Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לטוס בפסח לפריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזקוק לעזרה. מישהו מכיר בית מלון טוב שמומלץ ללון בו?

טיפים עצות לגבי רכישת כרטיסים לאתרי תירות? (יורודיסני, מגדל אייפל , לובר וכו')

התאריכים שאני חפץ בהם הם 22.4 להיות בפריז וב26/ לחזור לחזור ארצה. כאשר כמובן האידיאל מבחינתי הוא לטוס בלילה ולנצל יום שלם ב22 בפריז.

פורסם

שמעתי את זה מהמון אנשים כבר. כדאי לוותר? לטוס למקום אחר?

מה מומלץ? מחפש 4-5 ימים ליהנות קצת מאטרקציות ואתרים.

פורסם

בטח שכדאי מקום אחר. הייתי בצרפת 24 שעות וזה היה היום הכי מדכא בטיול. נשבעתי שאני בחיים לא חוזר לשם.

אנשים מגעילים, מוסלמים בכמויות אדירות. יקר, בכוונה לא מדברים אנגלית ואתה נשאר עם הלשון בחוץ.

רצינו קפה והמוכר חיטט באף מול העיניים שלנו והלך להכין קפה.

למען ההגינות היינו בכפר קטן למחרת שם מצאנו מוכרת מאוד נחמדה שאמנם לא ידעה אנגלית אבל עשתה מאמץ עילאי - היא הייתה היחידה.

פורסם

יש בפריז מרכז ירידים שמתקיימת שם כל התערוכות

ליד המרכז יש הרבה מלונות זולים יחסית בשביל המבקרים בתערוכות.

תבדוק מחירים באזור הזה, יש שם תחבורה ציבורית כל מטר אז זה לא ממש מפריע שזה לא במרכז.

הבעיה שהרכבות מספיקות לעבוד בחצות ואם אתה יוצא לבלות אתה די תקוע בחוץ אחרי 11.30

הצרפתים לומדים אנגלית בבית ספר, הם סתם משחקים אותה כאילו הם לא מדברים אנגלית.

הצעירים בטוח מדברים אנגלית.

תבוא אליהם בשיא הביטחון ותתחיל לדבר אנגלית והם יענו לך.

אם אתה דובר מרוקאית אתה בכלל מסודר

Paris expo Porte de Versailles

אייל

פורסם

לפני כ 25 שנים מאוד נהניתי בפריז. אפילו וויתרתי על המשך

הטיול באירופה רק כדי להישאר שם עוד שבועיים. (נהניתי מכל רגע) לאחרונה לקחתי את הבן לטיול (פריז בלגיה הולנד) מאוד לא אהבתי את מה שראיתי בפריז. נכון יפה אבל תמהיל אנושי לא נעים.

מעניין שגם הבן שלי שטס הרבה לדרום אמריקה מעדיף תמיד להזמין טיסות קונקשיין דרך לונדון

ולא פריז. שאלתי אותו למה? הוא טוען שהוא לא אוהב את המקום. ( גם לא ללילה אחד)

למרות כל זאת לא הייתי שולל את הביקור שם למי שלא היה אף פעם. נכון מחירי שחיטה. (מטורפים)

בתי מלון זולים זה רק מסביב לפריז לעולם לא בפריז עצמה אם אתה לא רוצה להסתבך עם מנהל הבנק...

כמובן חובה לבקר במגדל אייפל,לובר,יורודיסני,שדרות האליזה,עתיקות,מוזיאונים ועוד ועוד אתרים מדהימים.

לא חסר מה לעשות שם. גם מסעדות מדהימות, שווה לאכול שם למי שלא שומר על כשרות.

פורסם

היינו לפני שנתיים, נשארנו במלון Hotel Minerve- מלון 3 כוכבים פשוט אבל במיקום מעולה, די במרכז, קרוב מאוד לתחנת מטרו ומצד שמאל של המלון יש מסעדה שנקראת Breakfast in America עם ארוחות בוקר מעולות ומאוד לא אירופאיות (כפי שהשם מרמז). אם תרצה שלח לי הודעה בפרטי, יש לי מפה מעולה שהכנתי ב- Google Maps של כל המקומות ששווה לבקר.

פורסם

כדאי לטוס לפריז רק כדי לשים עליה V, עיר מהממת, תיירותית ולא מפוצצת בפסח. אפשר בשקט לשרוף שם שבוע בלי לראות חצי ממה שיש לה להציע.

