Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איל, אתה טוען שזאת עובדה שאוטופרט מוכרת לחנויות במחירים נוחים ?

אם נציג של אוטופרט יכנס לתרד הזה, ויטען שהמחירים שהם מוכרים לחנויות - הם נוחים לכל הדיעות, אני אישית אשתכנע שזה המצב.

ואני בטוח שהרבה אנשים אחרים ישתכנעו אם אוטופרט ישימו אצבע מאשימה על -כל- החנויות...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל,

אם אתה טוען את זה, ואני מאוד מכבד את טענותייך אני מחר מביא לך מחיר שאוטופרט גובה מחנויות..ואתן לך אפילו כמות. ותראה אתה וכולם את הנתונים.

אני חושב שהרווח שחנות עושה זהה ו/או לא שונה בהרבה בין רוקפורד לבין חברה טובה אחרת כמו JBL

או MAGNAT.

שלא יבינו אותי לא נכון, אני מכבד את אוטופרט, בשל היחס, ובשל כך שזכיתי בקומפוננטים שלהם ואצלהם והאירוח היה פשוט מעולה, ותודה על כך.

עם זאת עובדה גם ש400% הבדל בין מחיר בארץ לבחוץ....לא מתאכל בקלות.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אתה לא צריך להביא לי את המחירים כי יש לי אותם ושל עוד רבים אחרים ולכן אני מבסס את דברי על עובדות ולא על השערות.

מה זה מחירים נוחים שי? מי קובע מה זה נוח? כפי שכבר אמרתי לך יש יבואנים עם תמחור גבוה בהרבה. אם התמחור של אוטופרט היה כל כך גרוע אז מדוע החנויות ממשיכות לקנות מהם? האם רק אתה עלית על כך שיש מוצרים שיותר משתלם לחנויות לקנות?

כפי שכבר אמרתי, המחיר גבוה כי נוח להרוויח על המותג.

פורסם

לאדי אני לא מתייחס אפילו הוא כל וויכוח קטן לא משנה אם זה יהיה התערבות על מסטיק הוא יגיד אני לא טעיתי למרות שהוא טעה אם הוא יחשוב שאחד ועוד אחד נותן 7 הוא לא יודה בטעות גם אם יתהפך העולם אדי אל תעלב קח את זה בתור הערה בונה פשוט כבר שמתי לב ולא הגבתי לזה עד עכשיו עוד מאז שאני חבר בפורום...

התחלת לדבר על X ופתאום גלשת לטיעונים של Y אני חושב שזה לא נכון נמק את כל טיעונייך נמק כל מה שאתה רושם תגיב ואז אם תרצה להעלות נקודה חדשה תעלה שוב עם נימוק אחרת זה נראה כאילו אתה מקפל זנב ועושה אחורה פנה קדימה צעד...

כל הקטע של התימכור ומה שדימה אמר שרוקפורד נמכר יותר זה גם נובע מחוסר הבהנה של אנשים כל ילד שיש לאבא שלו קצת כסף ורוצה לשים מערכת אז הוא נזכר במדבקה של הרוקפורד שהוא ראה על האוטו ההוא של חבר שלו וקונה רוקפורד זה לא רק רוקפורד נמכר יותר ויש עליו יותר רווח...

אם אנשים היו מבינים שרוקפורד זה לשלם בדיוק כמו לשלם על בילאבונג היו לוקחים פוקס מאן ולא בילאבונג...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

איל, לפי המסקנות שאתה מביא פה, ובוא "נסתמך עליהן" כי אני משוכנע שאתה לא מדבר באויר.

המסקנות אומרות שחור על גבי לבן, המוצרים הללו שעולים לנו אלפים שקלים, כלל לא שווים את הסכומים הללו.

וכניראה הם לא קנייה כדאית.

הרי אתה אמרת את זה עכשיו שחור על גבי לבן, שגם אם אוטופרט מוכרת במחיר סביר, וגם אם החנויות החליטו לשחוט אותנו, זה לא משנה את העובדה שאנחנו בסופו של יום, רוכשים מוצר שבכל מקום אחר עולה פי4 פחות, משמעות של זה .. שעשו עלינו קופה יפה בגלל שאנחנו רוכשים מותג שאנו מאמינים ששווה את המוצר.

אז אולי הגיע הזמן שנפסיק להמליץ על המוצרים של רוקפורד, ונעבור למוצרים אחרים שנותנים תמורה טובה יותר וריאלית למחיר ?

