Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

לפני כמה ימים ברחוב בו אני גרה שהנו חד סיטרי, יצא שכני עם רכבו כנגד התנועה והגיע רכב ממולו.

הם התווכחו ביניהם מי נגד כיוון התנועה ולבסוף הרכב שבא כנגד הרכב של השכן לקח רוורס ונכנס בדלת רכבי החונה.

הוא יצא מהרכב קילל את השכן שזה באשמתו שהוא דפק לי את הרכב והשכן והוא עזבו את המקום.

את כל הסיפור הזה שמעתי יותר מאוחר מפי השכן.

מטריד אותי שהוא לא טרח לרשום לפחות את מספר הרכב הפוגע לפני שעזב ומטריד אותי שבנאדם מסוגל לברוח מלשלם על דלת מעוכה, יש סיכוי שמחר יברח גם לאחר שדרס חס ושלום.

כעת אבקש עצתכם.

יש לי דגם רכב וצבע, ידוע לי שיש עליו תו נכה ורטיבות בפנס שמאלי.

אולי אצליח להשיג צילום וידאו מאחד השכנים...טרם מצאתי מישהו שצילם.

האם יש טעם לגשת למשטרה?

הרכב הזה משמש את אבי חולה הסרטן והוא רכב נכה כי אבי בכסא גלגלים.

עצתכם/הכוונתכם כיודעי דבר

תודה וחג שמח

פורסם

אם תצליחי לאתר את הרכב ולשכנע את השכן שלך להעיד במקרה הצורך אז הסיכויים שלך טובים.

אם תצליחי למצוא צילום של האירוע אז אפילו יותר טוב, אבל כרגע בלי מספר רכב אין לך מה לעשות.

• תוכן חדש...