Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, יש לי פולו 2006 והצמיגים כבר בלאי ואני מחפש לקנות חדשים. מידה 185/60R14

בנוסף, בדקתי לפני כמה ימים את שנת הייצור ויש לי צמיג אחד דאנלופ מ- 2008, הבנתי שזה מאוד לא מומלץ לנסוע עם צמיג כ"כ ישן השאלה אם זה כבר סכנת בטיחות אמיתית והוא יכול להתפוצץ? האוטו עשה 115K ק"מ

הדגמים שאני מתלבט ביניהם:

TOYO Proxes CF2 - קצת בעייתי למצוא אותו בצפון במחיר טוב

Goodyear EfficientGrip Compact

Goodyear EAGLE SPORT TL

עריכה אחרונה על ידי Omri Nahmani
פורסם

זה בפירוש צמיג מסוכן לשימוש, הן בשל בטיחות ראשונית (הגדלת מרחקי עצירה) והן, בהתחשב בגילו המתקדם ובנסועה הרבה, בשל בטיחות משנית (סכנת התפרקות בנסיעה).

כל צמיג מתוצרת מכבודת שבו תחליף אותם - יטיב עמך ועם הרכב שלך. אם ממש קשה להשיג את הטויו אין מה להתעקש. גם EfficientGrip הוא צמיג טוב, בהנחה שאותו כמובן ניתן למצוא ובמידה המתאימה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שלושת הצמיגים שהוזכרו זמינים לרכישה דרך אתרי היבואן הרלוונטי. הטויו דרך טיירקלאב והגודייר דרך iTire.

לשניהם צמיגיות שפרוסות ברחבי הארץ וישנה הנחה על המחיר ברכישת רביעיה (הנחה של 5% נוספים בפניה לנציג iTire בפורום).

אם תציין תקציב, דרישות ומיקום יותר ספציפי בארץ, יהיה אפשר להכווין אותך אולי יותר במדויק.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות!

תקציב: עד 1150

דרישות: הנהיגה שלי דיי זריזה, פחות נינוחה מהנהג הממוצע אני משער.

והרבה עליות וירידות כי אני גר בחיפה.

הגודייר יש בהנחה באתר טיירדיל ויוצא מאוד משתלם השאלה אם הטויו יותר טוב או שיש בכלל דגם אחר שאתם ממליצים?

פורסם

אם גודייר אפשר לקבל בהנחה יפה- לך על זה.

אני לא חושב שלטויו בדגם הזה יש עדיפות כלשהי, אולי ההפך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הגודייר אפישנטגריפ קומפקט נמכר אחרי הנחות באתר היבואן שציינתי לעיל במחיר קרוב מאוד לטיירדיל (283 ש"ח לצמיג).

הגודייר איגל ספורט נמכר אחרי הנחות באתר היבואן קצת יותר בזול (257 ש"ח לצמיג).

הטויו CF2 דרך טיירקלאב יוצא כ-300 ש"ח לצמיג.

קצת מעל התקציב שלך, תראה אם אתה מצליח למצוא את הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס או את הדנלופ בלוריספונס.

פורסם

אני רק שאלה : למה דווקא 1150 ? . האם בשביל עוד 100 עד 200 שקל שמוציאים פעם בכמה שנים , לא תבחר צמיגים איכותיים , בטוחים ושקטים ?

צמיג בן 8 אסור לשימוש ולא ברור לי איך עבר טסט

אני הייתי בוחר ב

גודייר אפישנטגריפ קומפקט

פורסם (נערך)

השיא שלי היה לנסוע עם צמיג משנת 1999 או 1997 קצת בתוך העיר לפני איזה שנתיים.

אז אל תדאג, יש שיאים גרועים משלך.

זה היה צמיג רזרבי. צריך להקפיד גם עליהם.

ייתכן שהיה לך צמיג רזרבי שמשום מה שומש כצמיג דרך לכל דבר.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
אני רק שאלה : למה דווקא 1150 ? . האם בשביל עוד 100 עד 200 שקל שמוציאים פעם בכמה שנים , לא תבחר צמיגים איכותיים , בטוחים ושקטים ?

אם יש צמיג ששווה את ההוספה הזאת ובאמת יתן ערך מוסף אתה מוזמן להציע, סה"כ הנסיעות שלי קצרות בתוך העיר.

השיא שלי היה לנסוע עם צמיג משנת 1999 או 1997 קצת בתוך העיר לפני איזה שנתיים.

אז אל תדאג, יש שיאים גרועים משלך.

זה היה צמיג רזרבי. צריך להקפיד גם עליהם.

ייתכן שהיה לך צמיג רזרבי שמשום מה שומש כצמיג דרך לכל דבר.

זה חתיכת שיא! יכול להיות.

קצת מעל התקציב שלך, תראה אם אתה מצליח למצוא את הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס או את הדנלופ בלוריספונס.

חורג קצת מהתקציב אבל אחשוב על זה

כרגע באמת הכיוון זה האפישנטגריפ קומפאקט, תודה :mm_smile:

• תוכן חדש...