Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!!

אני מבקש את עזרתכם לעזור לי לתמקד על רכישה בזמן הקרוב.

הרכישה: אלפא מיטו 8)

לפני זה הרצתי חיפוש פה בפורמים ובגוגל והבנתי שהדגם של התלתן קיים עם בעיות מנוע (Multiair)

אז, ירדתי מהתלתן.

בקצרה אחרי שבוע באינטרנט הבנתי שהמוצלח ביותר הוא הדגם ה155 כ"ס.

עכשיו שאלות לי לגבי אנשים שמבינים באלפות, כי כל מה שמצאתי באינטרנט זה חומר ישן שהואטו היה פלוס מינוס שנה שנתיים, בגלל זה שואל עכשיו שיהיה עדכני .

אשמח לתשובה גם מבעלי האוטו הספציפי.

א. ידוע לי שבארץ לא יודעים לטפל באלפות יש אנשים במרכז שיודעים לטפל בלי מחירי חברת יצרן ??

ב. מה המחלות של הרכב? חיפשתי ולא מצאתי מחלה למיטו... אשמח לשמוע ולהתאכזב :-(

ג. שוק האפטרמרקט שלו גדול ?

ד. דעה אישית שלכם על המיטו :)

פורסם

א. מאיפה ידוע לך?

יש במרכז כמה וכמה מוסכים מומחים לאלפות, ההמלצה האישית שלי היא על מוסך אוטו-איטליה בסגולה.

ב. בגדול - מסרק הגה (לא כולם, אבל קורה), מנגנון קיפול מושב.

ג. קיים, לא כמו אצל הואגיות אבל בהחלט יש אפשרות להגיע להספקים נאים מאד, והגיעו, גם בארץ.

ד. התנהגות שובבה, לא נוחה, מהירה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK באמת סיכם את רוב הדברים החשובים.

יש לי אחת כבר שנה ומשהו, אוטו ראשון שלי שהוא לא משפחתוליסינג אז אין לי יותר מדי למה להשוות אבל סה"כ מדובר באוטו חמוד, לא הורג בצריכת דלק, ביטוח יקר (אבל אני נהג צעיר), בולמים לא נוחים אבל האוטו יושב מעולה על הכביש.

בהחלט קיימת הבעיה בהגה שלא מעט אנשים התלוננו עליה כיקרה ומסוכנת (ההגה יכול להינעל לך במהלך נסיעה).

מבחינת שיפורים, הייתרון הגדול ב155 זה שקל מאוד לשפר אותה, אני חושב שזה מנוע הTJet הכי חזק שהגיע ועם תוכנה אפשר להביא אותה להספקים יפים ומומנט מאוד מכובד.

רשימת מוסכים תוכל למצוא בפורום אלפא ישראל, יש לא מעט מוסכים טובים כשהסקסי מכולם הוא באמת אוטו איטליה המפורסם.

קח כמה לנסיעת מבחן, ושקול גם מיני קופר/S, במוו סדרה 1, אופל קורסה OPC (אם תמצא בטווח המחירים), איביזה קופרה, ופיג'ו 208GTI. וכמובן את אחותה החורגת, אבארט 500.

פורסם (נערך)

לא ידעתי שאתה מטפל במוסך בגלל היותו סקסי.

אני מעדיף אותם קודם כל ישרים ומקצועיים (ולמען הסר ספק - איני מטיל שום דופי ביושרו / מקצועיותו של המוסך שציינת. מנסיון).

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...