Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - הונדה HRV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שבקיה יש יותר מרווח, לגבי אבזור בטיחות בתור נהג זהיר עם הרבה שנים נסיון על הכביש אני לא רואה איך מערכות האלה תורמות לי משהוא. וזה בוודאי לא סיבה להעדיף רכב אחר רק בגלל זה

פורסם (נערך)

אני אנסה לעשות סדר בנושא מולטימדיה והשוואה לג'אז, לפי משידוע לי. אני לא בטוח 100%

להונדה ג'אז יש שלושה דגמים בארץ: ידני, בסיסי ומשודרג. לHRV קיים כרגע בארץ רק דגם בסיסי, ידני ומשודרג יגיעו בהמשך, לכן לא נכון להשוות דגם משודרג של ג'אז לבסיסי של HRV.

אני מניח שדגם משודרג של HRV יגיעה עם מולטימדיה מקורית.

עריכה אחרונה על ידי ledirf
פורסם

וזה המקום להתחיל ולגלגל את ההייפ הידוע כהחלפת זהויות, או איך לוקחים אוטו כמו הפיקאסו הקצר שמחזיר כמה לירות למי שרצה קודם הונדה כזו ( סתם סימולציה, אני יודע שאין כזה ), נותן כל כך הרבה יותר מאשר ההונדה הזו ובלי שאף אחד רואה מחליף בין הסמלים. לאסיפות של טראמפ יגיעו פחות אנשים.

פורסם

איזה דשבורד מגעיל ומדכא. מי אחראי על העיצוב המזעזע של פתחי המזגן של הנוסע?

הדבר הראשון שעלה לי לראש זה דשבורד של סובארו DL:

1983GL13.JPG

מסכים עם הביקורת. הרכב הזה במפרט הזה בתמחור הזה מתאים רק לרוכשי הונדה.

מי שמחפש מותג חזק ותמורה לכסף יקח ספורטאז'.

מי שמחפש בחירה לא שגרתית 3008.

מי שרוצה לשנע משפחה C4 פיקאסו החדש.

כולם רכבים עדיפים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גם נראה לא טוב וגם יקר, ידידה טובה בסוף קנתה מאזדה 2 כי הרגישה שהיא יותר מפוארת ומהירה !!

זה אומר הכל

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)
למה המנוע ישן ? שהוא לא טורבו ?

האם נסעתה בכלל על הרכב ?

המנוע ישן, אבל אני אבדוק את זה לעומק אם הוא מהסידרה של EARTH DREAMS

יש מולטימדיה מקורית בג'אז , אז מה שאתה כותב קצת לא מסתדר לי, למרות שלא בדקתי לגבי הניווט שם.

וד"א גם הבעיה בג'אז הלא מוגבהת באופן לא מפתיע היא המנוע, כנראה זה קטע כזה אצל הונדה , למרות שראיתי שבארה"ב יש פיט עם המנוע 1.5, שלג'אז הוא היה עשוי להתאים יותר מלhrv.

נכון, עכשיו ראיתי באתר של הונדה ישראל שה HONDA CONNECT במפרט של הרמת גימור הגבוהה

לפניי 3 שנים שרכשתי את הרכב, ביררתי וזו הייתה הסיבה שלא ייבאו את המולטימדיה המקורית

דרך אגב, אם תראה בסירטון הזה

החל מ 2:20

יש הסבר על התוכנת ניווט שלהם, קשה לי להאמין שהונדה הוסיפו את המפות של ישראל עם תחנות דלק ומסעדות כמו שמופיע בסירטון, הלוואי שזה אכן קרה

עריכה אחרונה על ידי CiViC FB
פורסם (נערך)
איזה דשבורד מגעיל ומדכא. מי אחראי על העיצוב המזעזע של פתחי המזגן של הנוסע?

הדבר הראשון שעלה לי לראש זה דשבורד של סובארו DL:

[ATTACH=CONFIG]454204[/ATTACH]

מסכים עם הביקורת. הרכב הזה במפרט הזה בתמחור הזה מתאים רק לרוכשי הונדה.

מי שמחפש מותג חזק ותמורה לכסף יקח ספורטאז'.

מי שמחפש בחירה לא שגרתית 3008.

מי שרוצה לשנע משפחה C4 פיקאסו החדש.

כולם רכבים עדיפים.

כל הרכבים האלה עדיפים על הונדה במה בדיוק?

HRV לא רכב מושלם עם יתרונות וחסרונות, אבל יש אנשים שבשבילם הוא עדיף על כול הרכבים שצינתה

ודרך אגב, זאת הונדה ראשונה שרכשתי, כך שאני לא רוכש הונדה טיפוסי. פשוט החלטתי שזה רכב הכי טוב בשבילי.

