Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i20 והמודלים השונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי כתבה מהאתר הזה בעבר על השדרוגים שהתרחשו בi20 ב2012.

לעומת זאת, אני רואה את המחירון ביד 2 ואני רואה שהמחירון של רכב Instyle (הישן יותר) גבוה ב5 אלף מהדגם insight (החדש יותר) למרות שהוא הרבה יותר מאובזר . כל זה לפי יד 2. מישהו יכול להסביר לי מדוע?

תודה.

פורסם

בדקת גם בלוי יצחק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקת גם בלוי יצחק?

בדקתי גם בלוי יצחק, גם שם המחיר של הinstyle גבוה במספר אלפים. זה ממש מוזר, הinsight היא עם קרוז קונטרול ועוד הרבה דברים שאין בinstyle

פורסם

האינסייט למיטב ידעתי היתה הגרסה הכי מוזלת של ה-i20 והיא החלה להמכר אחרי מתיחת פנים עם מנוע 1.2 ידני או 1.4 אוטומט.

באותה תקופה של מתיחת הפנים מנוע ה-1.6 הושמט והתחילו לשווק מנוע 1.2 ידני (לפני זה היה 1.4 ידני ועוד כמה יחידות של 1.6 ידני).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האינסייט למיטב ידעתי היתה הגרסה הכי מוזלת של ה-i20 והיא החלה להמכר אחרי מתיחת פנים עם מנוע 1.2 ידני או 1.4 אוטומט.

באותה תקופה של מתיחת הפנים מנוע ה-1.6 הושמט והתחילו לשווק מנוע 1.2 ידני (לפני זה היה 1.4 ידני ועוד כמה יחידות של 1.6 ידני).

אתה צודק, אבל גם הinstyle זה הגרסא הכי מוזלת, פשוט הקודמת. זה לא מסביר למה הדגם הישן יותר עולה יותר כסף.

כמובן אני משווה 1.4 אוטומטי. מה אני מפספס?

פורסם

יכול להיות בגלל שרובן הלכו לליסינג אז המחיר היה גבוה מלכתחילה ואת החדשות יותר תמחרו במחיר "נורמלי יותר"

תודה, נשמע חצי הגיוני.

• תוכן חדש...