Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RENO 2 - renault megane 2004 the new model.. שאלה מכנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה.. יש לי מנגנון ממוחשב ברנו, שניתן להוציא מתוכו את המהירות הגבוהה ביותר שהאוטו הגיע אליה.... שאלתי היא כזאת - האם ניתן לנטרל את זה במהלך הנסיעה? האם ניתן לעשות לזה איתחול לאחר נסיעה? משהו ?

מישהו מבין בזה?...

פשוט יש לי הורים מטורפים, שגם אם אני יסע על 100 הם יחליטו שזה מהר מדי ואני יראה את האוטו רק מבחוץ....

תודה !!

ובאמת זה לא בקטע של מהירויות וכאלה.. אני בחור אחראי..

תודה

פורסם

אם תאתחל זה יהיה שקוף למדיי.

אני מאמין שהם לא טיפשים מספיק כדי לחשוב שנסעת לא פחות מ-0!!!

ואם הם מתוחכמים טיפה אפילו(ומכירים את האוטו) הם יבינו שמשהו שם לא כשורה כי מישהו רצה שלא יראו ;)

פתרונות - תהרוס בצורה תמידית את הדבר הזה(ממש לא ממולץ).

תמכור את האוטו בלי שאף אחד ירגיש וקנה אחד בלי השטויות האלה.

סע כמו זקנה.

פורסם
אתה בטוח שזה מראה על מהירות מקסימלית ולא על מהירות ממוצעת כמו בדגם שלפני? 2000-2003/4
גם אני חושב ככה..

לא זכור שיש טאכוגרף לרכב פרטי. מחשב הדרך מראה את המהירות הממוצעת לאורך טווח נסיעה מסויים.

פורסם

אז ככה, דבר ראשון בנוגע לאיפוס המהירות..

לא בעיה !

ברגע שאני יאפס את המהירות (אם אני ידע איך לעשות את זה...) אני יסע על 90, ואז המהירות תראה סבירה להורים שלי.. מבין ?..

בקשר למחשוב, אני בטוח שזה מראה את המהירות הגבוהה ביותר שהאוטו הגיע אליה ולא המהירות הממוצעת..

מה אפשר לעשות?(:

פורסם

אגב, מה המהירות המקסימלית המופיעה עכשיו?

אבא לא "מרביץ" כשהוא לבד ברכב?

כי אתה יודע, כשתאפס את זה, תצטרך להחזיר את המד בדיוק למספר שבו הוא היה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הצעתי לך :

סע עם הוריך , ושכנע אותם ע"י נהיגתך שאתה מספיק בוגר על הכביש כדי לדעת מה המהירות המתאימה

(אגב , לו הייתי במקומם , ולי היה ילד בן 18 שמתעניין במהירות המירבית - גם אני הייתי ספקן.

כשקיבלתי את הרשיון נדרשתי להוכיח את כישוריי בפני אבי לפני קבלת הרכב לבד , וזה בדיוק מה שאעשה לצאצאיי).

פורסם

הבעייה היא, שליד אבא/אמא הילד נוסע כמו נזירה...

כשהוא עם החבר, או יותר גרוע - עם החברה... זה כמו תסמונת "דר' ג'קיל ומר' הייד" על הכביש...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

כמאמר ביבי : "לא זו השאלה".

אני לא אוכל לחנך אותו דרך הפורום , וכנראה גם אף אחד אחר.

הוא שאל ספציפית מה לעשות עם ההורים.

אלה שמראים את יכולותיהם לבנות המין השני נענשים בד"כ ע"י גדרות/עמודים/תעלות וכיו"ב.

פורסם

דבר ראשון.. לא שאלתי לגבי המהירות המקסימלית, אמא שלי אמרה ליד אבא שלי שהיא מקווה שאני לא יסע מהר, ואז אבא שלי אמר שזה לא משנה שאם נגלה שאני יסע מהר הרבה זמן לא יהיה לי תאוטו כי יש באוטו באחד מהמחשבים מד שמציג את המהירות הכי גבוהה שהאוטו הגיע אליה..

אני לא ממש לא אחד כזה שיעשה רוח על בנות עם מהירות גבוהה או חארטות כאלה, אני נוהג בדיוק כמו שצריך לנהוג.. מה שכן, אני לא רואה את עצמי נוהג בכביש מהיר בימי שישי בלילה שהכביש בד"כ זורם על מהירות פחותה מ 120.. בתכלס....

וההורים שלי יראו את זה, ויגנבו.

אני נוהג עם ההורים באותה מהירות שאני נוהג ככה, איפה שאפשר לנסוע יותר מהר, אני נוסע יותר מהר, איפה שצריך להאט ולנהוג בזהירות אני נוהג בזהירות.....

ולא, ההורים לא מרביצים, כי הם כמעט ולא עולים על כבישים בינעירוניים...

אל תדאג לעניין החזרת המהירות .. אני יחזיר את זה לנגיד 100 וב 100 הם עוד יכולים לקבל את העובדה שנסעתי ב 100 על כביש מהיר, השאלה איך לאתחל את זה...

פורסם
לאחר ברור, אין דבר כזה מהירות מקסימלית במחשב דרך במגאן, רק מהירות ממוצעת.

שבוע טוב, וסע בזהירות.

ואיפוסו, אגב, מתבצע ע"י לחיצה קצרה על הלחצן שבלוח השעונים (ממוקם על טבעת סקאלת המהירות), כאשר אתה בכל אחד ממסכי המחשב, מלבד המסך הראשי (קילומטראז' כולל).

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
לאחר ברור, אין דבר כזה מהירות מקסימלית במחשב דרך במגאן, רק מהירות ממוצעת.

שבוע טוב, וסע בזהירות.

דבר ראשון תודה..

אבל אבא שלי הסביר לי את זה בצורה הבאה....

מכיוון שהוא גם מהנדס ומבין בדברים האלה, הוא הביא מעין צ'יפ, כלומר תוכנה למחשב שפשוט מקבלת את נתון "מהירות הכי גבוהה" ומציגה אותו ..

אפשרי ?

• תוכן חדש...