותך?

פורסם
ביררת עלויות התקנה?

בשרשור הקודם התייחסתי לצורך במסגרת שבארץ תעלה כ-300 ש"ח.

התייחסתי גם לסוג הפאנל אצלך שאולי דורש העברת כפתורים ו"סיבוך" נוסף שסביר יוסיף לעלויות. ביצעת חיפוש בהקשר זה כפי שיעצתי אז?

האם הר"ד שבחרת עונה לצרכים שלך?

האם יש לך מחשבה עתידית לשדרוג בדמות הוספת מגבר וכד'? אם כן, כדאי לשקול רכישת מכשיר עם שתי זוגות יציאות למגבר.

האם האפשרות של דיבורית BT שמאפשרת גם הזרמת מוזיקה לא מושכת אותך?

כן, העלויות נאים בין 500-700₪ יקר.

עכשיו שאתה מזכיר דיבורית BT כדי לחסוך את כל עניין העברת החוטים והסיבוכים, לדעתי אפשרי ביותר. האם זה יכול לתת לי את אותה העוצמה והאיכות שהרדיו דיסק יכל לשדר, או שזה לא קשור אחד לשני, ותלוי באיכות של הרמקולים?

פורסם

העלות שציינת זה כולל כל המתאמים הדרושים והמסביב?

לגבי האיכות דרך BT, כבר היו כמה דיונים כאלו בעבר עם דעות מגוונות, כשעיקר השיח נסב על התלות בטיב איכות ההמרה שמתבצע בשני מכשירי הקצה.

אני מאמין שלא יהיה יותר מדי הבדל שמיע אם בכלל במערכת בסיסית.

בכל אופן, אם אתה בדר"כ מחבר את הטלפון שלך להטענה, אז יש לך כבל "באוויר".

אפשר באותה מידה לחבר לר"ד שמספק גם הטענה עד 1A ועל הדרך אולי לשלוט גם במוסיקה שנמצאת עליו (תלוי התאמה בינו לר"ד) במקום להשתמש בדיסק און קי.

מצד שני, עם יש BT, אז אתה מפנה לך את השימוש ב-USB וכמובן יש את האפשרות לשיחות בצורה בטוחה יותר.

כמובן שמדובר בתוספת לתקציב.

פורסם
העלות שציינת זה כולל כל המתאמים הדרושים והמסביב?

לגבי האיכות דרך BT, כבר היו כמה דיונים כאלו בעבר עם דעות מגוונות, כשעיקר השיח נסב על התלות בטיב איכות ההמרה שמתבצע בשני מכשירי הקצה.

אני מאמין שלא יהיה יותר מדי הבדל שמיע אם בכלל במערכת בסיסית.

בכל אופן, אם אתה בדר"כ מחבר את הטלפון שלך להטענה, אז יש לך כבל "באוויר".

אפשר באותה מידה לחבר לר"ד שמספק גם הטענה עד 1A ועל הדרך אולי לשלוט גם במוסיקה שנמצאת עליו (תלוי התאמה בינו לר"ד) במקום להשתמש בדיסק און קי.

מצד שני, עם יש BT, אז אתה מפנה לך את השימוש ב-USB וכמובן יש את האפשרות לשיחות בצורה בטוחה יותר.

כמובן שמדובר בתוספת לתקציב.

כן כולל הכל,

עד כמה הוספה בתקציב זה יכול להגיע?

-לרדיו דיסק שלי אין חיבור של USB...

באמת שאני פה בהתלבטות ממש לא קלה בין אם לעשות את כל מה שנרדש,

או שפשוט לקנות מתאם BT או מה שזה לא יהיה...

תודה רבה

פורסם

לפיוניר בהודעה הראשונה שלך יש USB.

וככה גם לדגמים המעודכנים האחרים שלהם. למעשה, רוב אם לא כל הר"ד החדשים מגיעים היום עם חיבור USB.

בשרשור מקביל בדיוק עלה הענין של כמה מכשירים של פיוניר עם BT. אפשר לחפש אולי גם את ה-MVH-X375BT שהוא ללא דיסק, ואולי נמכר קצת יותר בזול.

או לבחון מכשירים של חברות אחרות מוכרות.

פורסם
לפיוניר בהודעה הראשונה שלך יש USB.

וככה גם לדגמים המעודכנים האחרים שלהם. למעשה, רוב אם לא כל הר"ד החדשים מגיעים היום עם חיבור USB.

בשרשור מקביל בדיוק עלה הענין של כמה מכשירים של פיוניר עם BT. אפשר לחפש אולי גם את ה-MVH-X375BT שהוא ללא דיסק, ואולי נמכר קצת יותר בזול.

או לבחון מכשירים של חברות אחרות מוכרות.

