Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סקודה סופרב שנת 2007 מנוע 2.5 V6 דיזל ולא מזמן נסעתי על אחת כזאת עם צ'יפ וראיתי כמה יותר כוח יש לאוטו ועד כמה תגובת המצערת יותר טובה בקיצור זה כמו לנהוג על אוטו אחר לגמרי! ומאז התחלתי על לחשוב לשים גם לאוטו שלי צ'יפ.

אז השאלה שלי היא כזאת:

1. כמה כוח אפשר להוסיף עם צ'יפ בלבד בלי לעשות שינויים במנוע?

2. איפה אפשר לעשות את זה ומה סדר גודל העלויות?

3. הרכב הוא אוטומט עד כמה זה יכול להשפיע על הגיר (או להרוס את הגיר)?

4. הרכב עבר די הרבה (יותר מ400K) האם זה יכול לגמור על המנוע ובכלל לא כדי לי לתעסק עם זה?

תודה לעונים מראש.

פורסם

עם יד על הלב, איך הרכב מטופל וטופל בעברו? 400,000KM לא מפריעים למנוע הזה כל עוד הוא מטופל כמו שצריך.

AUTOTECH

Automotive Multi-Level Diagnostics and Tuning

פורסם

הגיר עבר אצלי שיפוץ לא מזמן ויש לו קולר חיצוני.

המנוע מטופל בצורה הכי טובה שאני מכיר עם שמנים טובים ופילטרים מקוריים בלבד.

איזה עוד סדנאות קיימות בארץ חוץ מפיטסטופ וE&A?

פורסם

וגם אני משתדל לשים לו תוסף סולר כל 10-15 אלף וטיפול אחרון שמתי לו גם תוסף שמן טוב בקיצור משתדל לטפל בו הכי טוב שאפשר ובאהבה.

פורסם
וגם אני משתדל לשים לו תוסף סולר כל 10-15 אלף וטיפול אחרון שמתי לו גם תוסף שמן טוב בקיצור משתדל לטפל בו הכי טוב שאפשר ובאהבה.

שלחתי לך הודעה בפרטי

AUTOTECH

Automotive Multi-Level Diagnostics and Tuning

פורסם
הגיר עבר אצלי שיפוץ לא מזמן ויש לו קולר חיצוני.

המנוע מטופל בצורה הכי טובה שאני מכיר עם שמנים טובים ופילטרים מקוריים בלבד.

איזה עוד סדנאות קיימות בארץ חוץ מפיטסטופ וE&A?

שוב, לא הייתי בונה על זה שהגיר עבר שיפוץ, כי מהתחלה הוא לא נבנה נכון להתמודד עם מומנטים כאלה גדולים.

מה גם שציפ מעלה את המומנט באחוזים טובים, אני צופה כשל לגיר מהר מאד.

עוז{autothech} יתן לך מענה הולם ביותר לרכב שלך, מכיר אותו אישית ומטפל ברכב של חבר שלי.

יש המון סדנאות בחוץ, יש id-go atm יש מקסטוינינג, ורבים וטובים... תחפש בגוגל או פייסבוק בקבוצות השונות.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...