אבל אני מנוע מלתת עיצות כי פות"ש יתחיל להתעצבן "למה מה קרה כרטיס ליורודיסני 90 יורו? מחפש אטרקציות בפריז עם מחיר נורמלי"

פורסם

אני אישית הייתי בפריז פעמיים. הטיסה היא בעיקר בשביל החברה שלא חוותה את חו"ל עדיין. לכן בחרתי בעיר שעמוסה באטרקציות. יורודיסני עולה לפי מה שראיתי 80 אירו אבל זה שווה כל סנט. גם 100 וגם 120 הייתי משלם בשביל זה, חוויה מאוד מאוד מהנה.

מלונות אני מחפש משהו שיהיה נעים ונקי אך זול. לא מחפש FANCY או בריכה וכו'. משהו עד טווח ה-1500 ש"ח ל-4 לילות.

אני אישית מתחיל לתכנן מסלול מחדש בגלל ריבוי הערות מאנשים שיש כמויות מטורפות של מוסלמים. היות וזוגתי דוברת רק עברית, הדבר עלול ליצור בעיה ותחושת אי נוחות.

אם כך ארחיב את היריעה ואשאל - לאן כדאי לטוס ל-5 ימים 4 לילות שאפשר גם ליהנות מאטרקציות (פארקים בסגנון יורודיסני) ואתרים יפים?

פורסם

היינו שם בירח דבש לפני 7 שנים בפסח לפני הגל המוסלמי.

ועדיין היחס של נותני השירות שם מזעזע, למשל: במסעדה אחת אף מלצר לא ניגש אלינו במשך 10 דקות, אלא העדיפו להזיז שולחנות או סתם לעמוד, בקיצור רמזו לנו שאנחנו לא רצויים פה.

במוזיאון מסויים אישתי שאלה את אחד העובדים שאלה, דפק לה מבט כאילו ביקשה ממנו לקחת משכנתא עבורינו.

במסעדה אחרת תודעת השירות הייתה גרועה.

תהיו מוכניות לתורים ארוווווכים: שאנז אליזה: שעה וחצי, אייפל: 1:45 שעות, לובר, חצי שעה.

בדיעבד הטיול היה הרבה יותר נחמד אם פשוט היינו מטיילים ברחובות וספוגים אווירה, ואת זה אפשר לעשות בכל עיר אירופאית שהיא יותר זולה, מסבירת פנים ופחות מוסלמית.

פורסם (נערך)

אנחנו היינו בירח דבש לפני 3 שנים, לא הרגשנו שום בעיה. זו היתה הפעם השניה שלי בעיר ואשתי פעם ראשונה.

במסעדות היו אלינו יחסית נחמדים, פה יותר שם פחות... אבל לא משהו חריג אף פעם (אם חריג אז דווקא לטובה, באחת מהמסעדות ב Rue Mouffetard ממש התלהבו שאנחנו מישראל).

לנו בבית מלון קטן ופריסאי, שני כוכבים רשמית אבל נקי ומקסים מבפנים - נהנינו מאוד מהחדר והבעלים של המלון גרמני, היה מאוד נחמד (נהנתי לדבר איתו על האופל מן הסתם), אפילו השאירו לנו מתנה נחמדה בחדר לכבוד הירח דבש (מסגרת לתמונות עם ציורים של פריס) http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187147-d194170-Reviews-New_Orient_Hotel-Paris_Ile_de_France.html

במוזיאונים לקחנו תמיד סיור מודרך, מאוד ממליץ לעשות את זה, תורים לא היו נוראיים אבל נסענו בחורף.

אם כבר בעיה אז לאשתי היה מאוד קר :lol:.

בשוק הפשפשים הגדול של פריז שנמצא ברובע רחוק מהמרכז הרגשנו את המוסלמים - כמעט כולם שם :-D, הדרך לשם לא כל כך נעימה, אבל סה"כ גם היה בסדר והשוק עצמו מרתק (אפילו אני נהנתי שם).

לא יודע כמה המצב שונה אחרי שלוש שנים, אבל אנחנו מאוד נהננו (חוץ מהקור... גם לי, מודה, היה קררר. למרות שאין יותר רומנטי מהחורף ומשטח ההחלקה על הקרח שהם פותחים מול בית העיריה :-P).

