Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 לאחר בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאזדה 3 שנת 2009 צורה ישנה עברה 123 אלף קילומטר.

הסוחר התחייב בחוזה להחלפת 2 הגלגלים השחוקים, תיקון נזילת שמן מהמנוע (למרות שבעל המוסך אמר שהנזילה לא דורשת טיפול),הכוונת הגה ומתלים, תיקון מיכל מים פגום,וליטוש פנסים. אחריות ל6 אלף קילומטר גיר ומנוע.

הוא התחייב להעביר את הרכב טסט עוד שלושה חודשים.

*הוחלפה קורת רוחב קדמית

הרכב נראה מצוין מבפנים ומבחוץ

32 אלף ש"ח

זה סוחר ממגרש טרייד אין של הילוך שישי

מה אתם אומרים?

20160329_170814.jpg

עריכה אחרונה על ידי Mor Haham
פורסם
הכל נראה בלאי סביר שניתן לתיקון חוץ מקורת הרוחב . למה זה "משמעות נמוכה"?

היא הוחלפה, כרגע היא תקינה. הייתה תאונה ולכן הוחלפה.ראיתי בעיניים שלי את הקורה החדשה.

יש סיבה לדאגה?

פורסם

החלפת קורת רוחב היא לא דבר של מה בכך והיא תקשה עליך את מכירת הרכב בעתיד. מדובר על דגם מאד נפוץ שכל פגם הכי קטן גורם לקושי במכירת הרכב.

במנוע יש נזילות שמן ומים ותושבות שחייבות תיקון/החלפה מיידיים.

הצמיגים השחוקים זה הדבר הכי פחות קריטי ברשימת הריג'קטים, וגם הכי זול לתיקון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
החלפת קורת רוחב היא לא דבר של מה בכך והיא תקשה עליך את מכירת הרכב בעתיד. מדובר על דגם מאד נפוץ שכל פגם הכי קטן גורם לקושי במכירת הרכב.

במנוע יש נזילות שמן ומים ותושבות שחייבות תיקון/החלפה מיידיים.

הצמיגים השחוקים זה הדבר הכי פחות קריטי ברשימת הריג'קטים, וגם הכי זול לתיקון.

לצערי שילמנו כבר מקדמה גדולה על הרכב, 3000 ש"ח. אנחנו לא מבינים ברכבים ולכן לא ידענו מה הגודל סדר של התקלות

מה אתה ממליץ לעשות?

פורסם

מעניין איך הנזילה לא דורשת טיפול אם צוין שגם חסר שמן..

קורת רוחב שמחוברת בברגים אמנם לא משפיעה בטיחותי אבל כן על סחירות,לי נשמע קצת מוקדם מידי לרכב 2009 שיש כבר נזילות שמן.

לגבי נזילות מים אם מדובר בסדק במיכל זה לא נורא.

אבל לדעתי זה שיש נזילה מרתיע,יש בכלל היסטורית טיפולים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שילמנו את המקדמה אחרי הבדיקה, במכון אמרו שהרכב במצב די טוב לגילו אז לא עלה חשד למשהו רציני, אז שילמנו מקדמה.אנחנו יכולים לצאת מהעסקה בקנס של 3000 שקל.

אין ספר טיפולים לרכב אך המוכר טוען שהרכב עבר טיפול 120 אלף והוא יביא את הקבלה ביום העברת הבעלות.

הוא התחייב לתקן את הנזילה זה אומר שהוא חייב לסדר את התושבות מנוע לא?

פורסם (נערך)

לא . אין קשר בין נזילה לתושבות מנוע .

להבא תפעל בסדר נכון - תבוא עם מישהו שמבין ,תסרוק את הבדיקה , תעלה לפורום , תתייעץ ואז תשלם מקדמה

מי בחר את מכון הבדיקה ?

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם
לא . אין קשר בין נזילה לתושבות מנוע .

להבא תפעל בסדר נכון - תבוא עם מישהו שמבין ,תסרוק את הבדיקה , תעלה לפורום , תתייעץ ואז תשלם מקדמה

מי בחר את מכון הבדיקה ?

רציתי מכון בדיקה מסוים והוא טען שרוב המכונים ביום שלישי סוגרים ב12 אז הוא אמר תבוא מחר. בסוף זרמתי איתו למכון בדיקה שהוא מכיר שמורשה להעברת טסט וחבר באגודת המוסכים קראתי עליו קצת. תשמע אין מישהו שאני מכיר שמבין ברכב אז לא הייתה לי ברירה. עדיף לוותר עכשיו על 3000 שקל או לקנות ולשאת בהוצאות?

פורסם

המצב של הרכב ע"פ הבדיקה נראה תקין.

קורת הרוחב הוחלפה בברגים ולא ע"י ריתוך ולכן אין משמעות של ממש- למעט סחירותית.

וכאן נשאלת השאלה, כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב.

אם בסביבות 3 שנים ומעלה, אין פה עניין של ממש- הרכב יהיה שווה שקל וחצי גם ככה.

אם זמן קצר, תוותר ותמשיך הלאה.

לדעתי וללא שום קשר, יש לך זכות לבטל את העיסקה ולקבל את המיקדמה חזרה בשל נושא קורת הרוחב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המצב של הרכב ע"פ הבדיקה נראה תקין.

קורת הרוחב הוחלפה בברגים ולא ע"י ריתוך ולכן אין משמעות של ממש- למעט סחירותית.

וכאן נשאלת השאלה, כמה זמן אתה מתכוון להחזיק ברכב.

אם בסביבות 3 שנים ומעלה, אין פה עניין של ממש- הרכב יהיה שווה שקל וחצי גם ככה.

אם זמן קצר, תוותר ותמשיך הלאה.

לדעתי וללא שום קשר, יש לך זכות לבטל את העיסקה ולקבל את המיקדמה חזרה בשל נושא קורת הרוחב.

עידן

אני מתכוון להחזיק את הרכב עד שהוא ישבוק חיים או להעביר אותו לאחותי עוד 4-5 שנים

הרגעת אותי קצת, ואני מודה לך על זה. אני כנראה אקח אותו ואתעקש שיסדר את התושבות הפגומות.

במידה שאני אצטרך לשאת בעלויות של זה מה מחיר התושבות כולל עבודה בערך?

פורסם

קודם כל לפני שתחליף תושבות - האם האוטו רועד בעמידה ? מרעיש או שמא מכון הבדיקה רשם זאת סתם ?

תן למכונאי לבדוק אותן

אני החלפתי תושבת מנוע ימנית מקורית בקצת פחות מ1200 שקל . חלק + עבודה + מע"מ . התחליפיות לא שוות

אבל המדאיג בסיפור כאן הוא שהסוחר "מכיר" את המכון

פורסם

כמו כן האם הרכב נלקח למכון בדיקה שרצה הסוחר או שהבחירה למקום היא שלך?

לא משלמים מקדמות על רכב שלא יודעים אם לרכוש או לא ואז לרוץ לכאן..אני כל פעם קורא דברים כאלו, זו טעות.

Opel Adam S 2017

פורסם
כמו כן האם הרכב נלקח למכון בדיקה שרצה הסוחר או שהבחירה למקום היא שלך?

לא משלמים מקדמות על רכב שלא יודעים אם לרכוש או לא ואז לרוץ לכאן..אני כל פעם קורא דברים כאלו, זו טעות.

הוא אמר שהוא זרם עם המוכר לא נשמע טוב בכלל.

• תוכן חדש...