בעקרון אני לא יודע אם זה כדאי לי בכלל,

יש לי בחיבור של המצת 2 USB ושהכבלים ״באוויר״ לא כזה מפריע לי... אני חושב שלהוסיף כסף עבור פונקציות BT ברדיו דיסק זה סתמי לדעתי...

כמו כן יש לי גם דיבורית BT (Bluetooh SuperBuddy)

פורסם

הדיבורית הזו היא ניידת, לא?

היא לא מתחברת לרמקולים של הרכב, היא לא משתיקה סאונד בכניסת שיחה, אי אפשר לנגן איתה מוזיקה, דורשת הטענה. נכון?

העלות שלה זה כמעט ההפרש בין ר"ד חדש בלי BT לעם BT.

אבל בסדר, השיקול הוא שלך. :wink:

פורסם
הדיבורית הזו היא ניידת, לא?

היא לא מתחברת לרמקולים של הרכב, היא לא משתיקה סאונד בכניסת שיחה, אי אפשר לנגן איתה מוזיקה, דורשת הטענה. נכון?

העלות שלה זה כמעט ההפרש בין ר"ד חדש בלי BT לעם BT.

אבל בסדר, השיקול הוא שלך. :wink:

בהחלט כל מה שאמרת!

אז אתה אומר שכדאי כבר רדיו דיסק עם BT מאשר אם כבל AUX? והאם האיכות בניגון המוסיקה הוא יותר איכותי ב- BT מאשר בכבל? או שאין הבדל? או שזה בכלל תלוי ברמקולים ולרדיו דיסק אין שום הקשר לסאונד והאיכות של המוסיקה?

פורסם (נערך)

לגבי האיכות, ענית לך בגדול בהודעה #8.

הנה שרשור לדוגמה. אבל יש לקחת את הדברים בפרופורציה ולשים לב גם למה שכתב שם srool.

האם ההבדלים האלו (אם קיימים כלל ובסדר שהוצע לאור התקדמות טכנולוגית למשל) יהיו משמעותיים מספיק מבחינתך ושמיעים עם המערכת כפי שהיא תהיה אצלך ועם איכות השירים במקור שתשמיע? רק אתה תוכל לענות על כך.

צריכים להיות מספיק אנשים בפורום עם המכשירים האלו כדי לתת חוות דעת בענין או לנסות לבדוק מכשיר כזה במפגש או בחנות.

תראה, אני לא מרוויח או מפסיד אם תחליט כך או אחרת :wink:

לדעתי האישית, הנוחות של דיבורית שמובנית בר"ד ולו רק בשביל שיחות שווה את ההפרש.

אגב, חיבור של כבל AUX בין טלפון/מכשיר שנמצא בהטענה בשקע מצת לבין הרדיו, הינו פתח ל"רעשי מנוע".

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לגבי האיכות, ענית לך בגדול בהודעה #8.

הנה שרשור לדוגמה. אבל יש לקחת את הדברים בפרופורציה ולשים לב גם למה שכתב שם srool.

האם ההבדלים האלו (אם קיימים כלל ובסדר שהוצע לאור התקדמות טכנולוגית למשל) יהיו משמעותיים מספיק מבחינתך ושמיעים עם המערכת כפי שהיא תהיה אצלך ועם איכות השירים במקור שתשמיע? רק אתה תוכל לענות על כך.

צריכים להיות מספיק אנשים בפורום עם המכשירים האלו כדי לתת חוות דעת בענין או לנסות לבדוק מכשיר כזה במפגש או בחנות.

תראה, אני לא מרוויח או מפסיד אם תחליט כך או אחרת :wink:

לדעתי האישית, הנוחות של דיבורית שמובנית בר"ד ולו רק בשביל שיחות שווה את ההפרש.

אגב, חיבור של כבל AUX בין טלפון/מכשיר שנמצא בהטענה בשקע מצת לבין הרדיו, הינו פתח ל"רעשי מנוע".

תודה על הסבלנות והעזרה שלך,

אך כל זה בשבילי זה סינית.

שירים שאצלי במחשב הם כולם באיכות הכי גבוהה (320) - שנרכשו מ- iTunes או הועברו מ- דיסקים למינהם.

הרמקולים שציינתי באשכול זה הם רמקולים שכדאי לי לרכוש? אם כן אז אני יבצע רכישה כבר היום :-).

במידה ויש משהו שהוא יותר טוב או משהו שהיית ממליץ לי, אז אשמח מאוד.

לגבי הרדיו דיסק אני בינתיים אבדוק, ואם אין באמת כזה הבדל בין המשדר של BT לבין כבל AUX אז איו פה בכלל התלבטות.

במידה והחלטתי BT אז אתה מציע לי את ה- Pioneer שצויין בשרשור הקודם?

שוב פעם, המון תודות.

• תוכן חדש...