עשה לי חשק לנסוע שוב הפוסט הזה... :wink:

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לאון - בפריז יש קסם מיוחד שאין למשל בבודפשט לצורך העניין.

אלון - עשית חשק לטוס בהחלט.

אני בהתלבטות עצומה כעת. מצד אחד פריז זה מקום קסום בשבילנו כזוג עם לא מעט אטרקציות שאני מאמין שב-5 הימים הללו לא נרגיש שעמום אפילו לדקה. מצד שני, לא רוצה להיות באווירה מתוחה כל הזמן וללחוש עם זוגתי כדי שלא ישמעו אותנו. מה גם שהיא פחדנית ותיבהל מכל דבר הכי קטן. אנו נוסעים לעשות כיף וליהנות, ואווירה מתוחה כזו לטעמי עלולה להרוס את הטיול.

מה עם שוויץ מבחינת מוסלמים? כשהייתי שם למיטב זיכרוני לא הייתה בעיה מסוימת.

פורסם

עזוב את החדשות, מי שרואה חדשות על ישראל חושב שברגע הנחיתה פה צריך ללבוש אפוד להכניס כדור לקנה ולחבוש קסדה (האמת... לא רחוק מהמציאות :lol:).

הנקודה היא... אם בא לכם פריז... סעו לפריז, לא צריך ללחוש ומצד שני גם לא צריך ללכת עם חולצה I LOVE ISRAEL.

פיגוע אפשר (שלא נדע) לחטוף בכל מקום ובכל רגע, סע למקום שאתם רוצים לראות. נקודה.

שוויץ מדהימה, אבל אין שם עיר בסדר גודל של פריז וגם עכשיו עדיין קר יחסית לעשות טיול לאלפים.

לסיכום, תעשה מה שהאשה אומרת, אם היא תהיה לחוצה בפריס... אל תסע לשם. :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

כבר פעמיים נמחק לי הפוסט. בכל זאת - אנסה שוב:

פריז היא מרכז תרבות ענק. אני חושב ששלישי רק ללונדון וניו יורק, וככזו אסור לוותר על ביקור בה. הבעיה היא ש-5 ימים הם ממש מעט. אני הייתי עם המשפחה שבוע והימים היו מלאים לגמרי גם בלי ביקור ולו במוזיאון אחד (הגדולים היו בני 9 ו-7, והצעיר, בן 3, היה חולה וחצי הזמן ישב על הכתפיים שלי).

דיסנילנד פריז נמצאת בערך שעת נסיעה ב-RER (הרכבת הפרברית). בתכנון הביקור צריך להביא בחשבון את עלויות ובעיקר את זמן הנסיעה. אישית אני לא סובל גני שעשועים, אבל בהתחשב בכך העדפתי את אפטלינג ופארק אירופה - אבל זה היה לפני הרבה שנים ודברים משתנים (בכל המקומות).

הוזכר CDG - אכן שדה ענק, הבעיה המרכזית בו היא מרחקי הליכה ארוכים מאד. זכורים לי קונקשנים עם 30 דקות הליכה מהירה (ואולי יותר) מגייט לגייט בין אגפים של אותו טרמינל.

לגבי המוסלמים - בשנים האחרונות טיילתי באירופה לא מעט, מליסבון ועד רובניימי. לא ניתקלתי בשום מקום בבעיה. נכון שיש אזורים לא סימפטיים (למשל, בניס הרגשתי מאד לא נוח באזור תחנת הרכבת בלילה, אבל כך הם אזורי תחנות מרכזיות בכל העולם, כולל בת"א). נכון שלא חיפשתי את שכונות המוסלמים ולא לבשתי חולצת סוף מסלול, אבל גם לא התבישתי לדבר עברית, וכאשר נשאלתי - ציינתי כי אני מישראל (מקובל מאד באתרי תיירות, לצורך סטטיסטיקה). בשום מקום לא נתקלתי ביחס שלילי מסיבה זו, מפעם לפעם אפילו פרגון. אז עם קצת שכל ישר לא צריך לחשוש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה עם שוויץ מבחינת מוסלמים? כשהייתי שם למיטב זיכרוני לא הייתה בעיה מסוימת.

בז'נבה ב-2014 היו מוסלמים. לא הרגשנו פחד מוגזם או משהו כזה.

הייתי בברלין בספטמבר, היו לא מעט מוסלמים אבל לא הרגשנו פחד מוגזם.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...