Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני ממיר ב 12V ל 6V?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תצטרך למדוד את התנגדות הצפצפה ולפי זה לשים את הנגד.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

וכמובן שיהיה נגד הספק שעומד בזרם גבוה , אחרת יסרף ! וכדאי שיהיה

בדיוק בהתנגדות הצופר שזה אומים בודדים . כל אום לכאן או לכאן ישפיעו על הצליל .

אפשר לנסות כמה התנגדויות , אבל לא נמוך מידי כדי שעל הצופר לא ייפול מתח גבוה

מ - 6 עד 7 וולט .

ובחיבור בטור לצופר .

בהצלחה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לא נגד ולא נעליים!!!

אתה צריך להתקין בטור לפלוס הקבוע של הצופר מיצב מתח של 6v ,

עולה כ 15 ש"ח בכל חנות אלקטרוניקה והחיבור העקרוני הולך כך(דרך אגב נגד לא יעמוד בעומס ולא נותן תמיד 6 וואלט )

Doc2.doc

פורסם
לא נגד ולא נעליים!!!

עולה כ 15 ש"ח בכל חנות אלקטרוניקה והחיבור העקרוני הולך כך(דרך אגב נגד לא יעמוד בעומס ולא נותן תמיד 6 וואלט )

לא מייצב מתח ולא נעלים!

גש לחנות חלקי חילוף וב-כ-30 שקל קנה צופר 12 וולט ,חדש!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אני אחבר 2 צופרים לפלוס ומינוס משותף כאילו במקביל,יהיה לי עוצמת צפירה כפולה או אותה עוצמה?

וצביקה כל הקטע זה שזה צופר ישן,כאילו שיהיה אותנטי ברכב אספנות.

פורסם
אם אני אחבר 2 צופרים לפלוס ומינוס משותף כאילו במקביל,יהיה לי עוצמת צפירה כפולה או אותה עוצמה?

וצביקה כל הקטע זה שזה צופר ישן,כאילו שיהיה אותנטי ברכב אספנות.[/quote

עם כל הכבוד , לרכב אספנות, ויש לי כבוד, מי יבדוק אם לבעל וויליס מסויים, הצופר הוא

12 וולט , או 6 וולט, אם מערכת החשמל היא 12 וולט, ואתה מנסה לשנות מקוריות,

ולשלב נגד או מייצב, לדעתי השינוי הזה , לכשעצמו פוגע באותנטיות!!

זוהי דעתי , ודעתי בלבד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדעתי פשוט יותר לקחת צופר 12V דומה בצורתו החיצונית למקורי .אם אתה רוצה להשאר אם הצופר המקורי יש אפשרות לשתול בתוך בית הצופר המקורי צופר חדיש 12Vקטן מימדים ככה שלא ניתן מבחוץ לראות אותו.

פורסם

לפעמים הצליל של צופרים ישנים הוא אחר.

אני זוכר שהיה לאבא שלי פעם צופר שהוא קנה בשנות השבעים ממישהו עם רכב שהיה כבר אז ישן מאוד. זה לא היה בדיוק צופר, זו הייתה מן חבית קטנה שהיה בה מנוע והשמיעה משהו שנשמע כמו נעירה חזקה מאוד של חמור חרמן במיוחד. מן צפצפת צ'יטי צ'יטי בנג בנג...

ומי זוכר את הצפצפות של הווספות הישנות, שנשמעו כמו זמזם עם אף סתום? הייתם חושבים להתקין על ווספה ישנה צפצפה חדשה עם צליל מודרני?

פורסם
לפעמים הצליל של צופרים ישנים הוא אחר.

אני זוכר שהיה לאבא שלי פעם צופר שהוא קנה בשנות השבעים ממישהו עם רכב שהיה כבר אז ישן מאוד. זה לא היה בדיוק צופר, זו הייתה מן חבית קטנה שהיה בה מנוע והשמיעה משהו שנשמע כמו נעירה חזקה מאוד של חמור חרמן במיוחד. מן צפצפת צ'יטי צ'יטי בנג בנג...

ומי זוכר את הצפצפות של הווספות הישנות, שנשמעו כמו זמזם עם אף סתום? הייתם חושבים להתקין על ווספה ישנה צפצפה חדשה עם צליל מודרני?

ניראה לי שאתה מתכוון למה שמכונה היום צופר פרה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

נראה לי שיש פו יותר פסיכולוגים מאשר יועצים .

מבלי לפגוע באף אחד שאלו שאלה ואתם במקום לענות יועצים עצות הבנאדם רוצה את הצופר המקורי ,הוא לא שאל את דעתכם על הצופר ולכן צרכים לענות לו על השאלה בתשובה מדויקת וקצרה כפי שעניתי לו קודם .

פורסם
לא נגד ולא נעליים!!!

נגד מתאים לא יעמוד בעומס....? וממתי נגד נותן מתח.....?

מדובר בצופר, לא ברכיב אלקטרוני עדין שזקוק למיצב מתח. (וגם מיצב מתח נשרף עקב צריכת זרם גבוהה דרכו, מניסיון)

וצביקה כל הקטע זה שזה צופר ישן,כאילו שיהיה אותנטי ברכב אספנות.

1. כן, חיבור במקביל יתן עוצמה כפולה.

2. או שהצופר לא אותנטי לרכב, או שכל יתר מערכת החשמל לא אותנטית.....

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...