JBL MAGNAT BLAUPUNKT SONY SOUNDSTREAM CLARION PIONEER KENWOOD JVC

לא חסרים מגברים ומוצרים של ייבואנים ששמה אין את המונח, "זה מותג, נמכור ביותר כסף נעשה קופה"...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

את המסקנות האלו לגבי רוקפורד או כל חברה אחרת אתה יכול לעשות לפי השוואה למחיר חו"ל ולכן מה שכתבתי לא ממש שינה לכאן או לכאן. יש חנויות שמוכרות במחירים שפויים ובאחוז רווח נורמלי, לא בכל מקום דופקים קופה על רוקפורד אבל כמו שאמרתי, הסיבה שאתה מוצא הרבה מקומות שכן, היא כי זה נוח יותר. כמו בכל קניה צריך לעשות סקר שוק.

פורסם

איל, מה שכתבת לא שינה לכאן או לכאן, אלה גרם לויכוח הזה להיגמר.

לפחות זאת דעתי, (כל עוד אדי לא יביא טיעון חדש שיצא לו מהשרוול)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לגבי המגבר של ה4 וחצי, התבססתי על אוטופרט, ועל הטיעונים של חברי הפורום.

לא בדקתי אפילו בחנות אחת כמובן, כמובן שהתבססתי על חברי הפורום.

(זה המשך של הויכוח המקורי, מלפני חודשיים אם אתה זוכר :) )

המסקנה הבלתי ניתנת לעירעור לגבי הויכוח הזה.

את המסקנות האלו לגבי רוקפורד או כל חברה אחרת אתה יכול לעשות לפי השוואה למחיר חו"ל.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא מבין איך אנחנו מאפשרים לחנויות לתמכר את המוצרים שלהם בכאלה רמות לא שפויות, יש לי חבר עם 301איקס, שבא אליי ואמר לי וואלה תסתכל מה קניתי רוקפורד רוקפורד עכשיו לא היה לי נעים לבאס אותו אבל בתור חבר טוב הראיתי לו שאין לו אפילו קרוס מלא בשביל כיוונון...ואני לא מדבר על העובדה שהוא ממש חלש ברמות מטורפות בכסף של ה 301 איקס הוא יכל להביא מגבר מוצלח בהרבה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

mdma, אל תעיר את המתים !

הויכוח לגבי הקרוס כבר נגמר !

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז סלח לי שי אבל אתה לא רציני. אם אין לך את הדגם של המגבר ומחיר שקיבלת ממספר חנויות אז אני לא מבין איך הרשת לעצמך להתווכח כל כך הרבה על מידע לא מבוסס, לא מתאים לך.

אם זה המצב אז המסקנה היחידה לגבי הדיון הזה היא שהוא היה מיותר.

פורסם

אייל,

ה-P8004

אם אני לא טועה קרוב ל4K.....

ורק לידע כללי, לגביי הקופה...

אני שמתי לב שבכל מקום שאני בדקתי רוקפורד היו יקרים, ואפילו ב:

טירה!

אני נמצא שם לפעמים, וכל דבר שם זול, פשוט ככה, אם זה מחירים של שמנים לרכב או כל דבר לרכב, מוצאים שם במחיר של הפרסי בת"א למי שמכיר או אפילו טיפה פחות, נמשיך במוצרי מזון ואפילו קוקה קולה! עולה שם פחות, שמיוצרת באותו מפעל ובעלת אותה מדבקה, אבל מה...מגבר רוקפורד??? בוודאי שעולה אותו דבר...למען האמת הוא עלה יותר ממה שאני מוצא אותו באינטרנט, ואני לא רוצה להביא פירוט כי אינני זוכר את דגם המגבר, אני רק זוכר שהוא היה 4 ערוצים...אז אני לא רוצה לזרוק דברים באוויר, מה שכן, אני יכול להגיד שהוא נמכר אצל בחור ששמו ערפאת, ואותו כולם מכירים...

יש לו אימפרזה טורבו GT כחולה...אם נדייק בפרטים.

ומה אני בא להגיד? ובכך אפרוש למקום אחר...

שאפילו בטירה, שהמדד לצרכן ירוד שם בלפחות אחוז מהמשק הישראלי, אפילו שם מגבר של רוקפורד עולה מחיר מופרז!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

איל אני מאוד רציני,

אם הפשע שלי זה להתבסס על נתונים של חברי הפורום המלומדים.

אז אני אשם.

(אני לא טוען שאין לי ניסיון אישי עם אוטופרט, או עם מוצרים אצל חנויות. אני פשוט אומר שהתבססות על המוצר הספציפי הזה.. כמובן לא יותר ולא פחות מחברי הפורום המלומדים.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שוב אני אומר רוקפורד זה כמו בילאבונג אתה משלם יקר על משהו שגם פוקס ייתן את אותה התמורה רוקפורד זורקיםפ מחירים ונותנים מוצרים לא מפגיזים ובקיצור כשאני מסתכל על תמורה לעומת מחיר רוקפורד יורדת לתחתית הרשימה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...