Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן לבטל שיק בנקאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קבעתי בדיקה לרכב עם מישהו מחר בבוקר, ואני תוהה לגבי דרך התשלום, מאחר ואין סניף בנק קרוב למכון הבדיקה.

אם אני מוציא מראש שיק בנקאי על הסכום שסוכם, ומביא אותי איתי לבדיקה, ונניח הבדיקה לא יוצאת כמו שציפינו, אני יכול להשאיר את השיק אצלי ולבקש מהבנק שיבטל אותו?

פורסם
להשאיר אצלך לא, אלא להחזיר לבנק. כשזה אצלך, זה כמו כסף מזומן.

הכוונה לא למסור אותו למוכר.

מה העמלה?

פורסם

להחזיר אותו לבנק כדי שיפקידו אותו חזרה לחשבונך, זה כרוך בעמלה, כנראה כמה עשרות שקלים בודדים.

בכל מקרה, זה על שם המוכר, לא? אם העסקה לא יצאה לפועל, אין לך מה לעשות איתו, רק להפקיד חזרה.

פורסם

וזה נכון, כי זה לא ביטול כמו שמבטלים שיק רגיל (שאפשר לבצע בשיחת טלפון). כשהבנק מנפיק עבורך שיק בנקאי הוא מוריד לך את הסכום מהחשבון, וכדי לקבל את הסכום חזרה צריך להחזיר את השיק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תבקש שהשיק לא יהיה למוטב בלבד אחרת תהיה קצת בעיה להחזיר אותו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה קורה במידה ואדם איבד צ'ק בנקאי של עצמו?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש הרבה סיפורים על צ'ק בנקאי מזויף, תעשה חיפוש גם בפורום.

הכי טוב העברת זהב.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
כמו כסף מזומן שאבד לך.

שאלה

צ'ק בנקאי שרשום למוטב בלבד עם קרוס נאבד,

עכשיו כל מי שמוצא אותו לא יכול לעשות איתו כלום, קרוס ולמוטב בלבד זה רק הפקדה לחשבון של המוטב

אז אם נאבד הבנק הרוויח את הכסף ? כי הרי אף אחד לא יפקיד את הצ'ק כי הצ'ק לא סחיר, ומצד שני הכסף כבר הוצא מהחשבון של הלקוח למרות שהצ'ק לא הופק בשום חשבון,

סוגיה מעניינת ונראת לי מאוד מוזרה.

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...