פורסם
גם נראה לא טוב וגם יקר, ידידה טובה בסוף קנתה מאזדה 2 כי הרגישה שהיא יותר מפוארת ומהירה !!

זה אומר הכל

הידידה שלי רצתה לקנות FERRARY וקנתה סוסיתא

פורסם

יש לי הרגשה, שיש כאן חבורה של אנשים עם הרבה הודעות בפורום ששונאים את הונדה ומשמיצים את הרכב מבלי שראו או נסעו אליו מתוך קנאה או מסיבות אחרות.

לדעתי, יש דרך מתורבתת ומקצועית להביא דעה ולא סתם לכתוב דברים שמבוססים על כלום

פורסם

ledirf, צא מזה. יש אקורד בבית (אבא שלי) שנקנתה חדשה ב-2008 ועודנה נוסעת מעולה, והיא החליפה סיוויק 97 (ידנית!) ששירתה אותו מ-2002 ועד האקורד. אין שנאה להונדה כיצרן, יש ביקורת על כך שהמוצרים שלהם overpriced. אני מבין שקשה בפורום הזה לקבל ביקורת על מוצר אלא אם הוא איטלקי, אבל לפעמים גם זה לגיטימי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
כל הרכבים האלה עדיפים על הונדה במה בדיוק?

HRV לא רכב מושלם עם יתרונות וחסרונות, אבל יש אנשים שבשבילם הוא עדיף על כול הרכבים שצינתה

ודרך אגב, זאת הונדה ראשונה שרכשתי, כך שאני לא רוכש הונדה טיפוסי. פשוט החלטתי שזה רכב הכי טוב בשבילי.

הרכבים האלה עדיפים על ההונדה בכל פרמטר שתבחר פרט למה שחשוב לרוכשי הונדה, שוק, שמירת ערך, ומוניטין אמינות.(הקיא לא נופלת בסעיפים הללו).

אם אתה לא מצליח להבין שכשקנית הונדה שילמת פרמיה על הסמל סלח לי אבל אתה עיוור ולא אנחנו.

אולי ניתן לך חיזוק. זה בסדר לשלם פרמיה על הונדה. עד עכשיו השוק של הונדות היה מעולה, היבואן אף פעם לא "דפק" את הרוכשים הפרטיים שלו במבצעי חיסול/טרייד אין, והמכוניות תמיד היו מאוד אמינות. על זה אנשים מוכנים לשלם וזה בהחלט לגיטימי.

הפעם גם הרכב כחבילה אולי גם עדיף על המתחרות שלו ולכן זה לגיטימי יותר רק שהמחיר הציב אותו מול קטגוריה מעל, ואז זה כבר עסק לא כל כך משתלם לטעמי.

רק כדי להראות לך שתוצאות המבחן דווקא נכונות, והדברים שלנו במקום קרא בבקשה את המבחן בYnet, מספיק לקרוא את הכותרת כדי להבין שהבעיה היא כנראה לא אצלנו

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

בנוסף למה שצינתה (שמירת ערך, מוניטין ואמינות) מבחינתי HRV נראה מצוין, איכותי, שימושי מאוד, נוסע טוב וחסכוני. כן, אני מוכן לשלם קצת יותר עבור כל זה.

קיה לא בטעם שלי עיצובית וגם אף פעם לא רציתי רכב כמו של שכן, חוץ מזה מה לקיה יש מנוע ספורט? נוחות נסיעה יוצאת דופן ? מה ?

אני לא מחפש חיזוקים, מרוצה מהרכב ודרך אגף קראתי את כל המבחנים של הרכב בארץ ובחו''ל. אני גם קורה בפורום HRV בארה''ב

אני גם יכול לתת מבחן לדוגמה:

http://www.autoguide.com/car-comparisons/2016-subcompact-crossover-shootout

פורסם

הרכב טוב. לפי הביקורות הוא עושה הכל טוב יותר מהמתחרות שלו, אף אחד לא אומר אחרת.

אנחנו רק אומרים שהוא תומחר כמו קטגוריה מעל ושם מול המתחרות בסביבת המחיר שלו הוא כבר לא עסקה טובה ואין לו שום דבר להציע.

למה הוא תומחר כמו קטגוריה מעל? כי זו הונדה, ויבואן הונדה נוהג ככה כבר שנים. הוא יודע שיש לו קהל לקוחות שמוכן לשלם פרמיה.

אתה גם שילמת פרמיה על ה-H בחזית. זה הכל. עשית את זה מתוך בחירה, יש צידוקים להחלטה שלך, אבל יש גם המון הסתייגויות.

זה פחות או יותר מה שאנחנו אומרים ומה שהמבחנים אומרים.

• תוכן חדש...