Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב אנשים :)

קיבלתי לפני כ שבועיים ערכת טאצ'אפ מקורית ממזדה, היא מורכבת מ3 חלקים, צבע לבן קריסטאלי, לבן פנינה ולכה.

את התהליך אנ מכיר[מכחול 000,לא לבצע צביע אלה מילואי לאחר שלייף מקומי ומעבד עם IPA]

השאלה איך להתנהג עם הערכה? לעשות מילוי עם הלבן קריסטאלי(2 שכבות נגיד) ואחרי זה שיכבה אחת של לבן פנינה ולכה?!

כמה זמן צריך להמתין לפני ביצועי פוליש?

תודה, המשך יום מעולה ושבוע טוב,

איליה

פורסם

אני לא כל כך בטוח בתשובה שלי ועדיף שתנסה אותה במקום נסתר.

אבל אני אישית הייתי מערבב כמה טיפות מכל דבר מערבב טוב ואז עושה את הטאצים. ככה אני עושה עם הצבע פנינה שלי והלכה.

פשוט כי אתה לא מכונה ואין מצב אלא אם זה בקע שאתה תצליח ליישם 4 שכבות טאצאפ, מקסימום 2 אם זה ממש עמוק וגם זה לרוב לא יקרה.

לא לשכוח ניירות שיוף אחרי ופוליש בשביל להעלים את השיופים ולהחזיר את הברק.

וכמובן לזכור שאף פעם לא יראה חדש לגמרי, שזה משהו שצריך להתגבר עליו שלא תשייף יותר מידי את אותו איזור.

פורסם

בצבע תלת שכבתי לא הייתי מערבב את שלושת הצבעים אלא עובד בשיטת השכבות, בדיוק כמו שרשמת בתחילת השירשור?

אגב מאיפה קנית את הקיט צבע המקורי?

פורסם
בצבע תלת שכבתי לא הייתי מערבב את שלושת הצבעים אלא עובד בשיטת השכבות, בדיוק כמו שרשמת בתחילת השירשור?

אגב מאיפה קנית את הקיט צבע המקורי?

הזמנתי מבחור מאנגליה[יצא 120 כולל משלוח לבית]

אז נעשה ישום לפי שכבות, יש למישו מידע כמה זמן צריך להמתין לפני ביצוע פוליש?!

פורסם

אוףף.. רציתי לערוך ומשום מה זה מחק לי את התגובה..

בקיצור firebird פעם הצלחת לעשות טאצאפ בשלושה שכבות?!?, אני פשוט לא רואה איך אתה דוחף 3 שכבות לשריטה קטנה,יותר מזה אם תצליח כנראה שסתם תייצר מגדל שכאשר תשייף להגיע לגובה הפח אתה תוריד את השיכבה השלישית של הלכה לגמרי וחלק מהשניה.

בנוגע לפוליש, אני עושה פוליש נקודתי ישר אחרי ה leveling פשוט להוריד את הסווירלים שתעשה בצדדים.

יש את הסירטון של הבחור המגזים מארה"ב שמסביר בדיוק איך עושים את זה, מומלץ בחום לראות לפני. ולקנות מאוטוסטור את הניירות שיוף שלהם הם מעולים לדבר הזה יותר מנייר רגיל לדעתי.

עכשיו השאלה שבגללה הפוסט הקודם נמחק.

אתה קנית את הערכה מהלינק?, אם כן אז זה לא שלושה צבעים זה צבע פריימיר והוא מיותר לדעתי, בכל התיקונים שלי לא השתמשתי בצבע מקשר כי אין סיכוי לדחוף אותו לשם והתיקונים כבר כמעט שנתיים שם בלי בעיה.

ובדרך כלל נהוג לערבב את הצבע עם הלכה.

פורסם
אוףף.. רציתי לערוך ומשום מה זה מחק לי את התגובה..

בקיצור firebird פעם הצלחת לעשות טאצאפ בשלושה שכבות?!?, אני פשוט לא רואה איך אתה דוחף 3 שכבות לשריטה קטנה,יותר מזה אם תצליח כנראה שסתם תייצר מגדל שכאשר תשייף להגיע לגובה הפח אתה תוריד את השיכבה השלישית של הלכה לגמרי וחלק מהשניה.

בנוגע לפוליש, אני עושה פוליש נקודתי ישר אחרי ה leveling פשוט להוריד את הסווירלים שתעשה בצדדים.

יש את הסירטון של הבחור המגזים מארה"ב שמסביר בדיוק איך עושים את זה, מומלץ בחום לראות לפני. ולקנות מאוטוסטור את הניירות שיוף שלהם הם מעולים לדבר הזה יותר מנייר רגיל לדעתי.

עכשיו השאלה שבגללה הפוסט הקודם נמחק.

אתה קנית את הערכה מהלינק?, אם כן אז זה לא שלושה צבעים זה צבע פריימיר והוא מיותר לדעתי, בכל התיקונים שלי לא השתמשתי בצבע מקשר כי אין סיכוי לדחוף אותו לשם והתיקונים כבר כמעט שנתיים שם בלי בעיה.

ובדרך כלל נהוג לערבב את הצבע עם הלכה.

בצבע הפנינה 34K לא מכסה את הצ'יפים שיש לי מקדימה מחצץ או WHAT EVER שטס לי על האוטו בזמן נסיעה כלומר הוא דיי שקוף, אם שמים שיכבה של פרימייר לפני אין הבדלי צבע כלל.

מה שכן באמת אני כניראה אגלח את הרוב של הלכה בפוליש :\

אם נערבב את כל ה3 מה הסיכוי שיהיה ממש גוון שונה :o

פורסם

אל תערבב את כל השלושה חלילה!!!!

רשום בפירוש שהצבע הראשון הוא פרמייר: containing the special primer, the base coat and the clear coat.

אם יש לך צ'יפים עמוקים שים שכבה דקה של הפרמייר ותן לצבע להתייבש לפחות יום שלם ועדיף אפילו יותר. את השני והשלישי כן הייתי ממליץ לערבב ולשים 2 שכבות לפחות עם חצי שעה המתנה ביניהם. אם זה רק שריטות לא עמוקות עדיף לוותר על הפרמייר.

פורסם
אל תערבב את כל השלושה חלילה!!!!

רשום בפירוש שהצבע הראשון הוא פרמייר: containing the special primer, the base coat and the clear coat.

אם יש לך צ'יפים עמוקים שים שכבה דקה של הפרמייר ותן לצבע להתייבש לפחות יום שלם ועדיף אפילו יותר. את השני והשלישי כן הייתי ממליץ לערבב ולשים 2 שכבות לפחות עם חצי שעה המתנה ביניהם. אם זה רק שריטות לא עמוקות עדיף לוותר על הפרמייר.

כן יש לי המון צ'יפים על המכסה מנוע שהגיעו לפח, אני עדיין מתפלא איך זה קרה וכמה חצץ היה צריך לעוף...

טוב פוליש לעשות אחרי כמה זמן?שבוע?שבועיים?חודש?

פורסם

אוקיי,אז שיכבת פרימייר, שלייף סבון נקודתי, 2 שכבות פנינה+לכה, יום אחרי עוד שלייף(או שלבצע את השלייף ממש לפני הפוליש?) ואז לחכות שבועיים-חודש ופוליש?

• תוכן חדש...