Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

rfteam כללים של הויכוחים נקבעו על ידי איל בתחילת התרד.

בכל אופן לגבי העלות של האלפיין הזה, אנחנו לא מדברים על עלויות של מוצרים.

אם מוצר עולה X, מה לעשות ... חיים קשים :)

אנחנו מדברים על הפרשי מחירים בין תימכור שיווקי של חול, לעומת תימכור ארצי בשל ניפוח ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחח, מתן אני מפסיק בוגר כדי להיות 2רמות מעליך אני לאומתך אם התקציב הנמוך שלי עשיתי פלאים ולא קניתי קליפרוניה!

אז מה אם הוא בא בלי קרוס מלא?! אז בגלל זה אתה פוסל אותו?!!

אתה בכלל שמעת אותו לפני שאתה אומר את הדברים האלה?

בוא אני יחדש לך משהוא הקרוס אולי לא מפותח מספיק אבל המ-ס-פ-ק את המערכת ועומד בדרישות.

תאמין הוא שווה את ה1600שקל ושווה כמו גדול......אם לא הייתי מרוצה הייתי כתוב בפורום ו"שוחט'' את רוקפורד בפורום אבל להפך...

מחירו בחו''ל 400דולר

היבואנים של קיקר מנפחים פי 2 מאשר רוקפורד....

פורסם

אדי, אם המגבר היה בא בלי GAIN, היית מאשים את הפאנל שאיננו יכול להנמיך את PREAMP שלו, לפי דרישות רגישות המגבר ?

נכון ?

אתה צריך להבין אדי, גם 0REN אמר זאת בתרד הקודם, שאחת הסיבות העיקריות שלא השאיר את המגבר המדובר ברכבו, זה משום שהוא בא בלי קרוס מלא, וזה הגביל את התחימה שלו ברכב.

אורן בן אדם ריאלי, ולא בא "ומחפש" אשמים, כמובן שלא מאשימים את הפאנל בקרוס פשוט ...

הוא גם אמר בצורה בוטה, אם היה יודע מראש שהמגבר בא בלי קרוס מלא - הוא לא היה נרכש מלכתחילה.

הוא לא האמין שזה בכלל אפשרי ..

זאת אשמתו של המגבר, ולא צריך להיות מומחה בשביל להבין זאת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחד הסיבות שאורן העיף אותו זה בגלל הסאב 2 הסלילים שלו ולא הקרוס!

הוא אמר שהוא שמעה שהקרוס מוגבל מימישהוא אבל לא היה לו ניסיון פרקטי איתו

אבל לי היה ואני אומר לך שהוא מתפקד יפה מאוד ושווה כול גרוש!

פורסם
אז מה אם הוא בא בלי קרוס מלא?! אז בגלל זה אתה פוסל אותו?!!

אתה בכלל שמעת אותו לפני שאתה אומר את הדברים האלה?

בוא אני יחדש לך משהוא הקרוס אולי לא מפותח מספיק אבל המ-ס-פ-ק את המערכת ועומד בדרישות.

.

אם הוא מספק אותך למה חיפסת קרוס חיצוני ?
פורסם
לא חשבתי לרגע שלא קיים בו קרוס מלא.

כשהוא הגיע לארץ, התאכזבתי קצת מהנושא.

יכולתי להשאיר את המגבר ה-4 ערוצים לתפקד כמגבר לכל הרמקולים ברכב, אך בעקבות שלמגבר לא קיים קרוס מלא,

העדפתי להשתמש בו להגביר את הסאב, ב-2 גישורים ואז לכוון את הקרוס ל-LP בלבד.

ולקנות מגבר אלפיין 2 ערוצים שיגבירו את הקומפוננט.

בסופו של דבר, מכרתי את הרוקפורד, וקניתי מגבר מונובלוק.

יש לציין שגם הגיוני שהייתי מסתפק בקרוס הקבוע של הרוקפורד, אך אם הייתי יודע מתחילה שלמגבר לא קיים קרוס מלא, לא הייתי רוכש אותו בוודאות.

אם לרוקפורד אכן היה קרוס מלא, ייתכן והייתי משאיר את המגבר להגביר את הרמקולים, וקונה רק מגבר מונו לסאב.

אדי, אורן אומר זאת שחור על גבי לבן, שהוא היה משאיר את המגבר אם היה לו קרוס מלא,

והוא לא היה נרכש מלכתחילה בעקבות זאת.

וכפי שמתן אמר, אם הקרוס היה מספק אותך, לא היית מאשים את הפאנל ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אם הוא מספק אותך למה חיפסת קרוס חיצוני ?
אוו!, חיכתי לשאלה הזו

כיודע לכם יציאת הRCA של הסאב שלי מקולקל ומוציא רעשי רקע לכן איי אפשר להישתמש בא אתה זה גילתי לפני כמה ימים

לפני זה חשבתי שאיי אפשר לתקן את הבעיה לכן חיפשתי קרוס שיתן לי שליטה על סאב אבל עכשיו שיתוקן הרדיו דיסק תיהיה שליטה על סאב בניפרד ועל קומפוננט בניפרד לכן אני כבר לא יצטרך את הקרוס ...

אבל בנתיים אני ממש מרוצה ואין לי שום טענות כלפי המגבר...

בעתיד אולי אני יביא מעבד שמוסיף המון לכול מגבר ולכול מערכת לא משנה איזה קרוס!

מתן ושי אני יכול להמר על כך שבלב כול אחד מימכם רוצה מגבר של רוקפרוד ומתן היה מת להחליף את הקליפורניה שלו לא משנה איזה קרוס יש לרוקפורד....ואל תגידו לא!

פורסם

מה כל כך מיוחד במעבד הזה שמוסיף לכל מגבר ? (במקרה יש לו אפשרות תחימה מלאה, בניגוד לרוקפורד שלך ?)

ואדי, לא ענית לי על השאלה .. אם המגבר שלך היה בא בלי גיין, היית מאשים את הפאנל שהפריאמפ שלו לא מתכוונן ?

ואדי, עוד שאלה.. איך זה יכול להיות שאני רק עם יציאה אחת, ואין לי שום בעיה לכוונן את הבאס שלי ברכב איך שאני רוצה ?

האם הפאנל KENWOOD2020 יותר משוכלל מהפאנל שלך ?

או שיכול להיות שהעובדה שהקרוס של המגבר שלי נותן לי "מרחב" אפשרויות, אז אולי בגלל זה הרמקולים לא "מתעוותים" כשמדגישים "באס" ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אין שום בעיה אבל את הבאס שאתה רוצה מוציא לא רק הסאב גם הרמקולים שלא יורדים יפה ושוב הקרוס במגבר לא אשם פה אלה חיתוך של הHU

לכן אני צריך לישמוע בעוצמת באס כדי שיהיה ציליל נקי...

מתי שיציאת הRCA תיתוקן אני יוכל לפריד את סאב ואת קומפוננט ולכוון איך שאני רוצה בלי שהם יפריעו אחד לשני

פורסם

אדי, אתה טוען שאם אני מגביר את הבאס אצלי דרך הפאנל, אז הרמקולים שלי מוציאים באס לא יפה ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תיראה שי אני אוהב לישמוע את הבאס ברכב על פלוס 5-4 רמקולים לא עומדים בזה ...לפחות הקומפוננט של מגנאט לא ממש היסתדר עם זה .....הFNQ צריך הגבהות חדשות כי בנתיים הוא על הגבהות של מגנט שקטנות עליו לכן הוא יושב באוויר שנביא לו הגבהות חדשות ניראה איך הוא יסתדר עם הבאס...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...