Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי לפני יומיים מאזדה 5

ובבדיקה של קומפיוטסט נרשם נזילת שמן מהפילטר שמן ונזילה בין הגיר למנוע

בדקתי במדיד של השמן גיר ומנוע והכל בסדר זה בדיוק בכמות הנכונה

מה אתם אומרים?? צירפתי לכם את סיכום הבדיקה

נ.ב

גיליתי שכיוון המראה הימנית בהזזה ימינה לא עובד (שמאלה למטה ולמעלה עובד)

ובנעילה המרכזית הדלת האחורית ימנית לא ננעלת ונפתחת עם השלט

ובבדיקה של קומפיוטסט לא אמרו לי כלום על זה יש לי זכות ללכת לשם ולהתלונן על זה שלא עלו על הבעיות האלו?? אני עשיתי את הבדיקה הכי מקיפה שיש כולל מחשב והכל עלתה לי 700 שקל

תודהה לכולםם

20160331_214416.jpg

פורסם

לגבי נזילת השמן : ייתכן שזה כסת"ח שגרתי ובאמת אין בעייה. זה שיש כרגע מפלס שמנים תקין עדיין אינו שולל התכנות בעייה (מי שמכר יכל למלא שמנים יום לפני הבדיקה, נכון?)

מה לעשות? תהיה עם יד על הדופק - אני הייתי בודק מפלסים כל 100 ק"מ או כל מספר ימים ובודק אם אכן יש ירידת מפלסים לא תקינה. אם אכן תאתר בעייה מהותית - גש למוסך.

לגבי אי גילוי התקלות החשמליות בבדיקה. בדוק היטב את האותיות הקטנות בטופס הבדיקה. קרוב לוודאי שהמכון כיסה עצמו היטב כנגד תקלות שלא איתר. תמיד יוכל להגיד שהתקלה קרתה לאחר הבדיקה...

עדיין אין לך מה להפסיד חוץ מזמן ועצבים אם תיגש למכון ותתלונן.. אולי, בספק רב, יצא לך משהו מזה...

פורסם

במסגרת יישור קו - הייתי לוקח למוסך שיראה אם באמת מדובר בנזילת שמן או בהזעה (ויש מצב שכפי שנאמר לפניי - שהזעה או לחות של שמן, נרשמה ע"י הבוחן בבדיקה כ"נזילה". אם כבר - לכסת"ח עד הסוף).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...