Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מישהו שיכול בסבלנות רבה לפתור לי את הבעית ברכב הזה .

מדובר במגאן 2008 שקיבלתי במתנה.

אני משתמש ברכב לנסיעות לעבודה - 10 ק"מ כל כיוון.

ולהלן הבעיות:

1.נכנס לבור בכביש - כל נורות הלוח שעונים נדלקות - ABS , ESP , CHECK GEAR

על מנת לפתור את הבעיה - מכבה מדליק את המנוע.

2.מדי פעם נדלקת נורת CHECK EMISSION

3.מאוורר מזגן פתאום הפסיק לעבוד

4.חיווי חום מנוע הפסיק לעבוד

מימיי לא נתקלתי ברכב כזה ...זה מייאש ואני לא מתכוון להגיע עם הרכב למוסך מורשה רנו ולהשכיב שם כסף רב בתיקונים.

תודה

פורסם

נשמע כמו בעיות מציקות אבל לא משהו שצריך להביא אותך לייאוש, התקלות יכולות להיות הרבה יותר רציניות, אם זה מנחם במשהו, חיווי חום מנוע הפסיק לעבוד, נשמע כבעייה ביוניט חום או בלוח השעונים, מאוור מזגן, פיוז או מפוח, נורת emission נשמע כמו בעייה בממיר הקטליטי, מבין שזה לא דברים שאפשר לפתור במקלדת, אם אתה באזור חדרה או מוכן להגיע לאזור אני יכול לכוון אותך למוסך קטן שפתחו שניים יוצאי מוסך מורשה רנו והם מכירים את הרכב על שלל מחלותיו ובמחיר שפוי. נקראים א.א דיאגנוסטיקה.

• ספונסר פורום
פורסם

כל אבחון שירשם כאן הוא בגדר ניחושים, אין מנוס מבדיקה ממוחשבת על ידי בעל מקצוע שמכיר את הדגם.

אורן

פורסם

אני חיפאי. לנסוע ככה עם הרכב לחדרה או תל אביב זה פחד אלוהים. יש לכם המלצה על מישהו מהאיזור?

פורסם

קודם כל ברכב הזה יש שני קונקטורים סוררים - האחד הוא ממש בפאנל פיקוד של המזגן והשני הוא עמוק מתחת לדשבורד - צריך לבדוק שהקונקטורים שם לא רופפים - לי זה גרם למזגן, תאורת פנים רכב שלא עבדה כמו שצריך וגם נעילה מרכזית שלא תפקדה.

שווה לבדוק שהם מחוברים היטב - זה סה"כ להדק את המחברים.

דבר שני - הרכב הזה נורא רגיש ללכלוך חיצוני ולרטיבויות ומים יכולים להגיע שם גם ללוח הפיוזים שעד כמה שזכור לי נמצא מפנים הרכב בצידו השמאל של הדשבורד בפינה וגם למגשיות מתחת לרצפה במושבים הקדמיים - תבדוק שאין שם מים.

וגם אם אני זוכר נכון אחד ממחשבי הרכב ולוח פיוזים נוסף נמצא בצידו השמאלי של תא המנוע - לי היתה שם גם כן חדירת מים בגלל שלא סגרו כמו שצריך את המכסה.

לגבי הבדיקת פליטה - יכול להיות ממיר יכול להיות חיישנים.

הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במכון דיאגנוסטיקה בכדי לקבל חוות דעת - זה רכב מאוד זול סה"כ והוא גם לא כל כך יקר לתחזוקה - במשך שנתיים ושלושה חודשים מאוד נהניתי מהרכב הזה והצרות היו רק בהתחלה - לדעתי, שווה לפחות להעביר אותו בדיקה במוסך מורשה או מוסך מומחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...