Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ננעל לי הרכב האודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

נעלתי את הרכב של חברה שלי .אודי A3 2009 ואין לנו עוד מפתח מה אפשר לעשות חוץ להזמין פורץ ?

פורסם

שלום,

גם לפורץ לא פשוט לפרוץ תרכבים הללו.

אבל תנסה בעדינות לעשות פתח בין הדלת לקורה של הרכב ולהכניס משהו ארוך וללחוץ על לפתוח את החלון כי ברכבים האלה גם אם תלחץ על פתיחת דלתות בלחצן זה לא יפתח לך.

בהצלחה.

אין כמו אלפא :)

פורסם

איך בעצם נעלתה את הרכב המפתח ננעל בפנים או שנעלתם את הרכב ועבד המפתח?

אם נעבד המפתח אז צריך לעשות העתק בסוכנות הרשמית אני חושב שהם יכולים לספק לך מפתח ספייר לפי מספר השלדה (שקיים ברישיון רכב) אבל כך בחשבון שזה תהליך שלוקח קצת זמן.

אם המפתח ננעל בפנים פשוט תפרצו את הרכב

פורסם

פורץ מקצועי פורץ את האוטו בקלי קלות ללא השארת שום נזק למכלולי הרכב.

הוא מכניס כלי מדידה לתוך הצילינדר שבמנעול הדלת ואז מייצר במקום מפתח שתואם לצילינדר ופותח אותו במהירות וללא השארת נזקים.

בברכה,

אופיר רודניצקי

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לפעמים גם פורץ מקצועי משאיר נזק בפריצה. אולי לא משמעותית, אבל קיימת. (תלוי בסוג הרכב)

כוונתי לפריצה דרך הדלת לא דרך הצילינדר.

לפני הרבה שנים ניקיתי את הרכב והנחתי את המפתחות על הכיסא- למרות שידעתי שהרכב היה ננעל לבד.(פונקציה מיותרת שבוטלה לאחר מכן)

במקרה היו חבר'ה בסביבה שמבינים משהו בפריצות...לקח להם כמה דקות ארוכות עד שפתחו

את הרכב, כדי לא לעשות נזק. (בפריצה/גנבת רכב זה לא שיקול לכן זה נעשה מהר)

פורסם

כוונתי היית לפורץ "מקצועי" אמיתי. כזה שיודע איך לעבוד עם הצילינדר. ישנם מכוניות בעיקר חדשות מאוד, שבהם לפורצים המקומיים עוד אין דיי ניסיון\ציוד מתאים ואז הם באמת יכולים להשאיר סימנים כתוצאה מאלימות הפורץ.

בברכה,

אופיר רודניצקי

פורסם

זה מה שקרה לי ברכב נוסף. הבן היה בצבא ומפתח נוסף היה אצלו אי שם בשטחים. הרכב ננעל

פורץ "מקצועי" השאיר סימן כיפוף על הדלת. (קטן, אבל יש נזק)

פורסם
זה מה שקרה לי ברכב נוסף. הבן היה בצבא ומפתח נוסף היה אצלו אי שם בשטחים. הרכב ננעל

פורץ "מקצועי" השאיר סימן כיפוף על הדלת. (קטן, אבל יש נזק)

חבר הפורום אופיר שהינו בעל מקצוע מומחה רואה לפחות 10 רכבים בחודש שעברו ניסיון פריצה ככה שאם הוא כותב פורץ מקצועי הוא מתכוון לפורץ שיודע את מלאכתו ולא משאיר שום סימני פריצה.

אתה כנראה נתקלת באחד שאינו מקצועי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין אפשרות לפתוח את הדלתות דרך הצילינדר ברכבי אאודי , או לשבור חלון ואז ללכת להחליף בביטוח שמשות, ברכבי אאודי לא פשוט לפתוח את הדלתות (אם הם במצב דריכה) גם מתוך הרכב , באיביי מוכרים מצית לרכב שהוא למעשה שובר חלון לרכבי אאודי אם נתקעים בתוכו

תחפש פורץ שהתנסה כבר על אאודי שלא יגרום נזק סתם

image.jpg

פורסם

דיברתי עם המנעולן המומחה שלנו, ניתן לפתוח את הדלת מהצילנדר. זיכרוני לא הטעה אותי, זה לא פשוט אך אפשרי.

פורסם (נערך)

בוודאי שלא פשוט, במיוחד אם מדובר על רכב גרמני שיש לו מנגנון נעילה וואקום

שמונע שליפת הנעילה באופן ידני. יש רכבים שזה אפשרי דרך הדלת. נזק או לא? תלוי בהרבה גורמים. אני נתקלתי לא פעם בנזקים קטנים בזמן פריצה מאנשים מקצוענים.

וגם עבודה חלקה. (תלוי הרבה בסוג הרכב)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

נעילת וואקום אכן היית שיטה מקובלת בקונצרן VAG עד לאמצע העשור הקודם, לאחר מכן המנעולים הפכו להיות חשמליים מפוקדים יחידת בקרה.

המנעול החשמלי מכיל בתוכו בקר, מיקרו-סוויטשים לבקרת מצב פתיחת הדלת ובנוסף מכיל מנוע חשמלי עם גלגלי שיניים לפתיחה ונעילה של המנעול.

פורסם

אכן המנעולים בשנתונים האלה הם חשמליים (דווקא את הנעילת וואקום אפשר להרים עם היד/מוט פריצה) עד 2006 היה אפשרי עדיין ללחוץ על הנעילה מרכזית והדלתות היו נפתחות, אבל מ2006 עד 2015 חסמו את האפשרות ,ואפשר לפתוח רק דרך השלט או מפתח בצילינדר

לכן בדגמים הבעייתים כמו שאמרו יש כל מיני ערכות לקידוד מפתח חיצוני ,אפ' ראיתי משהו סיני לא יקר שאמור לעשות את העבודה

http://he.aliexpress.com/item/Gemany-parsat-car-quick-openning-tools-locksmith-tool-parts-supplier/32547087427.html

בהצלחה

רמי

• תוכן חדש...